אין ספק שזה עדיף על האופציה הקודמת. אני שוקלת להזמין מהרשת, בהזדמנות, או פשוט לחכות לערב ההשקה. אגב, מתוכננת איזו הנחה בערב ההשקה? שנמע אם באמת שווה לחכות...
"אין ספק שזה עדיף על האופציה הקודמת" מסכים - זה הכל בזכות אנשי הפורום של תפוז ונענע. בזכותם עצרתי את גלגלי הדפוס (כמעט...) ואמרתי להם שאנשים כועסים על פייג'. "אני שוקלת להזמין מהרשת" מומלץ. מיתוס, סטימצקי אונליין וכו'. יגיע בשבוע הבא לאתרים. "או פשוט לחכות לערב ההשקה. אגב, מתוכננת איזו הנחה בערב ההשקה?" ההנחה היא רק לקוני הכרטיסים למופע....50 במקום 64. מומלץ לקנות ברשת - מחיר בערך 50, ומגיע ישר הביתה. עדיף.
יש בעיה - נפל לי אירוע בדיוק על ההופעה של סוסיתא.... אז בואי נעשה עסק: את תקני לי דיסק של סוסיתא (דהיינו, נוסף, מלבד שלך) ואני אביא לך ספר חתום בפגישה כלשהי... דיל?
אני כבר אשיג את הספר, אל דאגה. מקסימום אני אחכה עד האירוע, זה בסדר. לגבי דיסק של סוסיתא - אני יכולה לקנות לך, אבל נראה לי שייקח הרבה זמן עד שניפגש, אז אולי עדיף לך לבדוק אופציות זמינות יותר.
"אני כבר אשיג את הספר, אל דאגה" איך שאת רוצה....ואני רוצה את סוסיתא, אז ניפגש איפשהו בת"א. "אולי עדיף לך לבדוק אופציות זמינות יותר" זה תירוץ לפגישה. זה לא היה ברור קודם?
נ.ב. אין כאן פלירטוט. אני מרוצה בזוגיות הנוכחית שלי.
יורם מארק-רייך קבע לי פגישה במוצ"ש בשעה 19:00 בחיפה אצלו בבית, כדי שנעבוד עם בחור ושמו אלי שגיא על הערב פינק פלויד בסינמטק חיפה בסוף ינואר. מה לעשות, אי אפשר להיות בשני מקומות בו זמנית
זה נורא נורא חבל לי, אבל אני אקנה את הדיסק ואאזין לו ואכתוב ביקורת ואשתדל להיות נחמד לכולם....
מתנצל!!! נ.ב. הסיפור עם חיפה ומוצ"ש זה מוטיב חוזר בווריאציות שונות ומשונות. כל פעם אני מחמיץ להקה אחרת.