אף אחד לא קרא?

• פותח הנושא yono
  • פורסם בתאריך

yono

New member
אף אחד לא קרא?

האם יתכן שאף אחד לא קרא ספר זה?

דוסטו

New member
קראתי. מזמן. אבל

החביב עלי מספרי מילן קונדרה הוא "הקלות הבלתי נסבלת של הקיום" עם הכלב תומאש כאב טיפוס של הצ'כי עם העיניים העצובות שכביכול, רק כביכול, אוכל בשקט את הבלגן שמסביב אבל איכשהו נשאר הטיפוס המענין יותר בארצות מרכז אירופה שסבלו את המגף הסובייטי.

ferlio

New member
ומשום מה לי לא הולך עם קונדרה.....

ניסיתי את "הקלות הבלתי נסבלת של הקיום" ולא התחברתי לזה בשום פנים ואופן. לא אמרתי נואש, לקחתי מחברה את "אלמוות" והפתעה.......גם איתו לא נוצרה כימיה. מישהו פה בפורום הציע לנסות את "ספר הצחוק" (לא בטוחה שאני מדייקת בשם, אבל משהו כזה) אולי איתו ילך יותר טוב. וגם איתו לא הלך. זה בטח אני, לא הוא (קונדרה). אחרי 3 נסיונות אני מרימה ידיים. enough is enough!!!

הילה כחולה

הילה כחולה אמורה לסמל רגשות עמוקים, בדרך כלל חיוביים כגון אהבה, חמלה, ידידות. אני חושבת לפחות..

בלגאנים

New member
ב"קלות הבלתי נסבלת של היקום"

הוא הורס את הכל מילן קונדרה כותב שם פשוט הכל, מה מסמל כל פרט ופרט שהוא מזכיר,ולא נותן אפשרות לחשוב בעצמך. זה מה שגרם לי לעזוב את הספר הזה בצד. אבל היו בספר הזה כמה דברים מעניינים, נהניתי מאוד מהתיאור של ניו יורק לעומת ערים באירופה וגם את האישה זחבר שלה כל הזמן בוגד בה והיא מנסה לבגוד גם אבל שוב- צורת הכתיבה של הספר היא שהכריעה

למעלה