אפקטים.

doc monti

New member
../images/Emo13.gif

גם לגבי מנורות... למדתי (וקצת בדרך הקשה
) דהמנורה המסכנה שמכניסים בפדאלים כמו הטונבון לא ממש עושה הרבה... אפשר להוציא המון גם מפדאלים פשוטים כמו DS1 או טיוב סקרימר עם כמה שינויים קטנטנים (ובקרוב אני הולך לנסות בעצמי... החלקים והמלחם מחכים
)

yoavse

New member
..

תודה על התגובות.. רציתי לדעת עוד מה אתם חושבים על ה-SD-1 של בוס והאם כדאי לי במקומו את המארשל בלוזברייקר.. כנראה שאני הולך על הDD-3 של בוס.

eran377

New member
תשמע...

אני חושב שמה שיעזור לך זה האתר הרמוני סנטרל (יש קישור בטאגליינס). אני גם חושב שאתה צריך ללכת לחנות ולנסות אותם בעצמך ולהחליט מה דעתך עליהם. זה לא משנה מה אנחנו חושבים עליהם כי סאונד זה עניין של טעם נטו.

yoavse

New member
אל תחשוב..

אל תחשוב שככה סתם אני קונה.. אבל מכיוון שאני קונה יד שניה אני צריך לחפש דברים מסויימים.. אין לי אפשרות ללכת לחנויות ככה שאני בודק אצל המוכרים כך שאני צריך להתמקד בדברים ספציפיים.

eran377

New member
כל הפדאלים תחת השם

"BOSS SD-1" ו"BOSS DD-3" ישמעו בסופו של דבר בערך אותו הדבר (חוץ ממקרים חריגים כמו מודים או פס ייצור קצת שונה או סתם בעיות ותקלות בפדאלים). מה שאתה שומע בחנות זה גם מה שיהיה בשוק היד שניה אלא אם כן הפדאל עבר את אחד המקרים שדיברתי עליהם.

The Walrus

New member
רק חסרות כמה מילים חשובות

גירסה מתוקנת: כל הפדאלים תחת השם "BOSS SD-1" ו"BOSS DD-3" ישמעו בסופו של דבר בערך אותו הדבר עם אותה הגיטרה והמגבר... פשוט נורא הפריע לי, המגבר מאוד משפיע על הסאונד.

eran377

New member
זה מובן מאליו.

לא הרגשתי צורך להוסיף את זה, כל בנאדם שפוי יידע את זה מראש.

eran377

New member
סתם בשביל הקטע, אם כבר להכנס לקטנות

גם הגודל של החדר ישפיע על הסאונד, מכשירי חשמל קרובים, המפרט, הסבון שרחצת איתו את הידיים חצי שעה לפני ועוד המון דברים.

yotamn9

New member
אמממ.. שאלה

אז על איזה סבון אתה ממליץ? סבון נוזלי זה טוב? רציתי לעשות סבב חנויות כדי לבדוק, אבל המוכרת בסופר פארם בעטה אותי החוצה, אז ויתרתי...

RoieL

New member
יש סבון של גיבסון, משהו בסט

עוד הברקה מבית לסטר וויליאם פולפוס.

Octavarium

New member
אני האמת לא אהבתי אותו

אני יותר אוהב את הסבון מבוסס מנורה של מסה בוגי...

yotamn9

New member
בסוף קניתי סבון וינטג'

באמת. יש בקניון אצלנו חנות שנקראת "סבונים של פעם" או משהו כזה

yoavse

New member
בקשר לזה...

אני יודע אני אמרתי שאין לי זמן לנסוע לחנויות.

The Walrus

New member
לפי מיטב ידיעתי

כל הפדאלים שבוס מייצרים היום הם דיגיטליים. בעבר היו להם לא מעט דברים אנלוגיים (CE-1, DM-2) אבל הם כבר לא בייצור.

RoieL

New member
CE2 אתה מתכוון

1 בהפצה בארה"ב עד היום אם אני לא טועה.

The Walrus

New member
../images/Emo31.gif

הCE-1 כבר לא בייצור מזמן, אלא אם כן אתה מחשיב את הvoodoo lab analog chorus שמעתיק אותו במדויק, ועוד העתקים אחרים. והCE-2 הוא דיגיטלי, לפי מיטב ידיעתי.

למעלה