אני הייתי שם בראיון
לתפקיד שכולל אינטגרציה למוצרים שלהם. לפני שנתיים בערך. לא עשו לי מיונים,אבל לגבי הראיונות, ראיינו אותי 2 אנשים בראיון המקצועי: מנהל הצוות שאני אמורה להשתייך אליו ומנהלת פרויקט כלשהי. סה"כ מנהל הצוות היה מאוד חביב ונעים, הוא שם דגש על שאלות מקצועיות, לעומת זאת מנהלת הפרויקט היתה מאיימת משהו וחיטטה באופן מוגזם בפרטי הממליצים שנתתי להם (זכותה, אבל היא היתה ממש חשדנית). הבנתי שחשוב להם מאוד שיהיו 2-3 ממליצים שיוכלו להעיד על היכולת המקצועית שלך ושהתרבות הארגונית שם (טוב, לפחות, לתפקיד שאני נבחנתי אליו) היא שתהיה ראש גדול ולא תבוא לעבוד מ-9 עד 18 אלא תהיה מוכן לשעות נוספות. שוב, כל זה מאוד תלוי בתפקיד כמובן... הבעיה היתה שהגעתי אליהם דרך חברת אאוטסורסינג והם ניסו לגרום לי לעבוד שם מצאת החמה עד מצאת הנשמה בשכר מ-א-ו-ד נמוך ולא הסכמתי. סה"כ מי שמגיע לאפלייד בצורה ישירה, השכר והתנאים אמורים להיות טובים. כשדיברתי עם מנהל הצוות הוא סיפר כמה בערך מציעים לתפקיד ההוא לאדם שמגיע לחברה ישירות וחשכו עיני (פי 2 יותר ממה שחברת ההאאוטסורסינג הציעה לי). סה"כ שמעתי מאנשים שזה מקום שנעים לעבוד בו. בהצלחה, תבוא לעדכן!!