היו לי מלא .... ויש לי המון סיפורים
אני ארשום רק כמה : 1. האינטרקום צלצל אמרתי שאני כבר יורדת , בדיוק אחי עלה , שאלתי אותו אם הוא ראה מישהו למטה שמחכה , הוא ענה " אם את מתכוונת לדובון אכפת לי שנמצא למטה אז כן" , אני הלכתי למות באותו רגע .... ירדתי, אין בררה, ובאמת ראיתי דובון כזה, נמוך שמנמן, והכי גרוע שהוא בא לאסוף אותי עם משאית של קייטרניג מהעבודה של אבא שלו ........פעם ראשונה שהייתי בדייט במשאית..... באמצע הדייט לא כ"כ הרגשתי טוב (עלק...) והוא החזיר אותי הביתה ... 2. חיכה לי למטה בחור לבוש מכנסי עור + ג'קט עור, שיער קרה מלא ג'ל , כשהגענו לחניה של בית הקפה הוא אמר "יאללה ש'פכי מהאוטו, אני פשוט נקרעתי... הוא לא הפסיק לדבר על עצמו כל הערב , ולא היה שם משהו מעניין במיוחד. 3. זה משהו מיוחד!!! , קבעתי עם מישהו שיבוא עם חבר וקבעתי עם חברה שלי. היא היתה אצלי , הם באו , ירדנו למטה , הם הובילו אותנו לרכב גרוטאה, שחיכינו שיפתח את האוטו הוא אמר "סתםםםםם" ולקח אותנו לרכב אחר שאני לא זוכרת מה זה היה בדיוק, אבל משהו חבל"ז...קיצר הוא אמר שהוא עושה את הקטע הזה לראות אם היינו עולות על הגרוטאה, כי היתה לו מישהי פעם שאמרה לו "שעל זה אני לא מוכנה לעלות" ...טוב נו... ישבנו בבית קפה היה נחמד. סוף הערב מחזירים אותנו הביתה, הדייט שלי לוקח אותי הצידה ומוציא ת"ז , השם שונה ממה שידעתי וגם מקום המגורים , נורא כעסתי על השקר. לגבי מקום המגורים הוא אמר שהוא מת"א בפועל היה מפ"ת , אמר שת"א נשמע יותר טוב...ולגבי השם היה לו שם קצת מיושן והוא אמר שיש בנות שלא יצאו איתו בגלל זה...הרגשתי שהוא יותר מידי עושה קונצים על העניין הזה, גם הרכב בהתחלה גם הפרטים על עצמו ...לא התאים לי.. ויש עוד מלאאאאאאא סיפורים