אפי-נו - חסרונות

gaetana

New member
לא משחררים אויר לפני שמוציאים בלון

החוצה! אני, לצערי, נאלצתי לעשות הפסקה של כמעט שבוע, וחזרתי להיקפים של ההתחלה - כאילו לא הגעתי לתוצאות יותר מרשימות, כך ששום התרחבות לא הייתה (הכל התקווץ בחזרה, וחבל)

shirag1

New member
מה זאת אומרת ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

האם במשך רבע שעה הכדור בפנים מנופח?

א י ו ש י

New member
יש לך את הקובץ שלי? הנה הוא../images/Emo27.gif

מכניסים 2/3 בפנים מנפחים קצת מחכים דקה+- מנפחים עוד קצת מחכים דקה ככה בערך הבלון נמצא בפנים כ-10 דקות. בעקרון ככל שתהיי יותר זמן עם הבלון כשהוא מנופח במקסימום ככה יהיה יותר טוב שימי לב ככל שהוא גדול יותר הוא בורח ואז לא נשאר 2/3 בפנים כי אם רק החלק הרחב. הכל מתואר עם איורים בקובץ שלי אשמח לעזור!!! איה

shirag1

New member
קראתי את הקובץ שלך כבר מזמן...

קודם כל תודה רבה על ההסבר, כנראה שלא הצלחתי להפנים את צורת התירגול למרות שהשקעתי וקראתי את כל הקבצים שיש בפורום על הנושא
...... מזל ששאלתי אחרי 4 ימי אימון ולא שבועיים! אז ברשותך, אשמח אם תעני לי על עוד כמה שאלות:
2/3 מהבלון אומר עד ה"מותן" שלו (שמפריד בין שני הפלחים) או קצת יותר נמוך לכיוון הצינור? כי אני מנסה להכניס די הרבה....
האם אחרי כל כמה דקות כדאי "ללדת" את הכדור או שרק פעם אחת בסוף התירגול?
מהו קצב ההתקדמות הממוצע? אני יודעת שזה אינדבידואלי אבל בכל זאת....
שירה

א י ו ש י

New member
כמה תשובות../images/Emo26.gif

כמה שיותר להכניס נשאר ממש טיפה בחוץ... או כמו שתיארת נמוך לכיון הצינור. אני הייתי מוציאה אותו רק בסוף לאחר ה-10דקות של התרגול היומי זה ממש לא נעים כל רגע להכניס ולהוציא באופן מאוד מוזר ככל שהוא גדול יותר כך כואב פחות ומתרגלים לי היה כואב מאוד כשהוא היה לא מנופח בפנים... תראי אני לא פונקציה התחלתי עיסוי ידני הכנה לבלון כמה שבועות (פחדתי שלא אספיק לעסות כי אפינו מתחילים יחסית מאוחר) בפעם הראשונה אחרי העיסוי הגעתי ל-7 תוך שבועיים כבר הייתי ב-10 שזה המקסימום. אבל זה באמת אישי, לאט ובטוח! תמיד כאן איה

y a y a y

New member
../images/Emo47.gif עוד כמה שאלות למלכת האפינו..

א. האם השתמשת במכשיר ללא המד-לחץ? ב. האם השתמשת בשמן או חומרי סיכוך אחרים בשימוש עם האפינו? ג. באיזה שבוע התחלת עיסוי ידני? תודה

א י ו ש י

New member
../images/Emo12.gifמלכה? זה רק מניסיון וידע שצברתי

אבל תודה תודה... שמחה לעזור. קניתי את המכשיר בלי המד לחץ. ידעתי שלא ממש אתרגל איתו אחרי הלידה כי בעיקר היה חשוב לי מה שקורה בלי כלומר לא להחתך ולא שיקום ריצפת אגן (לזה הייתי בטוחה שאמשיך בשיעורי התעמלות לנשים אחרי לידה לצערי לא היה לי כוחות) שמתי מעט שמן שקדים, אומרים שזה הורס את הבלון לא ידעתי אבל הבלון שלי עדיין מעולה. בכל מקרה יש להם משהו על בסיס מים שכחתי את שמו (משהו עם האות K) התחלתי אפינו בשבוע 36 ועשיתי עיסוי ידני כהכנה אליו בסביבות שבוע 30 אמרו לי כבר שזה מוקדם לעיסוי אבל מתתי מפחד שאלד לפני ולא אספיק לעסות. בכל מקרה כלום לא זירז בטח לא עיסוי ידני כי ילדתי בדיוק 3 ימים לפני התל"מ ואני עשיתי כל יום עיסוי עם האפינו בהצלחה!!!

Rainbow26

New member
אפי נו בארה"ב

את האמת גם אני חשבתי שאי אפשר להשיג את זה בארה"ב אבל מסתבר שאפשר. לאחרונה זה אושר ע"י ה-FDA (מנהל התרופות האמריקאי) וכרגע זה מוצע למכירה ע"י חברה מקליפורניה. המכשיר נקרא גם בארה"ב EPI-NO ונמכר כאן ב-$179 שזה קצת יותר מאשר העלות בישראל. באתר של החברה תמצאי גם הוראות שימוש וכל המידע הנחוץ. מקווה שהקישור יעבוד... קשת.

../images/Emo41.gifהמקום חוזר בדיוק למצב הרגיל

לוקח לו זמן - כי יצא משם תינוק, אבל אל דאגה! זה לא יכול לפגוע בקיום יחסי מין, להפך!! תרגול שרירי רצפת האגן מחזק את השרירים ומענג את הבעל!!! אפינו לא יכול לגרום לפטריות או זיהומים אם שומרים על כללי הגיינה.

למעלה