אפקטי דיסטורשן

EyalMedan

New member
אפקטי דיסטורשן

כבר דיי הרבה זמן אני מחפש פדאל דיסטורשן יחיד שיספק אותי בהקלטות ובנגינה בכלל, עד כה היה לי זום 505 ונמאס לי להתבאס כל פעם מהסאונד דיסטורשן שלו. שמתי עין על שלוש אפקטים ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליהם ואם יש לכם המלצות על אפקטים נוספים 1.Zoom -Tri Metal - פדאל שחור חדש של זום עם הרבה אפשרויות כיוון 2.Jackhammer Merashall 3.Boss -Metal Zone מאוד יעזרו לי ההמלצות שלכם חוץ מהפדאלים שרשמתי. של חברות נוספות.

Zed off

New member
תראה...

רפי יגיד לך שה Tri metal הכי טוב... אריה יגיד לך ה metal zone הכי שווה... זה גם תלוי מה אתה מנגן... אני לא בדקתי את ה Tri אבל את metal zone כן בדקתי ואני מאוד אהבתי אותו(הוא גם מתאים לסגנונות שאני מנגן)אז ההמלצה שלי זה המטאל זון, אבל לפי איך שהבנתי ה Tri יותר מקצועי ומשוכלל, אבל אתה חייב לבדוק בעצמך לפני שאתה קונה...

EyalMedan

New member
מה עם...

מה דעתך על ההייפר מטאל של בוס ועל הדיסטורשנים של איבנז ומרשל?

mocko

New member
www.harmony-central.com

יש להם שם חלק שנקרא User Reviews ומתחתיו יש גם אפקטים . אפשר למצוא שם את הביקורות הכי ישירות , הכי ענייניות והכי חשוב - מאנשים שמשתמשים באפקט\גיטרה\.... הסתכלתי סתם ככה על ה Hyper Metal של בוס , ויש שם כמה עשרות ביקורות מאוד מעניינות עם ציונים ....

Zed off

New member
מה חדש מוקו?

יש המלצות חדשות? אגב...תודה לך! בזכות המאמר שלך קניתי שמן לימון, וזה ממש עשה עבודה טובה! תמשיך עם העצות...Z

Zed off

New member
אמממ...

תקרא המאמר של מוקו על ניקוי הגיטרה ותקבל את כל התשובות...

mocko

New member
אהלן

הכל אחל´ה . המלצות .... בוא נראה מה כבר שמעת מאלה : קודם כל , Blues Saraceno . מאוד אוהב את Plaid ובמיוחד Never Look Back . אומנם גיטריסט של שלוש אצבעות ( ולא טכני בטירוף ) , אבל הרגש והסאונד .... יש לי גם את Midnight Drive של Stephen Ross . טכניקה מעולה .... חבל שאין לו כרגע יותר דסקים בשוק .... והיתה תקופה שהייתי מוכן לעשות דברים ממש לא יפים כדי להשיג את Omnidirectional של Scott Mishoe .... עוד גיטריסט Jazz Shred מטורף לגמרי הוא Joel Rivard , שפעם היה אפשר למצוא דברים שלו ברשת והיום כבר לא ממש ( הוא גם נגן הקלטות לכל להקות הפאר Nsync ואחרים ) . אחרון חביב להיום - בארט טיגואה ( השם באנגלית רשום לי על אחד הדסקים בבית ) , שעושה Country/Shred בצורה הכי מדהימה שאפשר . אוקיי אוקיי , אם כבר הזכרנו קאנטרי , Danny Gatton המנוח הוא הפייבוריט שלי .

Zed off

New member
מממ...

על ההייפר פעם שמעתי חוות דעת ממישהו אבל אני לא ממש זוכר אם היא הייתה טובה או לא, אני בכל מקרה לא מכיר את הפדל הזה, הדיסטורשנים של איבנז לא משהו לפי דעתי, מרשל לא מכיר, אבל אני חושב שהבחירה שלך צריכה להיות בין המטאל זון לבין הטרי מטאל, אלה הפדלים המובלים...

Jesus Wept

New member
היה לי את ההיפר מטאל..

הוא דיסטורשן טוב, אפילו טוב מאוד, אבל הוא מאוד מוגבל מבחינת ה-Mid Range. כלומר, האופי של הדיסטורשן תלוי במיד ריינג´ שלו, למי שיש את המטאל זון, אז הוא יכול לראות את הכפתור שנקרא שם mid frequency, שהוא בעצם המיד ריינג´, ואיתו מחליטים אם הסאונד היה חד וחותך, או חם ומלא. מכיוון שלהייפר מטאל אין את הכפתור (או הנוב), אז אין לך יותר מדי משחקים איתו ואפשרויות סאונד. המטאל זון הרבה יותר טוב ממנו. אל תיגע בהייפר, אם יש לך עוד פדאלים באותו מחיר שעושים עבודה יותר טובה.

Jesus Wept

New member
זד זד זד...

מה יהיה איתך ילד....?? שגרה זה אחו שליניג רע, במיוחד עם פרצוף כמו שלך.....
סתם........ תגיד לי, איזה אפקטים יש לך?

Zed off

New member
רפי רפי רפי...

לא כולם יפים כמוך... אני נאלץ להסתפק רק במולטי של DOD דגם gs30 נוח ויש לו עיצוב נחמד, אבל לא הרבה מעבר לזה...אולי בקרוב אני אקנה מטאל זון... תגיד אפשר להסתובב איתך?

Jesus Wept

New member
הממ...

סוגייה קשה... רק אם תקנה את המטאל זון, כי אני מסתובב רק עם אנשים שיש להם ציוד טוב. בינתיים, אתה וה-DOD שלך יכולים להסתכל עליי מהצד...

Jesus Wept

New member
אין לי מושג איזה יש לך...

אז אני לא יכול להתנשא, נכון? איזה יש לך באמת?

Jesus Wept

New member
בערך...

הטריי מטאל עולה 600 ש"ח, והמטאל זון עולה משהו כמו 500(בכלי זמר), אבל אתה יכול להשיג אותו בקצת יותר פחות. metal head בטח יודע את המחיר יותר במדוייק. ההבדל הוא לא משמעותי כ"כ, ככה שאתה צריך קודם כל להיכנס לכלי זמר, כי אני יודע שרק שם יש את שני המכשירים, ולבדוק מה אתה אוהב יותר.

למעלה