אפילפסיה וPDD

אי אפשר... במקרה שלנו

אפילו הנוירולוגים שבדקו אותו אמרו שכנראה שיש , אבל זה לא התגלה באף בדיקת EEG, גם לא כשהיה מחובר למכונה שבוע שלם ללא הפסקה!

dd19

New member
שאלתי את זה כי אם

התקפים כמו אפילפסיים מתחילים אחרי גיל 70 (זה קרה לאמא שלי) ה- eeg מואד מוגבל בגילוי. רק ב25% רואים ב eeg סימנים ממש ורק ב 50% רואים ב eeg מיוחד אחרי מחסור בשינה. אז בגיל מבוגר יכולה להיות אפילפסיה אמיתית, בלי ש eeg יגלה משהו. השאלה היא האם בגיל צעיר הבדיקות יותר אמינות?

לע"ד לא, אבל לא יודעת. בפורום אפילפסיה בתפוז

יש אנשים ממש נחמדים שאפשר לשאול.

koykoy

New member
תלמה שאלה לי אלייך

כי אני מחזיקה ממך מומחית. האם EEG הוא מספק כדי לשלול אפילפסיה. בני כשהיה בן שנתיים ו-8 היה לו ארוע של ניתוקים למס' ימים הרופא טען שזה היה בעקבות טרטוקוליס (צוואר תפוס) בשילוב וירוס. נסעתי איתו לנאורולוג בבהילות (יש לי קשרים ברמב"ם) ועשו לו EEG הנאורולוג טען שזה לא אפילפסיה וזה חלף באמת. הקטע שהנאורולוג לא חשד במה שלא ידענו אז שהילד לוקה ב-PDD כך שאולי לא כדאי להחזיק מהנאורולוג הזה.ומכאן השאלה.

נעמיאר

New member
תודה לכל המתיחסים

אשמח לדעת כיצד ניתן להגיע לדר בן זאב והיכן היא מקבלת. האם משהו מכיר רופא המבין בשני התחומים מאזור ירושלים?

גאמי

New member
הי לך נעמיאר../images/Emo13.gif

ללא ספק כן, אך מאוד לא מחייב. זו הסיבה שלאחר האיבחון כמעט כל הורה נשלח עם ילדו לבדיקת EEG כדי לשלול קצרים שכאלו במוח. וידוי: בשל הבטחון שלי שאין זה מצבו של בני, למרות שעשינו את הבדיקה לא הלכתי אפילו לקחת אותה מדוע? כי היא היתה סוג של כסת"ח, שכן נעשתה במצב עירות. שזה אומר, באם עושים בדיקה זו שווה להשקיע ולעשותה במכון שינה או מקום שמאפשר לילד להרדם בלי לחץ ולא הממצאים מוטעים מיסודם.

למעלה