אפוקליפסה עכשיו

קישין

New member
אפוקליפסה עכשיו

2007: ממשלת מיעוט של רברבין, ושר הפנים טומאש, מעבירים החלטה המקנה אזרחות מלאה לעובדים הזרים נמצאים בארץ מעל 5 שנים. להם ולבני משפחותיהם הסיבה הרשמית: אין להשאיר אנשים תלויים באויר ללא אזרחות הסיבה האמיתית: החלשת כוחם של החרדים ככח אלקטורלי גדל והולך בגלל הריבוי הטבעי הגבוה שלא נחלש למרות ביטול קיצבאות הילדים מן הילד השלישי ומעלה התוצאה: כחצי מיליון עובדים זרים התאזרחו 2011: קמה תנועת רוסית חדשה. המאפיין אותה הוא שרוב מנהיגיה אינם יהודים, ואינם רוצים להיות יהודים. מטרתם המוכרזת - דמוקרטיזציה של המדינה, ביטול חוק השבות, זכויות מלאות ל-לא יהודים 2014: בבחירות לכנסת, זכתה התנועה הרוסית החדשה אשר שינתה את שמה לרוסיה הקטנה, ל- 8 מנדטים בזכות כ-מיליון בעלי זכות בחירה לא יהודים ממוצא רוסי 2016: תנועת צאצאי העובדים הזרים ותנועת רוסיה הקטנה מתאחדות וקובעות הסכם עודפים עם תנועת הערבים החופשיים, וזוכות ב-35% מן המושבים בכנסת. ראש הממשלה החדש, ולדי אבו ג´ילדה, מכריז על ביטול חוק השבות, יום שבתון ביום ראשון במקום שבת, פתיחת גבולות המדינה למהגרים בני כל העמים, ותחילת שיחות עם אבו עמאר נשיא פלשתין בדבר איחוד שתי המדינות

קישין

New member
כן, הוא רציני.

הילד חי לו בחו"ל ורוצה להפוך גם את ארצנו לחול

סילבן

New member
זה דווקא אופייני

אם נכון מה שאני חושב שהוא אמר, אז חזון מדינת כל אזרחיה פתוחה לכל מתאים דווקא לאנשים נבונים בתחילת דרכם. ישנן 2 בעיות עם הרעיון: 1. ציונות: הציונות גורסת כי העם היהודי ישרוד אך ורק כאשר יטול גורלו בידו ויקים מדינה עצמאית משלו, אחרת יסבול מנחת זרוע הגויים במדינות בהן יהוה מיעוט. מכיוון שלפי ה"אוטופיה" היהודים יהוו מיעוט, יש כאן סתירה לציונות. אגב, אפילו אם האדון רואה עצמו כאתאיסט, איש העולם וחסר כל דת ולאום, הוא לא יכול לכפות זאת על אחרים כך שהמדינה שכזו עדיין יתקיים העם היהודי. 2. חוסר קשר למציאות: נורא נחמד להעלות רעיונות מהבית, אבל אחרי שיצא וינהל כמה שיחות עם ערבים פשוטים לדוגמא, אתה תראה איך תצא לו הרוח מהמפרשים. מצד שני, ישנם הרבה פרופ´ אנטי-ציונים היושבים במגדל השן שלהם ולא יוצאים ממנו, ובמקרה שכזה אין לו שום בעיה, לצערנו. וקישין, העובדה ששאני מתנגד למדינת כל אזרחיה חסרת דת ולאום אינה אומרת שאני תומך במדינת הלכה. אני תומך במדינה יהודית דמוקרטית עפ"י עקרונות הציונות.

קישין

New member
סילבן. ביחס למשפט האחרון שלך,

אני עוקב אחרי דעותיך ואני מכבד אותך. מדינת הלכה צפויה בארץ בימי המשיח - אשר אף על פי שיתמהמה, אחכה בכל יום שיבוא הייתי מרגיש טוב יותר אילו ההתקפות על החרדים היו בסגנון ארסי פחות (למשל בסגנון הודעתך זו). אבל תמיד אני יכול לקחת כדור כזה או אחר ויהיה לי גוד טיים. שלום סילבן.

קישין

New member
להפך, ציינתי שהודעתך אינה

ארסית. ההודעות הארסיות מובעות בפורום לכל אורכו, ושבחתי אותך על צורת הבעת הדעה בצורה תרבותית. כנראה לא ניסחתי דברי כראוי, ואיתך הסליחה

חידר

New member
תאור מדאיג,

מה לדעתך צריך לעשות כדי לעצור את התהליך?

masorti

New member
מה בדיוק לא סביר בתרחיש הזה?

איזרוח רטרואקטיבי של עובדים זרים? נסיון לחסום את החרדים באמצעות "יבוא" של לא-יהודים? קואליציה של רוסים וערבים?

masorti

New member
אגב, קראת לפני חודש-חודשיים..

ב"הארץ" את הכתבה המלומדת שהציעה לפעול לקבלת ישראל (ופלשתין במועד מאוחר יותר) לאיחוד האירופי? אם את בעד ההצעה.. תחשבי מדוע העליתי זאת דווקא בשירשור הנוכחי.

אשרת

New member
אני אגיב גם לך וגם לקישין.

אני לא יודעת מאיפה לקחת את זה שמישהו פה יעלה רוסים על מנת לחסום את החרדים. זה נראה לי מאוד אבל מאוד הזוי. אמנם לא אוהבים אותם אבל קצת הגזמה. למה אתה חושב שבוספו של דבר הגבולות היו פתוחים? ולגביך, מסורתי, לא קראתי את הכתבה אשמח אם תתמצת ותגיד לי במה היתה הכתבה.

masorti

New member
הענין אינו הזוי כלל וכלל..

ויש אף הרומזים שהליברליות היתרה של משרדי הפנים והקליטה בימי ממשלות השמאל בענין אישורי עליה נבעה מהידיעה שמדובר במאות אלפי אתיאיסטים כולל עשרות אחוזים גויים גמורים... משקל נגד מצוין לריבוי הטבעי של החרדים. לגבי הכתבה... אני לא זוכר את הפרטים, אבל הרעיון הכללי היה שיש לפעול לקבלת ישראל לאיחוד משום שאז יחולו עלינו הסטנדרטים האירופים (למשל: כל החקיקה הדתית תבוטל משום שתסתור את חוקת האיחוד) ובכלל נהפוך לתואמי-פריס/לונדון/וינה. בשלב מאוחר יותר (לאחר הכנה כלכלית) תצטרף גם פלשתין העצמאית לאיחוד, וכולם יחיו בעושר ובאושר. ועכשיו אחרי שתיארתי את הכתבה, את מבינה מה ההקשר שלה לדיון שלנו?

DrorArie

New member
אם השמאל כל כך היה רוצה להפטר

מהשרצים הוא פשוט היה משאיר אותו מחוץ לממשלה. לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין את זה (אגב- הרוסים שבאו לא ממש מצביעים מפלגת העבודה- והמפלגות הרוסיות לא שמאלניות)

LSD-J

New member
ומה לא סביר בתרחיש הבא?

עבור ארה"ב : 2007 - המהגרים הערבים משתלטים על שליש מהמושבים בבחירות לסנאט. 2008 - ביחד עם המהגרים הפקיסטנים והאינדונזים הם מקימים את מפלגת "אדמות מוחמד החדשות". 2009- חוק השריעה האיסלאמי מוחל על איזורים שבהם יש יותר מ-5% אוכלוסיה ערבית. 2011 - ההגירה המוסלמית לארה"ב מתגברת למימדי ענק. 2013 - 80% מתושבי ארה"ב מוגדרים כמוסלמים. ארה"ב מצטרפת לליגה הערבית. תנסו קצת להתעלות על עצמכם. שיטות ה"אמנון יצחק" האלה עובדות אולי על החברים שלכם משוק הכרמל.

masorti

New member
התרחיש שלך סביר מאוד..

אם רק תציב בו את הלאומים הרלוונטיים לארה"ב. מה לעשות שאין שם עשרות מליוני ערבים ואינדונזים.... אבל יש שם הרבה מאוד סינים, היספנים וכושים. ואכן, כבר היום התרבות ה"לבנה" בארה"ב הולכת ונדחקת לשוליים ובמקומה עולה ההשפעה של התרבויות האחרות שציינתי. אתה למשל בטוח שלעולם לא יהיה מצב שבאיזורים בארה"ב הקרובים למכסיקו השפה הרשמית תהיה ספרדית?

קישין

New member
מסורתי כבר השיב לך לעיל,

אך אוסיף ואמר: התחזית האומרת שבארה"ב יהיה נשיא היספני תוך מספר קטן של עשורים, אינה בהכרח אסון - אם כי רבים סבורים שממשל כזה לא יהיה בעל מוסר גלובלי כמו הממשלים האנגלוסקסיים כיום בעולם. ההבדל בין תרחיש זו לתרחיש שתארתי לגבי הארץ הוא, שכאן יחברו יחדיו קבוצות שעלולות לקעקע את כל יסודות המדינה כמדינת העם היהודי - ואנו אנה אנו באים

למעלה