אפילו הים........

rubber duck

New member
אביבה - הבנתי משהו ../images/Emo13.gif

זה משכיר לי שאלה שמישהו שאל אותי לפני המון שנים השאלה היתה האם יש פרח בצבע וורוד בחצר הבית שלך ? לא זוכר מה עניתי לו אז וזה גם לא משנה הנקודה היא שאת מדבר על מציאות של מוחשי ורק מוחשי
באהבה
שרון

*אביבה*

New member
מציאות, שרון

זה מה שמוחשי. בדיוק. זה אנחנו שמוסיפים לה את התוספות שלנו. אבל תאכלס, זה איננו. עכשיו, לגבי תחושות, רגשות, מחשבות ועוד... אין מה להתווכח. כל אחד עם עצמו. ואין אפשרות גם להקיש מאחד לשני. אין עוד שרון, ואין עוד אביבה, ואין עוד אף אחד שהוא אנחנו על פני היקום. מכאן שמה שטוב לשרון -זה של שרון. ושרון לא יכול ללמד את אף אחד מה זה טוב.וגם לא אביבה. אם זה מה שטוב למשהו אז נהדר. כי זה מה שהוא בחר. מתי אני מציעה עזרה? כשמישהו אומר בדרך מסוימת שמשהו לא בסדר לו. וגם אז הדרך קשה ביותר כי מי יודה שמשהו לא בסדר? מרוב שהכל כל כך טוב איך נהייה לא טוב?.... מרוב שאנחנו יודעים את הכל....אנחנו לא יודעים.... זה הפראדוקס. אבל שרון.... תתמקד במה שקרה כי אני חושבת שזה דבר חשוב ביותר. אל תחשוב מה יהיה? חשוב על רגע זה ומה אתה רוצה שיהיה בו. אתה כבר על המסלול ההמראה בדרך.... בהצלחה.

שבילים

New member
זה לא עניין

של להסכים או לא להסכים. נתתי רק דוגמאות. דוגמאות לכך שאפשר לחשוב גם אחרת ממה שנהוג ומקובל. אני יכולה עוד להוסיף: בימי הביניים, אם אשה היתה לובשת מכנסיים, היו חושבים שמשהו לא בסדר אצלה. ואילו היום... (המשך המשפט כבר ידוע). אבל שוב, זאת רק דוגמא אל תתפסי אותי גם בזה (למרות שהפעם האחרונה שלבשתי שמלה היתה אני חושבת בגיל 4)
וגם בדוגמא של השביל שנתתי כמובן שהתכוונתי לא לחכות לאלה שיסללו שבילים חדשים אלא לסלול אותם בעצמנו. יש הבנה?

*אביבה*

New member
יש הבנה?

לחשוב. לחשוב אחרת. עם לחשוב אין מה לעשות. לחשוב זה לחשוב. לעשות? זה כבר משהו אחר לגמרי. כשעושים, זאת המציאות. אי אפשר לשנות מציאות עם לחשוב. רק עם לעשות......

rubber duck

New member
משוגעת מי שאומרת עליך משוגעת ../images/Emo13.gif

הרי זה היה כיף
אני בטוח שנהניית מההליכה
שהרי בחרת ללכת
וחוצמזה הים בשקיעה מדהים
שרון

שבילים

New member
עד עכשיו

כואבות לי עדיין הרגליים. אבל אתה צודק. זה באמת היה שווה. היה מדהים לראות את השקיעה תוך ישיבה על שפת הים. ולגבי המשוגעת, כמובן שכתבתי את זה בהומור.

למעלה