אפקט הפחד

oOBAGIRAOo

New member
אפקט הפחד../images/Emo181.gif../images/Emo110.gif

מישו ראה? העוגה הזאת הייתה מגעילה ביותר. רק אני חושבת שאפקט הפחד מתדרדרים מאוד בעונות? כאילו, נכון שפעם היו פרקים חלשים של ממש, אבל כל הרעיון של התכנית נחלש. פעם זה היה אפקט הפחד, המשימות שם היו אשכרה מאתגרות נפשית (לדוגמא המשימה של העירום). היום זה אפקט, אבל איפה הפחד?

שלידיז

New member
זה כבר לא פחד..

לצערי התוכניות התחילה להתמקד רק בדברים הגועליים...

oOBAGIRAOo

New member
בגועליים ובמשימות אקסטרים.

כבר לא פחד, זה יותר דומה למשימות של סוף הדרך. כל מה שנשאר לעשות זה לראות את הפרקים באמצע השבוע ומידי פעם לראות דברים שמצדיקים את אפקט הפחד, ולא רק את האפקט.

בJדJה

New member
המשימות הכי טובות

באפקט הפחד זה שהם אוכלים דברים מגעילים.. והמשימות עם המים כל השאר זה די משעמם.. ודרך אגב העונה החמישית היא בימי שישי?

Mr Gerber

New member
אני לא חושב שזה אפקט הגועל..

אחרי הכל לאכול חרק אומנם מגעיל, אבל יש בזה סוג של פחד. כן.. גם גועל זה סוג של פחד. אני חושב שהחלק של לאכול זה הקטע הגאוני, זה עובד על החלק הפסיכולוגי של המשתתפים.

Mr Gerber

New member
אני חוזר בי

בדר"כ זה לא כזה מגעיל. אבל הקטע עם העוגה היה פשוט דוחה (יצא לי לראות שידור חוזר)

chocokiss112

New member
לגמריי אפקט הגועל!!

כל הקטע של העוגה....לא מפחיד פשוט מגעיל...גם הפעלולים לא היו מפחידים במיוחד...פשוא דרשו הרבה סיבולת. אבל עדיין- אפקט הפחד היא התוכנית הכי הכי
אפילו בעונה החדשה

HuGo Hell

New member
נכון... ../images/Emo1.gif

אבל אף פעם לא ראיתי באמת שזה קשור לפחד. היו משימות שכן, אבל רוב המשימות לא באמת קשורות לפחד. משימות עם דברים שאנשים מפחדים כמו נחשים, עכבישים, מקקים זה כבר באמת פחד.

oOBAGIRAOo

New member
המשימה של העירום הייתה פחד טהור

הפחד להיות עירום בפומבי

HuGo Hell

New member
אני לא חושב שזה ממש פחד. ../images/Emo1.gif

זה יותר - לא נעים? זה יותר בושה מפחד. לפחות זאת דעתי, אני חושב שהמשימה שהייתה עם להכניס ראש לעכבישים - זה היה מפחיד. או שהראש שלך תקוע במקקים מלחששים, הידיים עם נחשים והרגליים עם תולעים. כלומר מי באמת מפחד מתולעים?

HuGo Hell

New member
../images/Emo70.gif שאלה ../images/Emo70.gif../images/Emo1.gif

מה באמת נראה לכם היו המשימות הכי מפחידות בכל הסדרה? לדעתי זה שהם היו צריכים לתקוע ראש בכלי מלא עכבישים מסוכנים. והריצפה שיש בה חורים, שזה כמו להתקע מתחת לקרח. זה ממש מלחיץ.

dralan

New member
נכון

ראיתי את הפרק עם "אפקט ההילכדות מתחת לקרח" - זה דבר מלחץ ביותר! (אבל בואו לא נדבר על המשימה ה"מפחידה" שהייתה לפני זה עם התותים והזבובים. נו באמת...

yuv3

New member
הכי מפחיד-לא מאתגר לא קשה- מפחיד זה

המשימה שהכניסו להם 10 מחטים בגדלים שונים.. לא יכלתי להסתכל אני מפחד מזה פחד מוות

HuGo Hell

New member
יווו חבל שפספסתי את זה. ../images/Emo1.gif

ממש רציתי לראות את הפרק הזה.. ראיתי חלק מזה כשהם פרסמו את זה.

בטח שיש כאן פחד!

ואני מדבר על משימות שהופיעו השבוע: -הליכה בכפות רגליים יחפות על זכוכיות -כניסה למיכל המים האטום -קיר טיפוס מסתובב בגובה של מגדלי עזריאלי (טוב, אולי קצת הגזמתי
) -המשימה עם הכלבים הנושכיםםםםם -המשימה עם הגזזזז, שכחתם???

HuGo Hell

New member
יש דברים מפחידים... ../images/Emo1.gif

ויש דברים מגעילים ולא מפחידים. המיכל מים האטום באמת מפחיד.

oOBAGIRAOo

New member
איך פספסתי את זה?

מתי זה היה? זה יהיה? ראיתי רק בחלקים הראשונים חתיכה קטנה מזה, וזה אכן נראה לי המפחיד ביותר.

זה היה עכשיו

לדעתי זאת חרא משימה..אין כאן שום אתגר גופני..לא משהו שתלוי בך. רק סבל וכאב

chocokiss112

New member
מסכימה

המשימה שהם כביכול נלכדו מתחת לקרח הייתה מאוד מפחידה!! חלק גם לא הצליחו למצוא את הדרך בחזרה...זה בכלל מותיר צלקות

למעלה