אף לא מילה כאן

trilliane

Well-known member
מנהל
אני בחיפה כל השבוע, כולל סופ"ש

כפי שהזהרתי אותך מראש, אני לא אהיה במרכז בשבועיים הקרובים... כנראה רק בשישי של השבוע הבא, עוד לא בטוח. שלח לי דואל, נתאם.

Disposable Hero

New member
הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה

מזל"ט!!!

ספר הרוק המתקדם יצא לאור

עדכון מעודכן ליום חמישי: היום בצהריים התקיים ראיון טלפוני עם גיא פינס בתוכנית התרבות הקצרה 'בילוי היום' (13:50-14:00) בגלי צה"ל. פינס היה משעשע כהרגלו, והראיון היה שיטחי למדי. מקווה שמישהו האזין. הספר יצא למעשה אתמול, וכבר קיבלתי תגובה טובה עליו מאנשים יקרים כמו עידו עזריה מחנות המוסיקה 'קצת אחרת' וגם גיא בניוביץ' ממערכת החדשות של Ynet, שמן הסתם יכתוב עליו. הספר הגיע רק לחלק מחנויות הספרים, ורק בשבוע הבא יהיה אפשר למצוא אותו שם. זה נכון גם לחנויות מקוונות כמו מיתוס, או סטימצקי ברשת, או בוקנט של מודן, או דיבוק. מהתגובות שקיבלתי נראה שאנשים מחבבים את הפורמט התמציתי, את העטיפה ואת הרעיון. הספר קל לקריאה, מאוד "אכיל" ולא קופץ מעל הפופיק. עד כאן הנחתום שמעיד על עיסתו. ביקורות עיתונאיות יתפרסמו החל מהשבוע הבא, ואני אפרסם לינקים או סריקות ככל שאוכל. אני רוצה להודות לכל מי שתרם ועזר - בראש ובראשונה לאנשי הוצאת 'מפה' שלקחו על עצמם את הוצאת הספר, ואחר כך לשאול גרוסברג שנרתם לעזרת הספר באירוע הבא במועדון 'צוותא' בתל-אביב (22 בפברואר). המחיר של הספר הוא 64 שקל. יהיה אפשר למצוא אותו במחיר 50 שקל בחנויות המקוונות (אני יודע כי זה המחיר של ספרים זהים באותה סדרה). מי שמתקשה למצוא אותו, מוזמן לפנות אלי במייל ([email protected]) או בטלפון הסלולרי המופיע בתחתית עמוד השער של www.mitkadem.co.il. מצטער שפרסמתי ב'תפוז' יום אחרי נענע - פשוט הייתי עייף ומותש ונרגש וכל הבלגן. אם מישהו כבר קרא את הספר, הוא מוזמן לכתוב כאן

pink floydror

New member
בהצלחה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

גם להוצאת הספר החדש, שהגיע הזמן שרוק מתקדם יגיע לתודעה הציבורית ולא רק באינטרנט. וגם לסוסיתא, אחת הלהקות האהובות עליי, על הוצאת האלבום החדש, מזל טוב, אני מקווה שתהיה לי ההזדמנות לקנות אותו בקרוב מאוד.. איפה הדיסק ימכר? ברוב החנויות? ועוד דבר אחרון, זה אני או שזה נראה כאילו הרוק המתקדם מעולם לא נראה כל כך משגשג בארץ מבחינת תודעה?

תודה רבה על הבהצלחה הרבה

"איפה הדיסק ימכר?" 'קצת אחרת', למשל, בדיזנגוף 93. "זה אני או שזה נראה כאילו הרוק המתקדם מעולם לא נראה כל כך משגשג בארץ מבחינת תודעה?" זה רק אתה...

Rudess

New member
בהצלחה ברייטמן

המון הצלחה וכמובן שתמכור הרבה עותקים.

יודע,

חלק רחב, כנראה, מהמחשבה שרוק המתקדם משגשג היא בגללך (העונש, קטיעת אצבעות וכו'). אז המון המון בהצלחה.

Disposable Hero

New member
מסכים בהחלט

במיוחד לאור העובדה שהתודעה מעולם לא נראתה כל כך משגשגת בארץ מבחינת הרוק המתקדם.

למעלה