אפרופו דייטים

פומפיה

New member
ספוקי

מישהי שלמדה איתי צילום היתה מצלמת כל הזמן רק בובות. המורה לא סבלה את הצילומים שלה, ממש היתה קוטלת אותה כל שיעור... אותי היא פשוט הפחידה. אני, במקומך, הייתי בורחת לפני שהוא היה תולה אותי מעל השירותים

מישמש1

New member
אם ככה אז יש עוד

באותה תק' הייתי עדיין בצבא אקיצר, פעם אחת הייתי חולה אז הוא בא לבקר אותי בבית (פדיחה - כאילו, אני חולה עם אפצ'י מנוזל, מה הקטע?) והביא לי... במבה! מיותר לציין שאנחנו כבר לא זוג

מי שמכיר אותי טוב, יודע שכשאני חולה

"מרשם הרופא" שלי - זה במבה ומיץ תפוזים טבעי. בקיצור - אם הבחור ההוא היה מביא לי במבה - יש סיכוי לא רע שהוא היה היום בעלי...
אין כמו במבה

Darth Foofoo

New member
אני אני מהגהנום

יצא לי להכיר בחור אילתי , נשמע חביב ואני הייתי די מדוכאת , בדיוק נפרדתי מהאקס שלי . לא היה יום נחמד . קבענו , הלכתי לאסוף את הבחור , הוא נכנס אלי לאוטו כולו מריח מבושם ונראה מצוחצח , פתח את פיו והצחנה אוי כמעט נפל לי האף. מצאתי תירוץ מפגר וברחתי משם כל עוד נפשי בי . ודייט יותר הזוי אחד החברים הכי טובים שלי , התייאש מלנסות לפגוש אותי ( גם דרך האינטרנט , שיחקתי אותה קשה להשגה ) והוא פשוט עבר 5 בתי מלון עד שמצא אותי והתנחל לי במשרד , ערב כיפור ואני לבושה כמו סמרטוט ... אחלה חברות צמחה מזה .

היו לי מלא .... ויש לי המון סיפורים

אני ארשום רק כמה : 1. האינטרקום צלצל אמרתי שאני כבר יורדת , בדיוק אחי עלה , שאלתי אותו אם הוא ראה מישהו למטה שמחכה , הוא ענה " אם את מתכוונת לדובון אכפת לי שנמצא למטה אז כן" , אני הלכתי למות באותו רגע .... ירדתי, אין בררה, ובאמת ראיתי דובון כזה, נמוך שמנמן, והכי גרוע שהוא בא לאסוף אותי עם משאית של קייטרניג מהעבודה של אבא שלו ........פעם ראשונה שהייתי בדייט במשאית..... באמצע הדייט לא כ"כ הרגשתי טוב (עלק...) והוא החזיר אותי הביתה ... 2. חיכה לי למטה בחור לבוש מכנסי עור + ג'קט עור, שיער קרה מלא ג'ל , כשהגענו לחניה של בית הקפה הוא אמר "יאללה ש'פכי מהאוטו, אני פשוט נקרעתי... הוא לא הפסיק לדבר על עצמו כל הערב , ולא היה שם משהו מעניין במיוחד. 3. זה משהו מיוחד!!! , קבעתי עם מישהו שיבוא עם חבר וקבעתי עם חברה שלי. היא היתה אצלי , הם באו , ירדנו למטה , הם הובילו אותנו לרכב גרוטאה, שחיכינו שיפתח את האוטו הוא אמר "סתםםםםם" ולקח אותנו לרכב אחר שאני לא זוכרת מה זה היה בדיוק, אבל משהו חבל"ז...קיצר הוא אמר שהוא עושה את הקטע הזה לראות אם היינו עולות על הגרוטאה, כי היתה לו מישהי פעם שאמרה לו "שעל זה אני לא מוכנה לעלות" ...טוב נו... ישבנו בבית קפה היה נחמד. סוף הערב מחזירים אותנו הביתה, הדייט שלי לוקח אותי הצידה ומוציא ת"ז , השם שונה ממה שידעתי וגם מקום המגורים , נורא כעסתי על השקר. לגבי מקום המגורים הוא אמר שהוא מת"א בפועל היה מפ"ת , אמר שת"א נשמע יותר טוב...ולגבי השם היה לו שם קצת מיושן והוא אמר שיש בנות שלא יצאו איתו בגלל זה...הרגשתי שהוא יותר מידי עושה קונצים על העניין הזה, גם הרכב בהתחלה גם הפרטים על עצמו ...לא התאים לי.. ויש עוד מלאאאאאאא סיפורים

גם לי יש

כמה סיפורי דייטים הזויים, אבל הנה אחד ממש בלתי נשכח - בתיכון היה בחור שמאוד רצה לצאת איתי. הוא היה חמוד וביישן אבל אני הייתי מאוהבת במישהו אחר, ולא רציתי אותו... בסופו של דבר החברות שלי שכנעו אותי שהוא מקסים ושכדאי לי לתת לו צ'אנס. יצאנו לסרט - הוא היה די לחוץ ועצבני - נכנסנו לאולם שהיה ריק כמעט לגמרי והוא שאל אותי - איפה את רוצה לשבת? אמרתי לו שזה לא משנה והוא הוביל אותי לאחת השורות האמצעיות... איך שהתיישבתי - הכסא, שהיה שבור, התפרק ואני נפלתי על הרצפה בחבטה... הבחור נלחץ ויצא מגידרו לוודא שאני בסדר... אבל זה לא היה החלק הנורא של הערב. בהפסקה יצאנו החוצה "לעשן" (פושטקית שכמוני!)והבחור, שניסה להיות ג'נטלמן במהלך כל הערב, שלף מיד מצית וניסה להדליק לי את הסיגריה - יצאה מן להבה גדולה כזו מהמצית, שנתפסה בשיער הארוך שלי, ופתאום כל החלק הקידמי של השיער התחיל להשרף...!!!! הבחור נלחץ והתחיל לתת לי מכות על הראש על מנת לכבות את האש.... את החצי השני של הסרט כבר לא ראינו, ומיותר לציין שפגישה נוספת לא הייתה... לא איתו ולא עם אף אחד אחר במשך תקופה עד ששיקמתי את השיער!

nyoseph

New member
OMG!!!

סיפור הזוי לחלוטין - אני שמחה שחזרת הביתה בשלום!

shno

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני על הרצפה!

קטעים אתכן. תישארו...

n e w h o p e

New member
אויייי יש לי סיפור דייט ../images/Emo190.gif סיוט

בוסית של אמא שלי רצתה להכיר לי את אחד הספקים שלה(בתחום האופנה) הייתי אז בדיוק אחרי צבא. לא יצאתי בחיים עם גבר לבד עד אז. אז אמרתי זו ההזדמנות להתחיל. טוב . הבן אדם התקשר נשמא ממש נחמד וקבענו להיפגש. יום שישי בערב הוא מגיע מתקשר אלי לטלפון שהוא למטה, אז ירדתי, הבן אדם יושב בתוך B.M.W קופה קבריולט ולא מטריח להוציא את עצמו מהרכב. נכנסתי לאותו הצגתי את עצמי והוא את עצמוויצאנו לדרך.(יש לציין שהבחור ח ת י ך) נוסעים ..............................(אני לא ילאה אתכם בשיחה) הגענו לחורשה אפלה
ואני קצת נלחצתי אמרתי אין מצב שהוא יאנוס אותי. טוב ראיתי עוד כמה זוגות מחנים את הרכב יוצאים והולכים ברגל (בקיצר הגענו ל"חצר האחורית" למי שמכירה את המקום). ישבנו אני הזמנתי בננה באנשי הוא איזה ליקר והתחלנו לדבר על כל מיני נושאים שבינהם זה שאני לא שותה משקאות חריפים ואף פעם לא שתיתי טקילה. טוב הוא צחק עלי ואמר לי שהוא מזמין לי טקילה ואמרתי שהוא יכול להזמין אני לא נוגעת. הלכתי לשירותים וחזרתי. והינה כוס טקילה מונחת לה על השולחן. אמרתי תשכח אני לא נוגעת. הוא אמר אני שותה חצי ואת חצי? חשבתי לעצמי ואמרתי נו טוב אם חברות של שותות 4 כוסיות טקילה ולא קורה להם כלום מה זה חצי כוסית טוב, תבינו אפילו לא שתיתי חצי כוסית רק שלוק. שקמנו ללכת כל החדר הסתובב לי ולא הצלחתי לעמוד ישר וכל הדרך בחורשה פחדתי שהוא יאנוס אותי והתחלתי לצחוק כמו מפגרת בלי להפסיק. נכנסנו לרכב ונסענו אליו הביתה(לא שהוא טרח לעדכן אותי ולשאול אותי מה אני רוצה). הגענו אליו הביתה הבן אדם מליונר (יותר נכון ההורים שלו) טוב עלינו אליו לחדר יש לו מיטה מוגבההת מראות על התקרה מוזיקת דונגה דונגה ברקע(תקראו לזה ז#@&ן ) זה מה שזה אומר מבחינתי. בקיצר. הוא ניסה להשכיב אותי ואני בתולה חסודה מה אני מבינה (אבל ברגע שנשכבתי על המיטה לא יכלתי לקום)הוא התחיל למזמז אותי ואני כמו בתולה לא ידעתי מה לעשות. בקיצר הוא ניסה לשכב איתי ואני ניסיתי לקום מהמיטה ולא הצלחתי הראש היה כבד הרגשתי כאילו חיברו אותי למיטת עינויים בשלשלאות.בכיתי הרגשתי כמו מטומטמת פחדתי שהוא יבצע מה שהוא רצה ולא רציתי את הפעם הראשונה שלי כזו. למזלי היתי במחזור באותו יום. אז הוא ויתר. הסיע אותי הביתה לא טרח לבדוק אם אני מסוגלת לצאת מהרכב וללכת לבד הביתה. הוריד אותי ונסע. זהוא, לאחר יומים הוא מתקשר לבוסית של אמא שלי ואומר לה שאני ילדה קטנה... (להורים שלי לא סיפרתי כלום על מה שהיה רק שהיה נחמד) ברגע שאמא שלי אמרה לי מה הוא אמר, התחלתי לבכות וסיפרתי לה הכל, אבא שלי נלחץ הוא חשב שהוא אנס אותי. בקיצר סרט סליחה על האורך

nyoseph

New member
סיפור מזעזע

ממש היה לי קשה לקרוא אותו ושמחה שהכל הסתדר.... נשמע ממש רע ועוד לדייט ראשון כשעדיין אנחנו לא מנוסות מספיק. תיקון טכני קטן עם יורשה לי - נראה לי שדיברת על החצר בכפר אז"ר. החצר האחורית היה פאב ליד מזרקת דיזינגוף.

n e w h o p e

New member
כן בכפר אז"ר לא יודעת למה חשבתי

שזה נקרא החצר האחורית (הטקילה) כנראה

Jessminder

New member
אוי, גם לי היה משהו דומה../images/Emo4.gif

לא היה מעורב אלכוהול אלא חייל מניאק וילדה (אנוכי) בת 14 או 15, תמימה בטירוף.

למעלה