אפרוח

גאיה ק

New member
אפרוח

האפרוח תייר צריך לחזור הביתה,לוקח אתו אפרוח שקיבל מתנה ועולה למטוס.הדיילת מודיעה לו שאין אפשרות לעלות עם האפרוח למטוס.הוא יוצא בחזרה לשרוול, מסתובב, מכניס את האפרוח לתחתונים וחוזר למטוס. מתיישב ליד נזירה צעירה ונרדם.כעבור זמן, האפרוח מצליח להשחיל את הראש מבעד החנות של מכנסיו, מסתכל ברכות אל הנזירה ומצייץ פעמיים.הנזירה קופצת ופונה אל האיש:אדוני - תתעורר מהר,ראה - אני לא מבינה הרבה בנושא - אך נדמה לי שנשברה לך ביצה

ועוד אחת

זוג צעיר שזה עתה התחתן מגיע לביקור אצל זוג חברים ותיקים. שתי הנשים הולכות למטבח ואילו הגברים נשארים בסלון לפטפט. "שמע...", אומר אחד מהם, "לפני יומיים היינו במסעדה מצוינת". "באמת?" שואל הגבר המארח, "איך קוראים למסעדה?" הצעיר מהרהר כדקה ואז שואל: "איך קוראים לפרח שאתה נותן לבחורה בפגישה הראשונה?" "כלנית?" משיב לו המארח. "לא לא, האחר", "רקפת?" ניסה המארח שוב. "נו לא זה, אדום כזה". "אהה, ורד", "בינגו!" אומר הבחור וצועק לכיוון המטבח: "ורד מותק, איך קוראים למסעדה שהיינו בה לפני יומיים?".

גאיה ק

New member
../images/Emo6.gif

בחור צעיר מתארח אצל זוג מבוגר שחי כבר כ 60 שנה יחד. הבעל מרעיף על אשתו כל הזמן כינויי חיבה שונים ומשונים. המערכת נראתה מהצד מאוד חיובית ואוהבת. תגיד לי,שאל הצעיר~איך מצליחים אחרי כל כך הרבה שנים יחד להיות כל כך מאוהבים. זה פשוט,עונה המבוגר.אני לא זוכר את שמה וממציא לה כל הזמן כינויים חדשים.

למעלה