אפעם לא יהיה טוב

אפעם לא יהיה טוב

אף פעם לא יהיה טוב הכל חלום מטורף של משורר מטורף ש איבד את עצמו לדעת אף פעם לא יהיה טוב כי אתה כבר לא רוצה , והרגש בא , והזעם אף פעם לא יהיה טוב , וחם פה יותר מדי , לא רוצה בך לגעת . אף פעם לא יהיה טוב , מחשבות של חורף , ופעם , פעם אהבתי , נשמה מטורפת ,גלים מכים על החוף פעם חלמתי , אישה שאוהבת , באס תופים , ואני לא יכול לא יכול להזכר כי, לא יכול לחלום כי , לא יכול לאהוב כי , פשוט לא יכול אף פעם לא יהיה טוב ו אף פעם לא הרגשתי כל כך קרוב ו אף פעם לא הרחתי את הסוף נשימות קרות , לגור בבית קברות , עצבות דמעות ו שקט שקט שמפרה , שקט שכזה , שקט מרמה , שקט שעושה ועושה ועושה אף פעם לא יהיה טוב כי אף פעם לא יהיה טוב כי אף פעם לא יהיה טוב

Sודית

New member
אף פעם לא יהיה טוב....כן יהיה!

היה טוב ועכשיו לא טוב עכשיו כותבים על הלא טוב ואיך נדע שלא טוב אם לא חווינו את הטוב היה טוב ותמיד יהיה שוב ושוב טוב ומשפט שאני כה אוהבת לעולם אין אנו כה מאושרים או כה אומללים, כפי שאני מדמים לעצמנו (הדוכס דה לה-רושפוקו) סודית מאמינה שיהיה שוב טוב

פרח-בר

New member
באופן משונה ...

קריאת השיר שלך ...עושה לי טוב. מעין תחושת קתרזיס. יש בו המון כאב ,רגישות, והתכנסות עצמית. כל זאת איכשהו, בניגוד אולי לנאמר בשיר נותנים לי תחושה של : אין יותר למטה מזה...ומכאן רק עולים. ואני בוחרת לומר לך: נכון אף פעם לא יהיה...רק...טוב. אבל לא תמיד יהיה רק - לא טוב. זהו, עד כאן שיתפתי אותך במה שהרגשתי למקרא שירך. מאחלת לך רוב טוב, אני.

*קסנדרה

New member
קארל, נו אתה כבר יודע

קארל אך, אכתוב שוב. כתיבתך משתפרת, הבעתך עמוקה יותר בכל פעם. נהדר - ממש אהבתי. קסנדרה

מה טוב בזה?

שושנה קוצנית שלי! עד מתי אחכה? לפחות אימרי מלי שזה גרוע ושווה לפח! רק אל תהרגי אותי בשתיקה! כי שקט הוא רפש!

תיקווה

New member
טוב

אולי עוד יהיה טוב, עם שיר כזה הרבה דברים עוד יכולים להיות

דז

New member
יהיה הכול

תגובה לך ראם שמשנה שם אבל נשאר אותו דבר. יהיה טוב ,כי בסוף מתעייפים מהכול,וכבר אין כוח לא לרצות לטוב. יהיה טוב כי טוב זה קל,טוב גם פשוט יותר להסיג. יהיה טוב,כי אם אנחנו רוצים רע ,וזעם ומחשבות של חורף,אז הנה מקבלים סיפוק והשמים שוב נצבעים בורוד. יהיה טוב כי פעם שעוד היית ילדה ,נשאתי תפילה. יהיה טוב כי זה כול מה שאפשר. {יהיה טוב כי הבלאגן מסדרת את עצמו}

למעלה