אפרופו דייטים

maz

New member
יש אחד זכור במיוחד

שידוך אומלל של מי שחשבה שהיא חברה שלי, איפשהו בגיל צבא. הבחור קבע איתי ליד יוטבתה בטיילת. היה יום חורף גשום, עם רוחות כמו שיש ליד הים בחורף. הגעתי בזמן, אפילו כמה דקות קודם ועמדתי בחוץ לחכות לו אחרי רבע שעה, כשהאזניים שלי כמעט נשרו מהמקום החצוף יוצא מתוך המסעדה. הוא לא טרח לרדת למטה בזמן שקבענו, הוא נתן לי "פקטור איחור" (כן, כן) אח"כ במסעדה בעודי מפשירה לאיטי אני שמה לב שהבחור לא מוריד ממני את העיניים. ואני מתכוונת ברמה שהתחלתי לבדוק אם אין לי נזלת על הלחי או משהו כזה. כנראה הוא קרא איפשהו שזה נורא רומנטי להסתכל מקרוב על הבחורה. אני לעומת זאת למדתי שתקיעת מבטים כאלה עם מישהו לא מוכר זה דבר מאיים. וחוץ מזה הוא היה נורא מכוער ודי משעמם. תאמינו או לא - הוא שאל אותי שאלות בסגנון "מה הצבע האהוב עלי"
רק חיכיתי שהסיוט יגמר. הוא עוד ניסה להתקשר פעם אחת אבל ניפנפתי אותו מהר.

Jessminder

New member
גם לי יש אחד הזוי ../images/Emo6.gif

בדיוק נפרדתי מהאקס והייתי בשלב ש(אצלי לפחות) בא מייד אחרי שלב הדכאון - שלב ההנאה מהחופש ומחיי הרווקות. יצאתי עם מישהו, חבר של חבר במטרה להנות קצת ולנקות את הראש, ממש לא חיפשתי קשר רציני, רק יצאתי מאחד כזה. הדייט היה חביב, לא מדהים. היה לא מאדו חשוב להציג את עצמו כאיש העולם הגדול, קשוח ומנוסה. קבענו לצאת שוב. עוד דייט ככה-ככה והבחור לא נגע לי אפילו בציפורן הזרת. החלטתי לוותר אבל החבר שהכיר בינינו שכנע אותי לחכות עם זה, אמר שהבחור מתלהב ממני נורא וובגלל זה לקוח את הדברים לאט מאד ובקיצור - שווה דייט שלישי. בדייט השלישי אחרי כמויות אלכוהול נכבדות וחצי קופסת ווינסטון (אח, מתגעגעת לטעם
!) העניינים קצת התחממו. ופתאום... הבחור עוצר אותי ואומר לי בזו הלשון: "רוצה שתדעי שיקח לי קצת זמן עד ש אני אסכים להכנס אתך למיטה"... נפלתי על בתול בן 24 (דתל"ש, מסתבר) עם ערכים. לקח לי קצת זמן להירגע מהאמירה שלו בעניין ההסכמה שצריכה לבוא, הסברתי במילה וחצי שאנחנו לא מחפשים את אותם הדברים (רבאק, 3 דייטים והוא עדיין לא הבין את הראש?!) והראיתי לו את הדלת.

שמיצית

New member
../images/Emo6.gif יש לי משהו הפוך קצת...

באוטובוס בחזרה מחיפה, שם עשיתי שירות לאומי, לסופשבוע בבית, התיישב לידי חייל (כומתה אדומה וזה..), גבוה, חסון ומרשים. התחלנו לדבר והיה לי די נחמד. כשהוא ירד בנתניה, נתתי לו את הטלפון שלי. בדייט הראשון שלנו ראיתי שהיה לו לחוץ לשאול אותי משהו, אז לחצתי בחזרה, שלא יתבייש. "תגידי, את טהורה?".
ממש לא הבנתי למה הוא מתכוון.. בחיי. אז ביקשתי הסברים, והוא התחיל לנאום על כך שמאד חשוב לו שהנשים שלו תהיינה בתולות. "זה עניין גברי כזה, את מבינה". "ומה איתך, אתה טהור? לא, כי יש לי סטנדרטים..". חלילה לי מלצאת עם בחור טמא..

Mורני

New member
היה לירק דייט אחד

בין החבר בראשון לגבר שלי זה היה אחיין של שכן שלנו . עוד בטלפון הבנתי שהבחור לא משהו בכלל אבל אחרי שנתיים וחצי שנהנתי להיות לבד , לחצו עלי מכל מקום לנסות . בשיחה הוא שאל איך אני נראית , מה הצבע עיניים , שיער , ניסתי להבין מה זה יצא לו מלדעת . בכל מקרה החלטתי לנסות , הגעתי הוא היה מופתע
נסענו ברכב שלי כי ברכב שלו אין רדיו דיסק
. הגענו לבית קפה , הבחור לא יודע מה להזמין
שאלתי מה הוא רגיל לשתות הוא אמר לי נס , אז הזמתי לו קפוצינו שזה הכי קרוב לנס . כל הערב הוא סיפר לי שהיו לו מלא בחורות , ועכשיו הוא רוצה להיות רציני . מיותר לציין שלא הייתה עוד פגישה , תירצתי בחוסר זמן בגלל הלימודים . 3 שבועות אח"כ הכרתי את הגבר . שנה שעברה הוא התקשר להגיד לי מזל טוב , אין לי מושג איך הוא זכר , שאל מה איתי , גימגמתי ואמרתי לו שהתחתנתי

nyoseph

New member
אויש - תמיד יש את המשפט הזה

"יצאתי עם הרבה בחורות אבל עכשיו אני מחפש משהו רציני" - זה כתוב באיזה ספר הדרכה?

Mורני

New member
כנראה ,

ולשמוע אותו יותר מפעם אחד בערב , זה יותר מידי . הבחור הגדיל לעשות והשוויץ שתמיד היו סביבו בנות , ותמיד הייתה לו משהי אבל עכשיו הוא מחפש משהו רציני . מה אני אומר ,עכשיו ממש עשית לי חשק להיות האחת

למעלה