אף אחד לא ראה

Chin Chin Man

New member
אף אחד לא ראה

אבל צילמתי את החיפושית של קוביקס המדהים (חולה עלייך אחי) .. והנה היא ... ואפשר להוסיף משהו " מאז שסידרו את העניין של ה off topic באמת נהיה יותר מעניין כאן - אני נכנס כל פעם מחדש ובא לי לירות לעצמי ברגל - אנשים משעממים אתם".

KiCKAs5

New member
חחחח... נחמד אורי

ובקשר
, אני כבר וויתרי אחי , מתחיל להימאס עלי שהודעות שלי נעלמות בלי הסברים או אפילו אזהרות , ולא , ממש לא מעניין אותי מי מחק אותן , אני פשוט לא כותב יותר . מצידי הפורום יכול לשנות את השם כבר עכשיו לפורום מכונאות רכב.

KiCKAs5

New member
ניזכרתי בסוף

מי בעד לפתוח פורום מועדון החיפושיות ?

Chin Chin Man

New member
אתה יודע מה

אני גם יגיב על זה ..... נמצא לו קישור נחמד באתר מועדון החיפושיות שמביא אותנו לפורום של מכונאות רכב ... במקום שיהיה כיף להכנס לפורום הזה ונוכל לדבר על המפגשים על הטיולים ועל כל מה שבינינו כמועדון אז קמו כמה אנשים שלא מגיעים בכלל ולא שייכים למועדון וביקשו שדברים כאלו יהיו ב Off topic, יעני "רצחו" את הרוח שקיימת לעמותה הזאת של החיפושיות - ומדברים כאן רק על בעיות בטרנספורמטור הימני של הקלאץ´ הקדמי , למה שזה לא יהיה OFF TOPIC זה משעמם יותר מדיבורים בין חברי המועדון וצחוקים בינינו, אז אני לא יודע אם זה ימחק לי או לא (כבר לא מעניין אותי) במקרה והדבר לא ישתנה ויפתח פורום נורמלי של מועדון החיפושיות אז אני יהיה אחד בין רבים שיפסיקו להיכנס ולהכניס הודעות לכאן ודה ז´ה וו יוכל לדבר עם צ´ינו ושאר האנשים שיש כאן על מכונאות רכב .. יוסי לטיפולך .... דרור מצטער - הייתי כותב גם לטיפולך אבל אני לא מכיר אותך - גם אתה לא בא למפגשים ... מבחינתי לא חשוב לך כל כך להראות נוכחות...

Chin Chin Man

New member
אני רוצה להתנצל

בפני כמה אנשים ... לא התכוונתי ספציפית צ´ינו אני מצטער אני יודע שאתה גר רחוק אחרת היית בא למפגשים ... אבל כל השאר ....

© DrorZi

New member
על מה אתה מדבר ../images/Emo35.gif

"רצחו" "לא שייכים למועדון" וכו היחיד שמוחק ומזיז פה הודעות זה אני (כרגע למרות שיוסי רשום) אז אם למישהו יש תלונות שיגיד לי אותם בפרצוף ושלא ירמוז אני לא מוחק כמעט הודעות אני בסה"כ מרכז אותם
במקום שבל הודעה תהיה "מה המצב אח שלי" "הכל בסדר מותק" וככה יהיו לנו 20 כאלה קצרות בעמוד אני מרכז אותם להודעת
אחת ושאלות אחרות נשארות בדף הראשון יותר זמן אף אחד לא אמר לכם לא לנהל חיי חברה אלה רק קצת לשים לב לאיפה אתם משרשרים הודעות, זה הכל. אי אפשר לרצות את כולם כל הזמן, יש אנשים שאפילו הודעה אחת כזו לא רוצים לראות ויש כאלה שבאים רק בשביל זה, אז צריך למצוא איזון, למה הכל פה צריך להיות באלימות (כרגע רק מילולית אבל זו אלימות לכל דבר) צריך לדעת להסתדר עם אנשים חברה ולכל פורום יש את התנועה שלו, בפורום רכב (207) לא תראו בכלל חיי חברה (למרות שהרבה מכירים שם הרבה אחרים), דןןקא פה יש לזה מקום כי אנחנו חברה הרבה יותר מצומצמים. ולמרות הכל את האמת לא הבנתי מה התלונות, על זה שהפורום מקצועי מידי או חברתי מידי
אני היום בלילה עוזב אתכם לשבוע, אני משאיר סקר מה אתם רוצים לעשות עם הפורום, אני אחזור בשבת הבאה ונחליט יחד. לכתוב פורום (ובטח מוצלח כמו שיש לתפוז) זה לא קל, ניתן לנו פורום מעולה (וממש בחינם
) שלמעשה אנחנו יכולים להחליט לעשות בו מה שאנחנו רוצים
אז במקום לנסות לפצל את העניינים בואו נחליט לאן אנחנו הולכים דבר אחרון: שילמתי למועדון כמו כולכם.
דרור זי.

Chin Chin Man

New member
גם כליפך אני מוריד את הכובע

אתה צודק אני מצטער .... אין לי טענות כלפיך אתה לא זה שביקשת לשים את ההודעות בOFF ולא אמרתי שתאה לא שייך למועדון - חס וחלילה ודבר אחרון שרציתי לדבר עליו זה כסף אתה עוד חבר מועדון לפניי ...... אבל תבוא גם למפגשים - זה בריא ואתה גם אולי תדע למה כל ההודעות האלו פה

KiCKAs5

New member
אני לא רומז לכלום דרור

אני אומר את זה בפה מלא ,וישר בפרצוף (האינטרנטי שלך...). לא מוצא חן בעיני שהודעות שלי נימחקות , ואל תבלבל את השכל שרק לך יש את היכולת למחוק\להזיז הודעות , אני יודע על לפחות הודעה אחת שיוסי מחק לי (לפי מה שהוא אומר..) ואל תגיד לי שאתה בסה"כ מרכז אותם! כי אני יכול לנקוב בלפחות שתי הודעות שלי שנעלמו כלא היו . לפחות תיקח על זה אחריות , כי משוגע אני עדיין לא .

© DrorZi

New member
תשובות

בוא לא נרד לשפה כזו מלוכלכת בבקשה. אם ליוסי יש גישה למחוק הודעות אז זה חידוש גם בשבילי. הודעות נמחקות על ידי רק אם הן מכילות אאוטינג (חשיפת פרטי משתמשים אחרים) או קללות כלפי משתמשים אחרים. אני לוקח אחריות על כל מה שאני עושה, גם על הדברים החיים, מין דפקט כזה אצלי באישיות מעולם לא ברחתי מאחריות, כך שאין לי מה לשקר לך. לגבי להגיע למפגשים, יש תירוצים ויש הצלחות, לצערי לא הצלחתי להגיע למפגשים (וגם ביום שישי הבא לא אוכל) ואחסוך מכם את התירוצים ...
דרור זי.

KiCKAs5

New member
דרור

עחה אז שפה מלוכלכת אתה מדבר בדיוק ? ועושה רושם שיש דברים לא נלקחה עליהם אחריות כמו הודעה האחרונה שלי שנמחקה אתמול , על המחיקה הקודמת יוסי לקח אחריות והבנתי ממנו שהוא לא ימחוק יותר בלי הודעה מוקדמת או לפחות לשלוח לי הערה. אז אם לא הוא ולא אתה ,אז מי ?

KiCKAs5

New member
תיקון להודעה הקודמת

על איזה שפה מלוכלכת אתה מדבר בדיוק ?

© DrorZi

New member
כללי ההודעה שלך היתה נורא אגרסיבית

אם לא היו לך כוונות אז לא משנה, סה"כ הבעיה באינטרנט זה שאין טונציה להודעות. בהתחשב בזה שאתמול לא היתי בפורום כנראה יוסי באמת מחק אותה (כמו שאמרתי יכול להיות שליוסי יש גישה, אני חשבתי שלא, זה הכל) אני מצטער שלא שמתי לב, חשבתי שאני מואשם במשהו שלא עשיתי ורציתי לברר את העניין. בקיצור, יש לנו בעיה קלה עם הפורום למה הוא ולמי הוא וניישב אותה. זהו, אני זז לי, להתראות בשבוע הבא.
דרור זי.

kobix1

New member
וואיייייי

איך דומה לשלי!!! גם פנסי ערפל יש לה! מי זה הקנאי???? ולעניין אחר! אופ טופיק און טופיק לא חשוב! תמיד נוכל להריץ שיגועים כשנפגש את זה אף אחד לא יכול לקחת! גם לא אלטרנטור זרוק אחד........

KiCKAs5

New member
קובי אתה יודע שזה לא אותו דבר..

לא יוצא לי לראות הרבה ממכם במהלך השבוע (חוץ מהמקסיקני המשוגע שבא לבקר אותנו כל הזמן [מת על יוני] ) אז הדרך היחידה להריץ קצת צחוקים או לדבר על דברים שלא בהכרח קשורים למכונאות רכ(ג)ב (
) זה פה.. ואת זה לא נותנים לנו.. אז אם לא פה איפה ? לפתוח פורום מועדון החיפושיות ?

Chin Chin Man

New member
נכון קובי אחי

אתה צודק אבל לפעמים מתגעגעים לצחוקים האלה במהלך השבוע ותאמין לי אין כמו להגיד "איזה כיף מחר יש מפגש"..... אז עושים גם פה צחוקים ובאים אנשים שלא קשורים למועדון או למפגשים ואומרים שאנחנו הורסים להם את הפורום ... קטע מסריח ...

Chin Chin Man

New member
לא מפריע הקטע

מדסקסים פה על הבעיות שיש להם עם החיפושיות ( כולנו באותו ראש) אבל למה להרוס את הדבר שנקרא אחוות המועדון ???? נכנסו כאן שתי בנות חדשות (טלי ולישי) רק במטרה להוסיף עוד רוח לפורום והן לא יודעות JACKSHIT על מכונאות חיפושיות (חוץ מלישי אולי שקצת מבינה אחרי הכל היא אחות של הדוקטור) ובמקום לצחוק והכל אנשים הכלו להתלונן על זה וגרמו לזה שהם לא נכנסות לפורום יותר ולדעתי זה רק פוגע ....

dejavu

New member
גם לא מפריע

שמדסקסים פה על צחוקים במועדון... אבל צריך להיות איזה איזון אתה לא חושב?

KiCKAs5

New member
תשמע

אני יגיד שוב מה שאמרתי לשלומי (דה ז´ה וו) ולך , טלי ולישי הגזימו מבחינתי , הם הפכו את הפורום הזה למין צ´אט ICQ בין שתי ילדות בנות 14.. ומילא אם היה איזה נושא מעניין.. אבל הרוב זה היה הומור ירוד של ילדות בנות 14.. עם כל הכבוד , לאחותי הקטנה וללישי , זה לא המקום , זה OFF TOPIC טהור , וזה ממש ממש לא המקום.. באותו זמן אני נמנעתי מלכתוב בפורום ובגלל זה לא התערבתי בוויכוח שהיה פה למרות שהיה לי הרבה מה לומר. לעומת מה שקרה עם הבנות , לדברים שנוגעים לרוב האנשים פה שמבקרים במפגשים או לא מבקרים צריך ורצוי שיהיה מקום ולא לדחוק אותנו לאיזה שרשור OFFTOPIC עלוב שמי שכל מי שחורג מגבולותיו ההודעה שלו נעלמת באורח פלא.. לא ניראה לי ב כ ל ל , ואם זאת הולכת להיות המדיניות פה , אין לי מה לחפש פה.

Chin Chin Man

New member
על איזה איזון אתה מדבר ???

יש הודעה שלא מעניינת אותך ??? אל תקרא בדיוק שאני לא קורא הודעות על מכונאות רכב כי זה פשוט לא מעניין אותי .... אבל אתה לא רואה אותי אומר "דרור יש פה הרבה אנשים שמדברים על אגזוזים תשים אותם באותו נושא ..." אני פשוט מתעלם מהודעות כאלה אבל לגרום לאנשים להיכנס לפורום הזה ?? הוא כבר לא פורום מועדון החיפושיות - הוא יותר פורום חיפושיות ואם הייתם שזה יהיה כך אז אני ועוד כמה אנשים היינו מזיזים דברים ועושים דבר שנקרא פורום מועדון החיפושיות ... מה לעשות שיש אנשים שלא מעניין אותם מכונאות. ...

למעלה