אפקטים לגיטרה

xXslashXx

New member
אפקטים לגיטרה

מישהו יכול להסביר לי בבקשה על אפקטים לגיטרה חשמלית: מחירים חברות טובות, איזה סוגים של אפקטים יש.

terje

New member
תמקד את השאלה שלך

איזה סוגים של אפקטים אתה רוצה? מה התקציב? מה הסגנון? ותחפש קצת לבד באינטרנט - שמע דוגאמאות ואז תבוא לבקש התייעצות.. השאלה שלך כללית מידי. זה כמו לשאול איזה סוגי מכוניות יש? מחירים? חברות? פתח מחירון אם זה מה שאתה מחפש , אם יש לך שאלה ספציפית - בשביל זה אנחנו כאן
יותר

חזוז

New member
אסא

יכול להיות שראיתי את אוהד עילם ממיספלאג בכוכב נולד?

xXslashXx

New member
מיקוד

אני רוצה קודם כל דיסטרוושן וגם את אפקט ה-WAH_WAH ועוד כל מיני דברים מגניבים שאני לא מכיר ממש בקשר לתקציב הוא עומד על 1000 ש"ח

yotamn9

New member
תכנס לאתרים של החברות השונות ותשמע את הדגימות

של האפקטים שם. זה ייתן לך מושג מסויים איך מה כל אפקט עושה, אבל תיקח בחשבון שסביר להניח שהסאונד שיש שם זה לא הסאונד שיהיה לך. תבדוק באתרים של Boss ו-Digitech. יש באתרים האלה הרבה דגימות שיכולות להסביר לך טוב מה כל אפקט עושה. אח"כ תחליט איזה אפקטים אתה רוצה, ותסתובב בחנויות ותנגן על סוגים שונים ותבחר לך. אין דבר כזה האפקטים הכי טובים. זה כמו גיטרה- הכל עניין של טעם.

The Walrus

New member
לא כל מה ששמעת נכון

זום ידועה כחברה מאוד מאוד גרועה, בעיקר בדגמים הזולים יותר. לא הייתי מתקרב לרוב המוצרים שלהם.

sheepeH

New member
אל תזלזל בסדרת הG

המולטי אפקטים (G7 וG9) חזקים ביותר

אני מסיק מהשאלה שלך

שאלה הצעדים הראשונים שלך בעולם האפקטים לגיטרות אני ממליץ לך לקנות קודם מולטי אפקט טוב (לא זום !), על מולטי אפקט הייתי ממליץ על דגם של KORG - AX10G, לדעתי הוא מ-ע-ו-ל-ה ומאוד שווה את המחיר שלו, בערך 600 שקל חדש. אם אתה ממש רוצה להשקיע ואולי אם תוכל להגדיל קצת את התקציב, אז סדרת ה GT של BOSS, GT6 או GT8 לדעתי הם ממש מעולים, וביד שנייה אפשר למצוא באחלה מחיר. בשניהם יש פדאל EXPRESSION, יענו "ביטוי"- שאתה עם הרגל שולט על כל מיני פרמטרים, ווליום, מהירות של קורוס, מידת הפילטר, וכמובן וואה-וואה, ועוד כל מיני דברים מגניבים. אם אתה ממש רוצה נפרד, אז ההמלצה החמה שלי לוואה וואה הוא כמובן ה- CRYBABY 535, של חברת DUNLOP. ודיסטורשין DS1, של BOSS.

xXslashXx

New member
אני רוצה!!!

מולטי אפקט ובדקתי באתרים של חברות קשה לי להחליט מה אתם ממליצים משהו נוח לשימוש ובסביבות 600-1000 ..................

NadSR5

New member
ZOOM G2.1u אחלה מולטי

אמנם מהדגמים היותר זולים בסדרה, אבל יש לו אפקטים מצויינים, והוא גם מתחבר בUSB והופך לממשק הקלטה לא רע בכלל למחיר (800 ש"ח)

למעלה