אף פעם לא...

אריקה 3

New member
אף פעם לא... ../images/Emo85.gif../images/Emo103.gif

אפשר לקרוא לזה גם סוג של משחק. אממ... בוא נראה איך נסביר לכם את זה. באים עם רעיונות משוגעים (אפשר גם עם קצת שפויים בהתחלה, עד שניכנס לקצב) כמו למשל: התנשקה עם הומו. ואז צריך לעבור על הדמויות הראשיות :ג'ן, ג'ק, ג'ואי, פייסי, דוסון, אודרי ולבדוק מי מהם עשה את זה או לא בסדרה. ואז כותב אחר בא עם רעיון שיגועי אחר. בסוף נראה איזו דמות הכי מטורפת. אה, וכותב הרעיון המשוגע יכול גם הוא לחלוק (יכול, לא חייב) מניסיון חייו, כלומר- האם גם הוא עשה זאת אי פעם. ועוד משהו חשוב- אם המישהו שכתב טעה, למשל שכח מישהו... אממ... אולי נעניש אותו בזה שהוא... אין לי שמץ. אולי פשוט נתקן אותו. אני רחומה היום, אבל פתוחה להצעות מרושעות מצידכם. אז אני אתחיל... שיהיה לכם דוגמה למופת... חחח NOT! אז כפי שאמרתי, התנשק/ה עם הומו. ג'ק, ג'ן וג'ואי עשו זאת. והנה אנקדוטה מחיי- אני לא. מה לעשות, החיים שלי כנראה יותר משעממים משל החבריה העליזה... תרתי משמע... יאללה תורכם!

מרילנצח

New member
אף פעם לא שחה בעירום

ג'ק ג'ואי פייסי לא!!!!!!! ג'ן ודוסון כן!!!!!!!!!!!! ואני - לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אריקה 3

New member
אף פעם לא היה בסרט כחול ../images/Emo85.gif

ג'ק, ג'ואי, ג'ן - לאאאאאאאאאא! אבל דוסון צילם ופייסי השתתף עם תמרה... (לא משנה שבלי ידיעתם, זה עדיין סרט). ואני - לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

Dawson girl

New member
לאריקה...

חמודים הנושאים שלך! ממממ... תורי? וואלה... טוב, הנה: אף פעם לא לבש פסים, אפילו ליום אחד (במילים אחרות: היה במעצר) אנדי, ג'ק וג'ן דוסון, ג'ואי ופייסי- כן!!!! אני- לא! מה, השתגעתם?!?! בייי נמש

אריקה 3

New member
חחחח ../images/Emo85.gif

אני שמחה שאת חושבת שהנושאים שלי חמודים. זה מה שיוצא ממוח לחוץ לקראת גיוס, כנראה... אממממ, בוא נראה מה עוד? צרך סמים... אנדי וג'ן כן, אבל כל השאר לא. (וכולנו זוכרים איזה שיעור חשוב למדנו לגבי זה). ואני... אממ... למרות שאני נראית לכם אולי קצת מסטולה, מעולם לא וגם לעולם לא אתקרב לזבל הזה. אני רק מכורה לקולה, וזה מה שממסטל אותי...

אף פעם לא השתכר....../images/Emo105.gif

ההורים וגראמס...-לא כמה צפוי? ג'ואי,פייסי,דוסון,ג'ק,ג'ן,אנדי-כככןן!!! כולם השתכרו.. אני? לא!!

אריקה 3

New member
הבריז מבי"ס... ../images/Emo85.gif

אמממ... ג'ואי, פייסי, דוסון וג'ן. לא נראה לי שאנדי הבריזה (אלא אם לטוס לאיטליה כי הציונים שלך מעולים נקרא הברזה), וגם לא ג'ק. לא זכור לי, לפחות. אני אפילו מפקפקת בזה שג'ן הבריזה, אבל ממש לא זכור לי... ואני? *מנמיכה את הראש במבוכה ומסמיקה* אף פעם לא. אני רצינית. אף פעם לא. אני עד כדי כך מעניינת...

LillipooT

New member
אף פעם לא בגד\ה ../images/Emo60.gif

דבר ראשון - לג'ק היו בעיות בעונה שעברה עם הלימודים.. אני חושבת שזה אומר שהוא הבריז כמה וכמה פעמים, אבל לא בטוח
ולשאלה.. אף פעם לא בגד\ה בבן\בת הזוג: פייסי התנשק עם אלכס בזמן שהוא היה חבר של אודרי.. ג'ואי התנשקה עם ג'ק כשהיא עדיין הייתה חברה של דוסון, או לא?
אוח הסנליות! *דופקת את הראש בקיר* השאר לא זכור לי שהם בגדו
(הכוונה אפילו לנשיקה כמובן..)

מרילנצח

New member
התחממות נועזת...

ג'ן במיטה של ההורים שלה
פייסי עם המורה שדוסון הסריט
דוסון עם זאת שאני לא זוכרת איך קוראים לה אולי אייב? זאת שכל הבית ספר ראה..
הורים של דוסון בסלון
ג'ואי עם פייסי בטיול סקי לא ממש נחשב לנועז
ג'ק ממש לא
ואנדי לא זכור לי משו..
ואני...
תחשבו לבד..

אריקה 3

New member
הלך לפסיכולוג... ../images/Emo85.gif

ואני לא מדברת על יועץ בי"ס. אשכרה פסיכולוג. טוב, אז... ג'ן ודוסון הלכו. (אולי הרקע הבלתי שפוי זמנית הזה איחד אותם?) כל השאר, חוץ גם מאנדי שהיא בכלל היה לה סיפור, לא הלכו. ואני, לא הלכתי מעודי. למרות שזה יהיה דווקא רעיון טוב. למישהו יש מלא מלא כסף להלוות לי?

מרילנצח

New member
נדלק/יצא עם מבוגר/ת ממנו...

דוסון יצא עם גרטשן ג'ואי הייתה דלוקה על פרופסור ווילדר פייס יצא עם תמרה ג'ן אנדי וג'ק לא ממש... ואני תלוי מה זה מבוגר ממני???

אריקה 3

New member
../images/Emo85.gif לא נכון!

ג'ן הייתה בפגישה עם הבחור ההוא שהיה דייג או משהו, ואז הוא נדהם לגלות לאחר שניסה לאנוס אותה שהיא רק בת בגיל העשרה. אנדי הייתה בפגישה עם רוב, הבוס של ג'ואי מחופשת הקיץ (זה היה בעונה שלישית נדמה לי). בכל אופן, הנה השאלה הבאה שלי: נוצרה מסביבו/סביבה שמועה... ג'ואי- חשבו שהיא בהריון מהאתלט המכוער ההוא. פייסי- שמועה בעקבות כל העניין עם תמרה. ג'ק- השמועה בעקבות השיר שקרא וכולם הבינו שהוא הומו. אממ... אנדי- השמועה שאחיה מת בתאונת דרכים ואמה משוגעת, בזמן שהיא התמודדה למועצת התלמידים. אז מה, רק על דוסון וג'ן לא הייתה שמועה?! דווקא על ג'ן?! נו, מילא... החיים לא פיירים תמיד... ועליי הייתה שמועה, אבל היא נמוגה די במהירות. אתם מבינים, יצאתי עם מישהו ואז נפרדנו והייתה לו חברה אחרת, ואז חזרנו אז הוא עזב אותה בשבילי, אז כולם חשבו שגנבתי לה אותו. אבל הם התגברו על זה. גם אני.

למעלה