אפילו מלאכים בוכים

אפילו מלאכים בוכים

מלאך קצוץ כנפיים יושב לו על האדמה בוהה בשמים בשמיים הכחולים... ,פעם שם היה ביתו ,פעם שם היו חייו .פעם שם הייתה אהבתו ,בעבר משם השקיף על העולם ,על היופי ,על הכיעור ,על השמחה על הצער. על האנשים הזעירים שלמטה חיים את חייהם הקטנים וצחק... כעת המלאך כבר לא צוחק למעשה כבר לא צחק תקופות חיים שלמות... כל אשר מופיע כיום על פניו הלבנים, החיוורים אלו הן דמעות, קרות קפואות מלאות בחרטה. מלאות בעצב בלתי ניתן לתפיסה. על כל אשר איבד. על כל אשר יאבד. על כל רגע שעובר ובו שוכח איך היה לחיות שם למעלה בין העננים בשמים הכחולים... מצפה לתגובות...

שלומצי

New member
לבלו מפיקסי

וברגע ששכח את החרטה והכאב העמום ישב וכתב והתבונן ופירסם ודם ודמעות התערבבו על מקלדת חמה וביקשו שיקוצצו הכנפיים וחום יסוב סביבו

שיר נהדר! אבל...

לא יזיק לו ליטוש קצרצר ביותר... אני אוהבת שירי חרוזים... אבל גם שירים כאלו... את באמת יודעת לכתוב (אם את נקבה... אם לא, סורי!) ויש לך כישרון... עלי והצליחי! יישר כוח! אין לי יותר ציטוטים לתת לך!

*קסנדרה

New member
לבלו סקאי - ריגש אותי מאוד

בלו סקאיי ברוך או ברוכה המצטרפ/ת ?? השיר הותי בי הרגשה של היה או לא היה ???? והעצב הציף והציף. קסנדרה

בטח שמלאכים בוכים...

כי הם צריכים להצטדק בפני אלה שרוצים לרדת אלינו למטה כשי שנפסיק לבכות... ולהגיד להם שהם פשוט לא יכולים!!! אהבתי את השיר.. כל כך יפה לעיתים גם ילדה

תודה

לכולכם על תגובותיכם החמות... והייני מאושר מהיותי אחד ממשתתפי פורום מעולה זה...

למעלה