אני כאן כי ספאג לא מוכן להכנע לי. אז אם אתם כבר פה יש לי שאלה, אם אלוהים לא כתב את התורה איך ידע מי שידע שיש כך וכך סוגי חיות שיש בהם רק שני סימנים )החזיר והשפן למשל( מה הוא נסע בכל העולם ובדק?
ויהפוך לשרשור רציני?! תמיד השבלוליות האלה הורסות... לפני שאת בטוחה שחז"ל היו נביאים והתורה אמת (ואמנם הם היו חכמים וכו') תעיפי מבט במאמרים של דעת אמת. הנה אחד ספציפית בשאלה שלך. והנה אחד לדוגמא בנושא. יש עוד הרבה כאלה, באתר דעת אמת , את מוזמנת לקפוץ לשלולית ולקרוא. חשוב לי לציין שאני לא כל כך מעריץ של דעת אמת - אבל הם טובים בתשובות לשאלות מסוג אלה שלך. ואיך תסבירו את זה שעם ישראל שרד כל כך הרבה ועכשיו חזר לארץ המובטחת? אם מישהו יוכל למצוא לי תשובה מסודרת לזה ברשת - אשמח.
יש לי איזה מאמר מחורבן להציג ואני משחקת איתו כבר חודשיים: דבר ראשון צריך לתרגם, שזה כבר זז, ואח"כ לערוך אותו להצגה בפני פורום של אחיות.... זה צריך קצת להלחיץ אותי יותר כי הציון על ההצגה של המאמר הזה אמור להיות חלק מציון על קורס שעשיתי בשנה שעברה.....
"מרד הנפילים" של איין ראנד. החלק המצחיק שאת הספר הזה נתנה לי לקרוא חרדית. הספר, בלי להתכוון בכלל מפרק את החברה החרדית-דתית לפירורים, אפילו אבק לא משאיר ממנו. אזהרה: אפילו סטפן קינג לא כותב ספרים כאלה ארוכים.