אפקטים לבאס...

אפקטים לבאס...

מכיוון שה-trb שלי גזלה לי את רב הכסף תקציבי אינו עולה על 200$$$... יש לי הזדמנות לקנות בחו"ל... המלצות בבקשה די בדחיפות, ומולטים יקרים גם יתקבלו בברכה, אבל פחות, נא לא לבאס אותי מדי...

אני רוצה

את האפקטים ההכי בסיסיים, במכשיר אחד... כמו ביצת קינדר... רק שאני רוצה יותר מסתם מתנה שוקולד פריך ושכחתי מה היה השלישי... אני רוצה מולטי... מולטי שמכיל כמה שיותר אפקטים (כמובן שמאוד רצוי שיהיו טובים) ואבקש תשובה די מהירה, כי בקרוב אני באולפו (יחד עם פטרוסי הצעיר...) אם דיוויד מור לא יחזיר תשובה, אותו אנדה בעזרת בעיטה... אך אם ישיב ויהיה נחמד, תשכח ממה שאמרתי אתה מספר אחד... אבל כל אחד יכול להשיב... ומי שייתן את התשובה הטובה ביותר באמת יקבל שתי נקודות... ביי

funkbass

New member
תראה

אני לא חובב גדול של מולטיים..... אני יותר בקטע של אנלוגי ... כל אפקט בניפרד ... אבל לפי מה שהבנתי זה מולטי לא רע בכלל!!!

סתם שאלה...

לפי מה שזכור לי (אני ותיק בפורום, אך מחשבי שלי דפוק, אז אני נודד בין מחשבים שונים...), מנגן אתה על פנדר בלה בלה בלה פרטלס (זה לא שאני לא אוהב פנדר... בדיוק להפך... אחרי ימהה הם לדעתי הכי טובים, ובשביל גאזיזתים ופאנקיסטים בלי דגש ב´פ´ הם הכי טובים... אני סתם לא זוכר את השם של הדגם...)... יש לפנדר אנלוגיות (שלי זה ימהה TRB4 אנלוגית)???

סתם שאלה...

לפי מה שזכור לי (אני ותיק בפורום, אך מחשבי שלי דפוק, אז אני נודד בין מחשבים שונים...), מנגן אתה על פנדר בלה בלה בלה פרטלס (זה לא שאני לא אוהב פנדר... בדיוק להפך... אחרי ימהה הם לדעתי הכי טובים, ובשביל גאזיזתים ופאנקיסטים בלי דגש ב´פ´ הם הכי טובים... אני סתם לא זוכר את השם של הדגם...)... יש לפנדר אנלוגיות (שלי זה ימהה TRB4 אנלוגית)???

סתם שאלה...

אני סה"כ מאוד אוהב ג´אז רוק פאנק (חובה לציין שבלי הדגש... אני פאנקיסט בלי דגש על ה´פ´!!! FUNKIST כאילו) ומטאל (בעיקר פרוגרסיב) ולכן קניתי את ה TRB4 שהיא פחות או יותר מספקת הכל (בעיקר כי היא אנלוגית... חוץ מהקטע של הבטריה זה מגניב לאללה, אך חושש אני כל הזמן שתיגמר הבטריה בזמן הנגינה ובמיוחד בזמן הופעה...), ובנוסף לכך, אני גם אני קונה מולטי אפקט, שיספק לי את קל הסוגים עוד יותר... אם היית שואל אותי פנדר ג´אז באס הכי טובה לג´ז ולפאנק (בלי דגש ב´פ´!!!) למרות שאני בטוח שגדולי הבאסיסטים לא היו מתנגדים לשלי (YAMAHA TRB4 כמובן...) ואם הייתי רק גאזיזת הייתי קונה אותה (ואם היה לי כסף כפול הייתי קונה את הימהה שלי ואת הפנדר...) בקיצור סתם הרחבתי יותר מדי... לפנדר יש אנלוגיות בכלל???

סתם שאלה...

אני סה"כ מאוד אוהב ג´אז רוק פאנק (חובה לציין שבלי הדגש... אני פאנקיסט בלי דגש על ה´פ´!!! FUNKIST כאילו) ומטאל (בעיקר פרוגרסיב) ולכן קניתי את ה TRB4 שהיא פחות או יותר מספקת הכל (בעיקר כי היא אנלוגית... חוץ מהקטע של הבטריה זה מגניב לאללה, אך חושש אני כל הזמן שתיגמר הבטריה בזמן הנגינה ובמיוחד בזמן הופעה...), ובנוסף לכך, אני גם אני קונה מולטי אפקט, שיספק לי את קל הסוגים עוד יותר... אם היית שואל אותי פנדר ג´אז באס הכי טובה לג´ז ולפאנק (בלי דגש ב´פ´!!!) למרות שאני בטוח שגדולי הבאסיסטים לא היו מתנגדים לשלי (YAMAHA TRB4 כמובן...) ואם הייתי רק גאזיזת הייתי קונה אותה (ואם היה לי כסף כפול הייתי קונה את הימהה שלי ואת הפנדר...) בקיצור סתם הרחבתי יותר מדי... לפנדר יש אנלוגיות בכלל???

אופס...

לא ראיתי שזה קיבל לכן שלחתי כל כך הרבה פעמים...יש שני קטעים כי אחד נמחק... טוב לא משנה תקראו... העיקר הבנתם שאני שונא פאנק (עם דגש על ה פ!!!)

ram liran

New member
תשמע...

אפקט לבס זה לא משהו שקונים "כי פתאום יש לי הזדמנות". אתה צריך לקחת בחשבון שהאפקט הכי קטן לבס ישנה את הצליל הכללי של הלהקה שלכם. כדאי שתתייעץ עם חבריך לפני הקנייה. בכל מקרה - אם החלטת ללכת על זה, יש כמה אפשרויות: א. לקנות מולטי זול - כדי להכיר את האפקטים לדעתי כדאי ללכת על הזום החדש (706 כמדומני). הוא יותר טוב מה506, אך עדיין - מספיק רק להיכרות עם האפקטים. ב. לקנות מולטי יקר - אני לא חובב מולטים, אז אני לא ממש יכול לעזור לך פה. אבל במעל 2500 שקל בארץ אפשר למצוא דברים נחמדים (המולטים של קורג לא רעים). ג. האפשרות שאני מצדד בה - פדאלים בודדים. כל פדל עולה בארה"ב בין 80 ל120 דולר (פדל טרזיסטורים, כן?
), ותוכל להעשיר את הסאונד שלך בצורה אדירה. אוברדרייב לבס זה בהחלט דבר מגניב, וכך גם דיסטורשן ופאז (כדאי להקשיב לבסיסט הענק ג´ון ווטון, בייחוד בלייב, על-מנת לדעת איזה אפקט מגניב ומוסיף זה), ווא לבס יתן לך עוד מלא אפשרויות לאילתורים, וכך גם קורוס ופלאנג´ר. השאלה היא שאלה של טעם. אז... מה אתה רוצה???
Ram-bo

ram liran

New member
לא לשכוח מה?

מצטער על הבורות...
NP: King crimson - live on mexico city 1996 Ram-bo

funkbass

New member
קח........

אתר של אחת חברות האפקטים הטובים ביותר לבס ebs !! יש דוגמאות סאונד פצצה....... ה bass iq זה ה envelope filter הפאנקי והמגניב!!! גם שאר האפקטים מגניבים ......

למעלה