אפלייה מכעיסה

Abba Zaba

New member
שטויות במיץ

"המפגינים נגד הגדר לא מפגינים בצורה "בלתי אלימה". הם מתפרעים ומסכנים את החיילים. להזכירך הם אפילו הוציאו פעם עין לחייל."- א) לא הוכח מי זרק את האבן על החייל, פעילים נגד הגדר או פלסטינים מפגינים. ב) החייל נפצע מזריקת אבן, מישהו זרק עליו משהו. גם בהתבצרות בבית הכנסת זרקו דברים.. זקרו חפצים, חומצות, שמן... בנס זה לא פגע במישהו בצורה חמורה. אז המתבצרים בסדר והפעילים נגד הגדר לא, כי הפעילים נגד הגדר הצליחו לפגוע והמתנחלים לא? ההבדל היחידי לצורך זה הוא שהם היו צלפים טובים יותר. ראית בחדשות שפגע חפץ כלשהו בדוברת צה"ל? ההבדל היחידי הוא שלא לא יצא עין, ולחייל כן. לצורך הבהרה אני מתנגד לחלוטין לכל מעשה שכזה של אלימות כלפי חיילי צה"ל מצד אזרחי מדינת ישראל. "הצבא החליט להקים שם עמדה- זה כי היו שם התפרעויות והצבא צריך להכנס לשם כדי להשגיח על המחבלים. זאת בעיה שלהם" - לא צריך להיות מדען אטום בשביל לראות היגיון פשוט: יש מחבלים שצריכים להענש בחומרה על מעשיהם - צה"ל בתגובה הורס בתים של אנשים חפים מפשע... אהה טעיתי, זה לא היגיון מאוד פשוט, זה לא היגיוני או מוסרי בכלל... מה גם שברור לך שכל הרס בית שכזה פשוט מעורר עוד ועוד שנאה לישראל ועוד ועוד מצטרפים לחמאס ולג'יהד.כן, זה יעיל לא? בקשר לפיזור הפגנות המתנחלים: דין הפגנה אלימה של מתנחלים כדין הפגנה אלימה של ערבים, נקודה. פה היה אלימות ופה היה אלימות, פה זרקו אבנים ופה שפכו שמן על הכביש, אותו דין.

שאיטן

New member
../images/Emo134.gif

בקשר למתבצרים בכפר דרום- באמת יש הצדקה להפעיל עליהם את כל האמצעים הנדרשים כדי למנוע מהם לפגוע בשוטרים וחיילים. אני חושב שעל זה כולנו מסכימים. בהודעה עליה הגבתי דובר על נווה דקלים, שם לא הופעלה שום אלימות כנגד שוטרים וחיילים. וסתם דרך אגב- שימו לב שמתוך 30 ומשהו ישובים בישוב אחד בלבד היו בלגאנים ופרובוקציות, וגם שם רוב הפנאטים היו אותם פנאטים מחברון ויצהר ורובם הגדול לא היו תושבי הגוש. בקשר להריסת הבתים של הערבים- תראה- המצב ככה: ערבי יורה מתוך בית על ציר, הורג יהודים. אם הבית ישאר על תילו, ימשיכו לירות ממנו. צה"ל הורס את הבית. בין אם היו שם גם חפים מפשע ובין אם לא- מהבית הזה ירו, והוא מהווה איום בטחוני לאזרחים ישראלים. את הבית הזה חייבים להרוס. המצב לא אידיאלי, אבל אנחנו חיים במלחמה, ומה לעשות מלחמה זה לא דבר אידיאלי.

Abba Zaba

New member
אז למה פשוט לא להרוס את כל הבתים?

הרי תהרוס אחד, ירו מהשני, ככה בתים בנויים לרוב, אחד ליד השני. זה שאנחנו המצב מלחמה, לא נותנת לך שום זכות לעבור על חוקים ואמנות בינלאומיות. זה מאוד פשוט. תהרוס בתים של חפים מפשע, עוד אנשים יראו את הצורך להלחם בישראל כחיוני ועוד אנשים יפנו לטרור. לטפל במחבלים שלעצמם זה דבר הכרחי ורצוי, אבל להרוג ולפגוע באנשים חפים מפשע בתהליך זה טעות נוראית, הן מבחינת שיקולים ביטחוניים והן מבחינת מוסר אנושי.

שים לב איך אתה הופך את הדברים.

המתנחלים "התמימים" שכולם יודעים איך שהם שרפו צמיגים על הכביש, שפכו שמן וכו', לא התנהגו בצורה אלימה, ומי שהתנגד לגדר הוא קודם כל פושע, ואחרי זה מפגין, למרות שהם לא היו יותר אלימים מהמפגינים על הכביש. אוי, אתה פשוט, כל כך מעצבן.

צודק כל כך.

אני מסכימה איתך ב-100%. וכל מי שחושב שמתנחלים או יהודים בכלל יותר טובים מערבים- הוא גזען דפוק.

שאיטן

New member
ומי שחושב

שערבים יותר טובים מיהודים או מתנחלים, הוא גם גזען דפוק.

אני לא חושבת ככה,

אני חושבת שצריך להסתכל על זה ככה: המתנחלים-גרים בוילות, באמצע עזה (כן, כן, גוש קטיף זה עזה!) הערבים-חיים במטר על מטר, בצפיפות איומה, ובתנאים לא אנושיים. עכשיו תחשוב לבד במי צריך לטפל קודם.

שאיטן

New member
רק רגע,

יהודים- גרים בוילות בכפר סבא, ערבים- חיים מטר על מטר, בצפיפות איומה, ובתנאים לא אנושיים בקלקיליה. אז בוא נפנה את כפר סבא וניתן להם, מסכנים. רחמנות.

באותה הזמנות תעשה טובה,

בוא נפנה את כל החלק היהודי מירושלים, אני שונאת יהודים, אני אוהבת רק ערבים. טוב? תודה.

אתה אמרת בעצמך שאני מעדיפה

ערבים על יהודים, ואני בסה"כ עניתי לך בצורה שמתאימה לאופן שבו ראוי לענות לה.

konda

New member
הייתי שם כמה פעמים...

אין קשר בין גוש קטיף לעזה המרחק ביניהם הוא כמו המרחק בין נתניה לתל אביב ואף יותר, אבל גוש קטיף נמצא בצמוד למחנות הפליטים חאן יונס ודיר אל בלאח ובנוסף המחשבה שלך שהפלשתינאים אינם מרחיבים את ישובם בכוונה היא כל כך מוטעית הם פשוט לא יכולים להרחיב כי ישראל לא תיתן להם.

למעלה