אף אחד לא ראה

dejavu

New member
שמע

הרעיון של לשים הודעות בOFF לא היה שלי בכלל, מה שאני אמרתי בהודעה לפני שבועיים בערך (או יותר) היה שלא ניתן לנושא אחד לדרוך על השני, וכמו שניר אמר בדיוק בתקופה שבה שני הבנות החליטו להתכתב כאן באופן אישי ולהציף את הפורום, אבל כנראה שזה כבר לא יגרום לך "להוריד בפני את הכובע" כמו שעשית עם דרור וצ´ינו אבל משום מה אתה ממשיך להצביע עלי כל פעם שמוזכר עניין המכונאות, אז כן, כמו שלא מעניין אותך מכונאות לא מעניין אותי ועוד אנשים כאן הבדיחות שלך עם חברי המועדון... מצד אחד אם אולי הייתי חבר במועדון כמו שאתה ולוקח חלק בכל הצחוקים ומה שלא יהיה הייתי יותר מתעניין בהודעות אבל מצד שני, אם היית מחזיק חיפושית ונתקל בבעיות אז כנראה שהיה מעניין אותך יותר עניין המכונאות ומדי פעם היית רושם גם הודעות שכן קשורות בחיפושיות ולאו דווקא מכונאות,ברצינות, גש לארכיון ולא תמצא הודעה אחת שלך שקשורה בחיפושית!... שמע, את המשפט האחרון התאפקתי שלא לרשום לך כי זה כנראה יחרחר ריב רציני ביננו אישית אבל באמת שהגזמת עם ההתקפות עלי, אפילו שבעקיפין, ברור לי שאתה מתכוון אלי כל פעם מחדש...

dejavu

New member
בקיצור

הפורום הזה פתוח לכל נושא אבל הכל צריך להיות עם פרופורציות ועם טאקט... מה שאתה עושה זה לתקוף את מי שלא נראה לך ואתה מומחה בלנקוב שמות... ברור שיש לי פחות זכות להביע דעה כאן מכיוון שאני לא חבר במועדון, אבל תחשוב שהאנשים שהתחביב שלהם זה מכונאות חיפושית באגי וכו´ הם מרכיב לא פחות חשוב בתפקוד של הפורום הזה...

Chin Chin Man

New member
לי אין מה לריב איתך ..

ואתה יודע מה.. אמנם אני לא כל כך מבין במוכנאות רכב בדיוק כמוך ובגלל זה אני לא רושם הודעות שקשורות במכונאות .... אבל בקשר לחיפושית תאמין לי שיש הרבה ... אם זה תמונות שאני מצלם במפגשים ואם זה כל עניין אחר כל עוד זה קשור במועדון ולא בסתם משהו אחר זו זכותי המלאה ואתה לא תהיה זה שתשפוט מה צריך להיות OFF TOPIC או לא... אז אני יהיה השמן פה (או כמו שניר אמר the Bigger Man ) ויתעלם מההודעה שלך ..

Chin Chin Man

New member
ואני יוסיף משהו

אני לא תוקף אנשים ואין לי כלום נגדך או נגד אף אחד פה .. אבל די להשתיק אותנו ..... גם לנו יש פיות ....

beetlejus

New member
אז מה קורה אנשים!!!????

יאללה תירגעו שניכם.. הבנו אתכם ות´כוונות שלכם.. מוצ"ש היום, לכו צאו שתו קצת בירה, קחו שחטה ממקטרת השלום.. תנו לה בחיבוק הוירטואלי ו...תאכלו קרונפלקס!

RamN

New member
בונא דייייייייייייייייייייי

מה אתם חבורה של ילדים קטנים???? חאלסס עם כל הריב המפגר הזה..... כל אחד ירשום מה שבא לו.. בשביל זה יש מנהל פורום שעושה את הסינון הזה של מה מותר ומה לא... כל הקטע בפורום זה שכל אחד רושם את דעתו או מה שיש לו להגיד בנושא מסויים... כל עוד זה לא בהגזמה מכוונת (במקרה כזה אותו בן אדם מגורש ע"י מנהל הפורום ולא יכול לחזור יותר) אז דיי כבר אף אחד פה לא יותר טוב מהשני מי שמחפש לריב זה לא המקום!

Chin Chin Man

New member
כן ... נכון מאוד

תפסיקו לריב !!! זה לא המקום ..... זהו הפסקנו ... זאת כנראה ההודעה האחרונה שלי כאן .... (אלא אם כן יהיה מהפך בפורום) הודעה אחרונה : קבריולטים יפים באמצע הדרך קבריולטים יפים מאוד ....

BeNiT1BiNbA

New member
טוב, אז ניר..

אולי לא כל כך תיכננתי לחזור לפורום הזה..אבל מישהו ביקש ממני להיכנס, לקרוא את מה שהולך פה ולהגיב לו באופן אישי.. ובכל זאת..קראתי פה הודעה מאוד מאוד מעליבה כלפיי.. תראה..דבר ראשון, אני לא אתנהג בילדותיות ורק אפגע ממך ואתלונן.. אז אני אגיד גם שזה נכון שהגזמתי בדיבור מסויים..ובגלל זה הורדתי את הלחץ..לא כתבתי כל כך הרבה כמו קודם..ובטח שלא דברים שטותיים..ואם לא שמת לב, אני לא יכולה להיות בוגרת כל כך כמו שאתה מצפה ממני להיות..ואני לא רואה הגבלת גיל בכניסה לפורום!!.. אבל בלי קשר..דבר אחד מאוד מאוד פגע בי, ואני לא יודעת אם יש לך איזה משהו נגדי או נגד אחותך כשאתה מדבר ככה..(בלי כוונה לפתוח בסיכסוכון משפחתי כלשהו), אבל אל תזלזל בי!!..ואני לא "ילדה בת 14", ברוך השם עברתי כבר את הגיל הזה לפני שנתיים וחצי פלוס..כן ניר, לא שלא ידעת את זה, כנראה הדחקת את זה, אבל אני בתץ 16 וחצי..ובקרוב מאוד אפילו 17.. וכן, גם אני עוברת בגרויות בדיוק כמוך..אז חלאס עם הזילזול!!..אתה כולה גדול ממני בשנתיים וחצי..אז דיי לתפוס תחת.. אז מה אם אני לפעמים מתנהגת כמו ילדה קטנה..אבל ככה נחמד לי..אני לא אתחפש לאיזה זקנה ב-ו-ג-ר-ת בת 80.. בזה סיימתי את דבריי בפורום הזה.. תודה ומצטערת על חוסר הנעימות אבל זה באמת הציק לי מאוד.. לישי

KiCKAs5

New member
בנית..

מה שקרה פה לפני שבועיים באמת היה ביזיון , את וטלי הפכתן את הפורום הזה לצ´אט , אז שתקתי , עכשיו אמרתי את מה שהיה לי להגיד ובזה זה ניגמר . אין לי שום דבר נגדך או נגד אחותי , אבל כשמה שאתם עושים מתחיל להקרין עלי אני מגיב , ברגע שכל נושא שלא קשור למכונאות נדחק בגלל ההתקף פורום שהיה לכם לפני שבועיים , אני מגיב. ותאמיני לי , שהגיל זה לא פונקציה בשבילי , במיוחד לא במועדון, כשהממוצע גילאים מסתובב בין 25 ל-35 , כי שם , אני צעיר בדיוק כמוך . אגב , עברו כבר כמה שנים טובות מאז הבגרויות שלי , וניראה לי שאת צריכה קצת עזרה במתמטיקה שלך....

Chin Chin Man

New member
אתם יודעים מה ....

אני מבקש סליחה פה מכולם .... גרמתי למשהו שלא ההיתי צריך לגרום גרמתי לריב בין אנשים .... לא הייתי צריך כנראה לפרסם פה בפורום Sorry People נ.ב לא מכוון אלייך DE

dejavu

New member
סליחה סליחה וסליחה

יופי צ´ין תמשיך להתנצל על שטויות שאתה כותב כאן... זו כבר פעם שלישית היום...

balkanyi

New member
../images/Emo105.gifהרשו לי להגיב בשיר בבקשה

hello hello ,hello hello hello,hello is´t time for shosah and her frinds taht´s the muppets show

TiPii

New member
נו מה...

בתור אחת שכבר חודשיים נכנסת לפורום, קוראת הודעות ולא מגיבה (בדיוק מכל הסיבות שצוינו) אני חושבת שהגזמתם... כל הויכוח התחיל כי לא רציתם עמודים מלאים בהודעות שלא קשורות לחיפושיות אז קיבלתם עמוד שלם של מריבה טיפשית, ברור שביום שישי אף אחד לא יעלה את הנושא ולא תתקבל החלטה בנוגע להמשך.

ToL ToL

New member
טוב.....

אז זאת כניראה ההודעה האחרונה שלי בפורום(בגלל שאנשים לא רוצים אותי פה) אז ככה אני רק מגיבה על כל הריב הזה: את האמת קראתי את הכל ולא הבנתי מאיפה זה התחיל אבל אולי זה באמת רעיון טוב להשים את כל ההודעות של הצחוקים בעיניין המרכזי ושל המכונאות ב
כי רובנו או חלקנו לא מבינים גדולים בזה...... אז תפסיקו לריב.....

אולי...

אולי תשקיעו את כל האגרסיות שלכם במקום אחר ? אנשי החיפושיות אמורים להיות רגועים ונעימים... יהיה טוב, יהיה טוב, כן ! לפעמים אני נשבר... אז הלילה הו הלילה, איתך אני נשאר ! (יהונתן גפן בשיר אהבה על על הקבריולט שלי...).

למעלה