אף אחד לא פותח?

• פותח הנושא izzys
  • פורסם בתאריך

ליאןןן

New member
...

שם: ליאן גיל: 18 מיקום: רעננה אייסיקיו: 262324881 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של שילה: רק לנו, לילה שיר החודש לא של שילה: בין הצלילים - מוש בן ארי, במילים אחרות - אביב גפן, כל פורטה של היהודים דיסק החודש: פורטה
סרט החודש: הסודות. לגעת ביהלום. הארי פוטר 5. ספר החודש: הארי פוטר 7 תכנית טלויזיה של החודש: לא נראה לי שהיה כזה.. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: ניצנים, טורקיה, ימי הולדת לרחלי וג'סיקה, מושי חוזרת לארץ סופית, ווליום כנרת. תמונה: לא בא לי.

izzys

New member
הנה בוקר.

התפקדות אוגוסט שם: מור. גיל: 16+. מיקום: חיפה. אייסיקיו: 291-170-281. מסנג'ר: איף. שיר החודש של שילה: לילה, אנטיפרנויה. שיר החודש לא של שילה: כל 'פורטה' של היהודים. דיסק החודש: היהודים - 'פורטה'. סרט החודש: רקויאם לחלום. ספר החודש: לא היה. תכנית טלויזיה של החודש: הבורר
. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: רק טוב. תמונה: מהמרתף ב22.3 (התמונה לא ערוכה.)

GeLbaChiT

New member
מה כבר אוגוסט ../images/Emo12.gif

שם:מיכל גיל:15 מיקום:גזר (?) אייסיקיו: מסנג'ר:[email protected] בלוג/אתר אישי: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=416066 ><' שיר החודש של שילה:אל המחט ומגי שיר החודש לא של שילה:לא של חודש שלם שיהיה...ערפד-המכשפות מתכסות דיסק החודש:זמנים מוזרים -המכשפות סרט החודש:סימפסונס סרט גדול ספר החודש:לא היה לי ממש זמן ומה לקרוא תכנית טלויזיה של החודש:סימפסונס של חצות ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:מסעחוף מחר , סיני(?),צפון , ווליום כנרת ,הופעה יפעת נץ, תמונה:לא בא לי ממש

עמרי מהמחשב של ענבר...

שם: עמרי גיל: 18 מיקום: כרגע באריאל. אייסיקיו: 246568393 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של שילה: לילה/כורש 11. שיר החודש לא של שילה: סו פאר-הבנות נחמה/לראות את האור-אפרת גוש/מיקה-לאב טודי וכו' וכו'... דיסק החודש: היהודים-פורטה סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: האלופה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: המשך הבית הריק של ענבר,ההופעה של שילה בשישי,טיסה לחו"ל,פרידה מהחבר'ה של הנחל,נסיעה לאילת,סלקום ווליום.

grace00

New member
אוגוסט החם

שם:גרייס גיל: 17 מיקום: ת"א אייסיקיו: מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: www.flickr.com/photos/grace75 שיר החודש של שילה: רק לנו שיר החודש לא של שילה: coldplay - fix you, radiohead - how to disappear completely דיסק החודש: radiohead - kid a סרט החודש: city of angels ספר החודש: יש אלוהים - קארין ארד תכנית טלויזיה של החודש: מסכים/סקס והעיר ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: מה שבא

shiki shik

New member
:)

שם: עפרי גיל: 16 מיקום: חיפה [בערך] מסנג'ר : [email protected] שיר החודש של שילה: אלף רסיסים, אני שמה עליך זין שיר החודש לא של שילה: נפלת חזק דיסק החודש: placebo- meds סרט החודש: רקוויאם לחלום!!! ספר החודש: נקודת ההונאה תכנית טלויזיה של החודש: גיבורים!!!!!!!!!!!!!!!!! בילויים לחודש הקרוב: תמצאו לי תעסוקה ואני אסגוד לכם

ADVAM4

New member
אני עוד פההה!!!

שם:אדוה גיל:עוד מעט 18 מיקום:כאן! אייסיקיו:232533566 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של שילה:אסור זה אסור שיר החודש לא של שילה:הבנות נחמה-להיות דיסק החודש:אין סרט החודש:אין ספר החודש:אין תכנית טלויזיה של החודש:כלל ערוץ הופ!:) ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:אתם יודעים.. האממ כפר המוזיקה והכל..:)

למעלה