על מה אתה מדבר ../images/Emo35.gif
"רצחו" "לא שייכים למועדון" וכו היחיד שמוחק ומזיז פה הודעות זה אני (כרגע למרות שיוסי רשום) אז אם למישהו יש תלונות שיגיד לי אותם בפרצוף ושלא ירמוז אני לא מוחק כמעט הודעות אני בסה"כ מרכז אותם
במקום שבל הודעה תהיה "מה המצב אח שלי" "הכל בסדר מותק" וככה יהיו לנו 20 כאלה קצרות בעמוד אני מרכז אותם להודעת
אחת ושאלות אחרות נשארות בדף הראשון יותר זמן אף אחד לא אמר לכם לא לנהל חיי חברה אלה רק קצת לשים לב לאיפה אתם משרשרים הודעות, זה הכל. אי אפשר לרצות את כולם כל הזמן, יש אנשים שאפילו הודעה אחת כזו לא רוצים לראות ויש כאלה שבאים רק בשביל זה, אז צריך למצוא איזון, למה הכל פה צריך להיות באלימות (כרגע רק מילולית אבל זו אלימות לכל דבר) צריך לדעת להסתדר עם אנשים חברה ולכל פורום יש את התנועה שלו, בפורום רכב (207) לא תראו בכלל חיי חברה (למרות שהרבה מכירים שם הרבה אחרים), דןןקא פה יש לזה מקום כי אנחנו חברה הרבה יותר מצומצמים. ולמרות הכל את האמת לא הבנתי מה התלונות, על זה שהפורום מקצועי מידי או חברתי מידי
אני היום בלילה עוזב אתכם לשבוע, אני משאיר סקר מה אתם רוצים לעשות עם הפורום, אני אחזור בשבת הבאה ונחליט יחד. לכתוב פורום (ובטח מוצלח כמו שיש לתפוז) זה לא קל, ניתן לנו פורום מעולה (וממש בחינם
) שלמעשה אנחנו
יכולים להחליט לעשות בו מה שאנחנו רוצים
אז במקום לנסות לפצל את העניינים בואו נחליט לאן אנחנו הולכים דבר אחרון: שילמתי למועדון כמו כולכם.
דרור זי.