אפלייד מטריאלס

Shongi

New member
אפלייד מטריאלס

מישהו היה שם ביום מיונים? הם מקיימים יום מיונים בחברה ואשמח לדעת מה בדיוק התוכן של היום הזה ולמה כדאי להתכונן. חוץ מזה, אשמח לשמוע חוות דעת על החברה ממי שמכיר ומי שהתראיין שם. המון המון תודה!!!

Optimist2

New member
אני הייתי שם בראיון

לתפקיד שכולל אינטגרציה למוצרים שלהם. לפני שנתיים בערך. לא עשו לי מיונים,אבל לגבי הראיונות, ראיינו אותי 2 אנשים בראיון המקצועי: מנהל הצוות שאני אמורה להשתייך אליו ומנהלת פרויקט כלשהי. סה"כ מנהל הצוות היה מאוד חביב ונעים, הוא שם דגש על שאלות מקצועיות, לעומת זאת מנהלת הפרויקט היתה מאיימת משהו וחיטטה באופן מוגזם בפרטי הממליצים שנתתי להם (זכותה, אבל היא היתה ממש חשדנית). הבנתי שחשוב להם מאוד שיהיו 2-3 ממליצים שיוכלו להעיד על היכולת המקצועית שלך ושהתרבות הארגונית שם (טוב, לפחות, לתפקיד שאני נבחנתי אליו) היא שתהיה ראש גדול ולא תבוא לעבוד מ-9 עד 18 אלא תהיה מוכן לשעות נוספות. שוב, כל זה מאוד תלוי בתפקיד כמובן... הבעיה היתה שהגעתי אליהם דרך חברת אאוטסורסינג והם ניסו לגרום לי לעבוד שם מצאת החמה עד מצאת הנשמה בשכר מ-א-ו-ד נמוך ולא הסכמתי. סה"כ מי שמגיע לאפלייד בצורה ישירה, השכר והתנאים אמורים להיות טובים. כשדיברתי עם מנהל הצוות הוא סיפר כמה בערך מציעים לתפקיד ההוא לאדם שמגיע לחברה ישירות וחשכו עיני (פי 2 יותר ממה שחברת ההאאוטסורסינג הציעה לי). סה"כ שמעתי מאנשים שזה מקום שנעים לעבוד בו. בהצלחה, תבוא לעדכן!!

lolik78

New member
היה לך ניסיון כלשהו ?

מה עושים ללא ניסיון ?????

Shongi

New member
דילמה ../images/Emo4.gif

אני לא יודע האם ללכת או לא. דבר ראשון: אני נמצא בתהליכים במספר חברות שאני מאוד מאוד מעוניין לעבוד בהן וגם התפקיד מאוד נשמע לי (עדיין לא בשלב של הצעה). דבר שני: עברתי בחודשים האחרונים כל כך הרבה ראיונות שכבר ממש ממש נמאס לי לספר על התכונות החיוביות והשליליות שלי וכו'. דבר שלישי: התפקיד המדובר דורש שהייה של 40% מהזמן בחו"ל ולתקופות של מעל חודש / חודש וחצי כל פעם. בקיצר, אני יודע שאסור לוותר על ראיונות, במיוחד כשאני מובטל כבר כמה חודשים. אבל בינינו - לא התפקיד ולא המוצר שהחברה מייצרת לא נשמעים מפתים מידי. את היית הולכת?

Optimist2

New member
lolik78 ו-Shongi

לוליק - היה לי נסיון של שנתיים וחצי בערך בזמן שהלכתי לראיון ההוא. Shongi - אתה במצב בו אתה יכול להרשות לעצמך לא ללכת? אני תמיד אומרת שרצוי לתת סיכוי אמיתי לכל מקום עבודה פוטנציאלי...ובמידה ותגיע איתם למצב בו הם אומרים "רוצים אותך, בוא נדבר על התנאים", זה הרגע שבו תצטרך לשקול הכל ביחד : התנאים, השכר, מקום העבודה, פוטנציאל להתפתחות וכד'. אולי הם יציעו לך משהו עד כדי כך מפתה שכן תרצה ללכת על זה. אבל לפסול מראש, חבל.

EyalPolo16V

New member
אני הייתי הולך בכל מקרה , אבל

לא מפתח יותר מדי ציפיות מהסיבה הפשוטה שאפלייד ,מחזור גיוס אצלם יכול לקחת 8-10 חודשים.... במהלכם תעבור ראיונות מפרכים, ובסוף יחזרו אליך אחרי חצי שנה במקרה הטוב.

EyalPolo16V

New member
לזכות גם בכוכב נולד, גם בשגריר וגם

באקדמיה לצחוק והדוגמניות , יותר קל מזה.

למעלה