אפקט הג'ונגל .

אפקט הג'ונגל .

חמש דקות לפני תום ההרצאה הקודמת , נצפה ריכוז אוכלוסין גבוה במיוחד באיזור הכניסה לכיתת ההרצאה....... כמות הסטודנטים הולכת וגוברת ככל שנוקפות השניות לתום ההרצאה , ואז נפתחה הדלת , ו " עדר " של סטודנטים שועט קדימה לעבר הכיתה , כמו נחשול מים אדיר שמתפרץ מתוך בקבוק מים פחוס. השעיטה קדימה מלווה בהתרת כל הקודים האתיים והמוסריים הכוללת דהירה קדימה לעבר המטרה : לתפוס מקום טוב באמצע ועדיף שיהיה בשורות הראשונות . התופעה הזו לא ייחודית רק למחלקתינו , אלא היא נפוצה מאד בכל הפקולטות באוניברסיטה על כל מגוון הסטודנטים שבהם . כנראה שתופעה זו נובעת משייר אבולוציוני שבו האדם תמיד ירצה להגיע ראשון , הוא לא ירצה להשאר מאחור . ואסיים בגילוי נאות : אנוכי מתנהג כמו שאר הסטודנטים בדרך לכיתת ההרצאה , ואין כאן העברת ביקורת על התופעה זו , אלא רק ציון עובדה קיימת , שאולי תשתנה ביום מן הימים....

רחלי109

New member
תשמור גם לי, תודה! :)

ואני מציעה שנעבור כולנו מחנה אימונים כמו בהישרדות! אולי נעשה איזו משימת חילוץ ונרד מהתקרה ישר לתוך הכיתה זו גם אופציה! חחחחח

susu888

New member
זה אלירן החבר של מיכאל שהוא סקורפיון

רקדן השבוע בסלסה לשעבר זה לפחות מה שהוא חושב
סתם מיכאל מת עלייך...

רחלי109

New member
אבל לי אתה שומר בטוח נכון?../images/Emo98.gif

אי אפשר להפסיק מסורת רבת שנים שהחלה בלוצ'י..

הבנתי...שנייה אני ארשום את לפניי .

יתכן שהתופעה שהזכרתי בתחילה תעלם מחר , הרי אני אשמור מקום להרבה אנשים ואין להם ממה לדאוג :) מצטער , לא הייתי יכול להיות ציני יותר מזה.......

yaya43

New member
רונן, אם אתה כבר כאן...

וקיבלת איזה 90 במבחן, תענה על שאלות 3 ו7 ממועד א' במאקרו.....תודה מראש!

למעלה