אפקטי דיסטורשן

gil_mor

New member
אני לא רוצה להפריע אבל...

אין מצב שאני אתקל במאמר על פדלי דיסטרושן בלי להגיד אף מילה... אז ככה, אם אתה מחפש להקלטות בוא ואגיד לך משהו אחד, אף פדל לא נשמע טוב בהקלטות, ועבדתי עם מספיק פדלים.. וגם יותר טובים ממטאל זון ודומיו. להקלטות אתה לוקח line6(ואני מקווה מאוד שאתה יודע מה זה). וזהו, אין שום דבר שנשמע יותר טוב ממנו. אני מבין שאתה בקטע של מטאל, אז במקומך הייתי עוזב את הפדל של המרשל, שהוא אחלה, אני חולה על פדלים שלהם, אבל לא למטאל. למטאל לוקחים מטאל זון, או את המקביל של DOD, ולא נוגעים בשום זבל של איבנז, במיוחד לא מסדרת הtonelok החדשה והאיומה ונוראה.. אם אתה רוצה עזרה בנוגע להקלטה, שלח לי אימייל, אני לא אשגל לך את השכל כאן.. בכל מקרה, הכל יותר טוב מ505, ובהצלחה. משתדל לעזור על החתום דיויד גיל מור

Jesus Wept

New member
גילמור היקר....

אתה שמעת את ה-tri metal של איבנז.....? כי אני כן, ביחד עם מטאל זון, וביחד עם ליין 6 (לא הפוד המגעיל). ותשמע, הוא משתמש שם ב-3 מעגלים אנלוגיים שונים ליצירת הסיגנל (Tri), מה ששום פדאל אחר לא עושה, (המטאל זון משתמש ב-2, וההיפר מטאל אם אני לא טועה רק ב-1). אין שום בעיה, אתה יכול להגיד שאתה לא כ"כ אוהב את החברה הזאת, גם אני למען האמת, הייתי מאוד סקפטי לגבי הפדאל. אבל הוא פשוט....."כבד". ולגבי DOD, איזה פדאל זה? אני לא מכיר כ"כ, ומנסיון שלי עם DOD, רוב הפדאלים שלהם לא שווים יותר מדי... האר את עיניי!

gil_mor

New member
ישו היקר(swet jesus)

שמעתי את הטרי מטאל, עם איבנז ב11,000 שקל, ושמעתי גם מטאל זון, ושמעתי הרבה ליין 6, ושמעתי עוד מספיק פדלים אחרים ואני אגיד לך משהו: אל תתן למוכרים מ***ינים מכלי זמר לנפח לך את הראש, כל מוכר טוב יעשה את זה, וגם לי עשו את זה כבר לא מעט. אתה צריך להקשיב אך ורק לצליל. ביננו, "אין לי מושג מה זה שלושה מעגלים אנלוגים שונים", ואני לא בטוח שלך יש, ואני עוד יותר לא בטוח שלמוכר יש.. זה לא משנה שום דבר לאף אחד. אתה צריך שהוא ישמע טוב, לדעתי- הוא לא נשמע משהו, הוא נשמע לי סתם דיגיטלי. א ב ל... אם לך הוא נשמע טוב(וזה בהחלט יכול להיות, לא כולם אוהבים אותו דבר), אז סבבה, שכל אחד ינגן על מה שהוא אוהב, ושכל אחד ישמע קצת שונה, כי אחרת מה הטעם בכלל לנגן? ובקשר לDOD, אני לא זוכר את השם הספציפי של הפדל(הוא גם לא מופיע באינטרנט), אם זה עוזר לך, אז הוא צהוב, והמילה "מטאל" מופיעה שם. אבל זה לא הDEATH METAL שלהם, הוא די מסריח אם אני לא טועה.. מה שאני חושב זה ש: כל אחד על סגנונו ישמור על החתום דיויד גיל מור

Jesus Wept

New member
חחחחח....

גילמור ידידי... קודם כל: זה שניגנת עם איבנז כבר אומר שהסאונד ששמעת הוא חרא. אני לקחתי את ה-CHARVEL שלי לחנות, על מגבר IBANEZ קטנצ´יק כמו שיש לי בבית, והוא פשוט נשמע טוב! אתה אולי לא אוהב אותו, כי החלק שלך בנגינת מטאל הוא מזערי (אם בכלל), וזה די הגיוני שלא תאהב. המטאל זון הוא דיגיטלי אגב, כי יש לו פרוססור קטן... הטריימטאל הוא קצת קשה לעיכול, בגלל המאסיביות של ה-low-mid שלו. אבל תאמין לי, ישבתי שם בזמן מצטבר של 3 שעות (5 פעמים בחנות עם הציוד שלהם, ושלי). ובסופו של דבר קניתי אותו. למה? כי הוא עושה את העבודה שאני צריך. הוא מחובר בלופ עם המולטי, ונשמע פשוט מלך על מארשל JCM-900. מ-ל-ך

למעלה