מישהו רוצה לדבר על אפקט.. רונן קפה בלי מאפה
ר רונן קפה ללא מאפה New member 9/2/08 #22 אני מקווה האפקט שלי ישפיע אם כל אחד ינסה לא להתפרץ שנפתחת הדלת של כיתת ההרצאה , החיים יהיו הרבה יותר יפים
אני מקווה האפקט שלי ישפיע אם כל אחד ינסה לא להתפרץ שנפתחת הדלת של כיתת ההרצאה , החיים יהיו הרבה יותר יפים
A abalaba2 New member 9/2/08 #23 אלפרוביץ שולט כל יום רביעי, קצת לפני 14:00 אני יוצא מכיתתי המרווחת (20 בכיתה) שב604 וראה את חבורת הסרדינים שיוצאים (בערך 100) ונכנסים (בערך 100) מכהנה ורק צוחק יחד עם החברה שנכנסים לוייס. מה יש בדיוק בכהנא, אפשר לדעת?
אלפרוביץ שולט כל יום רביעי, קצת לפני 14:00 אני יוצא מכיתתי המרווחת (20 בכיתה) שב604 וראה את חבורת הסרדינים שיוצאים (בערך 100) ונכנסים (בערך 100) מכהנה ורק צוחק יחד עם החברה שנכנסים לוייס. מה יש בדיוק בכהנא, אפשר לדעת?
G gilat85 New member 9/2/08 #24 זה משהו מעבר למילים חחחחח סתם. אם נגלה את הסוד אז גם ל-100 לא יהיה מקום לשבת...הפרטים שמורים במערכת.
י יאיר הדרקון האמיתי New member 9/2/08 #26 יש בה... קסם אישי... לא יודע מה יש בה, אבל היא באמת מרצה טובה.
ר רונן קפה ללא מאפה New member 9/2/08 #29 אנשים , אתם סוטים מהנושא ........ אני מדבר על הדוחק הזה שנכנסים אנשים לכל הרצאה , ואתם מדברים לי על כהנא.....
אנשים , אתם סוטים מהנושא ........ אני מדבר על הדוחק הזה שנכנסים אנשים לכל הרצאה , ואתם מדברים לי על כהנא.....
ח חזי ברסי New member 10/2/08 #32 מעניין מה יהיה שלכהנא יהיה את המתרגל ד"ר גולדשטיין (ויש כזה במחלקה נראה לי..)