אף פעם לא...

stagadam

New member
אף פעם לא...

לפני חודש בערך שאלו אותי שאלה מאוד מעניינת... ביקשו ממני להשלים את המשפט "אני לעולם לא..." הכוונה היא לציין משהו שאתם בטוחים ב 100% שלא תעשו (נסתפק גם ב-99%). אני עדיין מחפשת תשובה למשפט הזה... ומה איתכם? הייתי מאוד שמחה לשמוע מה אתם חושבים... מה אתה לעולם לא תעשו??

ה מוזה

New member
אף פעם לא ..

אפסיק לחלום

אניהו

New member
שאלת השבוע!! יפה!!

אף פעם אני לא אפסיק לחלום. כמו מוזה...גם אם אנשים יגידן לי שאני חולם והם אומרים - אני לא אפסיק... "ורק אחד אמר ילד ילד...עוד תוריד את הירח בשבילה!!"

Digi Lista

New member
להאמין.

רציתי להגיד לחלום אבל כבר אמרתם ואני רוצה לגוון אז מלבד לחלום לא הייתי מפסיקה להאמין להרגשות שלי וללכת איתן עד הסוף אפילו אם לא כולם יהיו מרוצים מהעניין.

never say never...

כבר כמה זמן אני מסתובבת עם השאלה הזו, מה לעולם לא אעשה, לפני שנתיים, הייתי יכולה לכתוב מגילה מה לא אעשה לעולם ולמה... ובשנתיים האחרונות, קרה לי שעשיתי, חשבתי, ואמרתי, דברים "שלעולם לא" הייתי עושה... אז לעולם לא הייתי אומרת לעולם לא... מצאתי את עצמי מפסיקה לחלום, מפסיקה להאמין, מפסיקה לחיות, מפסיקה לאהוב, אדישה. זה נגמר. אני מקווה, שלעולם לא אפסיק שוב להאמין, מקווה שלעולם לא אפסיק שוב לחיות, מקווה שלעולם לעולם לא אפסיק שוב לאהוב, מקווה שלעולם לא אוותר על עצמי, ואני מקווה שלעולם לא אפסיק לקוות!!

stagadam

New member
בדיוק מה שקרה לי...

בגלל זה העלתי פה את השאלה. גם לי הייתה רשימה מסודרת עם ראשי פרקים ממורקרים של בערך מליון דברים שאני לעולם לא אעשה. בפועל, מצאתי את עצמי, במשך השנתיים האחרונות, חוצה בערך את כל הגבולות שהצבתי לעצמי (כמעט את כולם). בעצם עוד לא הצלחתי למצוא משהו שאני בטוחה כמעט לגמרי שלא אעשה....

אני...

לא יודעת. שום דבר לא בטוח. הכל יכול לקרות לי, ואני אשתנה. רק המוות בטוח.

ת י ל ת ן

New member
לחלום? אולי... אבל יותר מדויק...

אני לא אפסיק לקוות. אולי זה מאוד דומה לחלום, אבל חלום זה משהו מעבר, דבר שאני מרגישה שלא דווקא ביכולתי להגשים אותו. תקווה... זה דבר שלעולם לא יאבד לי, בלעדיה? איזו סיבה יש לחיות? אם אני לא אקווה שמחר יהיה טוב יותר מהיום, או שמחר יהיה טוב לפחות כמו היום, החיים יעברו באדישות ובעצב...

../images/Emo20.gif

אני מקווה שאף פעם לא הפסיק לתת תחושה טובה לאנשים זהו הסיפוק הכי עצום שיש בעולם לראות אדם מחייך בזכותך..

stagadam

New member
תודה לכם...

תודה לכל מי שהגיב עד עכשיו. נתתם לי המון חומר למחשבה...

כולם פה כתבו...

מה הם "אף פעם לא יעשו"... אני לא יכול להגיד לכם מה אני לא. למה? כי החיים שלי (קצרים ככל שיהיו או ארוכים ככל שיהיו, תלוי מי מתבונן) כבר הספיקו ללמד אותי שאין דבר בטוח. חוץ מאולי 2 דברים: מוות ומיסים (ציטוט של פרנקלין). אתם לעולם לא תגידו לעולם, גיימס בונד-ים קטנים אתם מה?! ואולי יהיה יום שהכל יראה לכם שחור משחור, רק תרצו שהאדמה תבלע אותכם או את כל שאר העולם הכל, לשום דבר לא תהיה משמעות וברגע של חולשה (שנכון שאסור לשפוט בן-אדם לפיו אבל בכל זאת) אתם תכנעו ותרימו ידיים? אתם לעולם לא תפסיקו לחלום? מה רציתם להיות כשהייתם קטנים, עזבו, מה רציתם ואיחלתם לעצמכם ביום הולדת האחרון במסגרת ההבטחות לשנה הבאה, לא משנה, מה היה כל כך חשוב לכם אתמול שהיום אתם כבר לא זוכרים?! אנחנו מפסיקים לחלום כל הזמן... במיוחד אנחנו פה בישראל. לחלומות יש מחיר יקר... כשהם לא מתגשמים האכזבה כואבת! אתם לעולם לא תרצחו/תתאבדו/תהיו בחילופים/תקפצו באנגי בלי חבל וכו'? אתם בטוחים? ואולי מחר פתאום יראה לכם משהו חדשני ומרתק, בבת-אחת תעטו על עצמכם מסיכה של מישהו אחר תשימו ז*$ על העולם ותעשו משהו שהבטחתם לעצמכם ש"בחיים שלי, יותר טוב, בחיים של מישהו אחר(!!!) אני לא עושה"? אני אף פעם לא עונה על שאלות בסגנון "מה אף פעם לא היית עושה". :) :) :)

ת י ל ת ן

New member
קראתי את כל ההודעה שלך ועדיין

את התקווה אני לא אאבד... וגם אלו שרשמו מעלי, לא יפסיקו לחלום. כי יש אנשים שזו המהות שלהם, אם תקרא את ההודעה שלי תבין - בלי זה, החיים יהיו שונים לחלוטין!

אתה צודק..

אנחנו מפסיקים לחלום כל הזמן.. ומחליפים את החלומות שלנו בחלומות אחרים, העולם הזה, והמדינה הזו מספקים לנו מיליון גירויים והפתעות- (טובות ורעות..) כל יום מחדש. אז מה, נפסיק לחלום? לפעמים כן ולפעמים לא... אתה יודע מה, הג'יימס בונד הקטנה שכותבת לך עכשיו, חולמת שהיא לא תפסיק לחלום... הייתה לי פעם פנטזיה שבחתונה שלי סבתא שלי תעשה קולולולו כזה מצחיק, ושלחופה ילווה אותי בן דוד שלי שהוא היה גם החבר הכי הכי טוב שלי בעולם. הייתי מפנטזת על הצחוקים בדרך לחופה, על הבדיחות שהוא יספר לי כדי להצחיק אותי, היה לנו הומור כזה משותף... סבתא שלי נפטרה, ו4 חודשים אח"כ הוא נהרג. מאותו היום שנתיים לא חלמתי, לא פינטזתי, לא רציתי כלום! היום, החתונה נראת לי רחוקה יותר מאי פעם (וזה לא דבר רע... יש זמן...) גם הסיכוי שאני אהיה אלופת העולם בקונג פו שווה לסיכוי שהוא ילווה אותי לחופה.. אבל אני לא מפסיקה לחלום, אני מחליפה חלומות, אני ממשיכה לנסות להגשים, אלופה אני לא אהיה? טוב, אבל לפחות אני נהנת מהאימונים, כשהייתי בת 9 בערך רציתי להיות נהגת אוטובוס, אבל ממש! מספרים שהיה לי מבט של טרוף בעיניים כשהייתי רואה אוטבוס, היום לא מתקרבת למפלצת הזו.. רציתי להיות גם סופרת,וציירת וזמרת ורקדנית ורופאה ורציתי להציל את העולם, היו לי, ויש לי מיליון חלומות, מוזרים ככל שיהיו... אני לא יכולה להגיד לך שלעולם לא אתאבד,או ארצח או אפילו אאבד תקווה, החיים לפעמים מבאים אותך למקומות שלא חלמת עליהם... אבל ברגעים הקשים מה שהחזיק אותי היה החלומות והתקוות, יש אנשים שזה חזק אצלהם יותר ויש אנשים שפחות... ואני עוד אתאכזב כנראה כל חיי ממליון חלומות שלעולם לא יתגשמו, אבל תמיד אוכל להחליף חלום אחד באחר... קצת אופטימיות לא מזיקה אף פעם.

אני אגיב לעצמי ולכם...

אל לי להיות מי שיגיד לכם לא לחלום... גם אני חולם ומקווה ומאחל. שעשע אותי, לא שעשע זה לא המילה, מצא חן בעיני, אהבתי את הרגשת הביטחון שאנשים פה כתבו דברים שהם לא יעשו. רק רציתי להזכיר לכם, שום דבר לא קבוע מראש, מה שהיה היום לא יהיה מחר. בקטע הזה אני ממליץ על קריאת כל הספרים של או. הנרי... החיים, לדבריו, הם לא מה שהם נראים. בהחלט יש מקום לחלום! עבור מי שהחלום שלו נשבר... אני מצטער. מי שהגשים חלום אחד... כל הכבוד וכבר יש חלום אחר לצעוד אליו. אבל אני עומד מאחורי המילה שלי: אי אפשר להגיד "אף פעם לא..." אולי אלוהים לא משחק בקוביה בעולם הזה אבל מישהו בהחלט כן משחק פוקר.

dvivonet

New member
אף פעם לא אפסיק....

להאמין בך, האדון שברא ויצר אותי....

למעלה