אף אחד לא פותח?

• פותח הנושא izzys
  • פורסם בתאריך

izzys

New member
אף אחד לא פותח? ../images/Emo12.gif

לאלה שכבר פה, וגם לחדשים. (יש כמה, לא?)
התפקדות אוגוסט
שם: גיל: מיקום: אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של שילה: שיר החודש לא של שילה: דיסק החודש: סרט החודש: ספר החודש: תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונה:

יאללה.

שם: אורעד גיל: 17.5 מיקום: חיפה אייסיקיו: אין מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: - שיר החודש של שילה: "אלף רסיסים", "אל המחט" שיר החודש לא של שילה: Regina Spektor-Fidelity דיסק החודש: - סרט החודש: סימפסונס, כי ראיתי אתמול, והוא מגניב.
ספר החודש: 100 ספרים של פסיכומטרי? תכנית טלויזיה של החודש: "האלופה"?
ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: פסיכומטרי, הופעה של שילה, הופעה של עברי, גילי, ושיהיה בכיף. תמונה:

../images/Emo47.gif..

שם: נעה גיל: 17 מיקום: קריות אייסיקיו: - מסנג'ר: [email protected] בלוג/אתר אישי: - שיר החודש של שילה: לך שיר החודש לא של שילה: הכל זה לטובה - דנה
דיסק החודש: ממ סרט החודש: יחידה במינה..חח ספר החודש: שכחתי איך קוראים לספר שאני קוראת עכשיו נראלי שנת החתול. הוא ממש טוב תכנית טלויזיה של החודש: ישנן, בגלל הפרומואים המדהימים! ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: אילת, הופעה של שילה, של רונה וקרן
תמונה:

אוגוסט אוגוסט ../images/Emo7.gif.

שם: ענבר. גיל: 17
. מיקום: אריאל סיטי. אייסיקיו: 249097482. מסנג'ר:
בלוג/אתר אישי:
. שיר החודש של שילה: נראה לי ש"לונדון". שיר החודש לא של שילה: "חופשי", "לעולם מצדי"- היהודים. דיסק החודש: "פורטה"- היהודים, ללא ספק
. סרט החודש: "הבועה"
, וגם 'הסודות' היה החודש. ספר החודש:
. תכנית טלויזיה של החודש: "כוכב נולד". ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: בית ריק, הופעה של אביב ושל עברי בניצנים, שילה במרתף 10 בחיפה
, שנת שירות מה-12.8 [פה בערך נגמרים החיים], אבל בתקווה מאד גדולה לסלקום ווליום ב-30.8.
תמונה: אני על מחשב שאין בו הרבה תמונות, אז תמונה מלפני איזה 9 חודשים.. עמרי, זמי, אני [עם הכובע] וספיר.

ממ שאלה לי אלייך

למרתף 10, את נוסעת וחוזרת לאריאל באותו יום? או נשארת באזור שם?

כי אני מתלבט

אם ללכת להופעה.ואם יהיה לי טרמפ לשם(ואולי גם חזור.כי אולי אשאר בחיפה) אז זה יקל על ההחלטה.

אה אממ

יותר חשוב לי ההלוך. אני גר בירושלים. אבל מאוד קל לי להגיע לאריאל. ולכן החזור פחות חשוב,כי להגיע לי-ם יהיה יותר בעייתי.אלא אם קרני שומרון זה בדרך שלך,ואז זה קרוב לשלמות..

קרני שומרון לא בדרך, אבל אתה אומר

שאריאל טוב לך ? אני אברר, יש סיכוי שיש מקום בהלוך.

אז..

כן תבררי, זה יהיה נחמדת. ולא בטוח שאצטרף, אבל אם אדע שיש אופציה, זה ייכנס לשיקולים..

yuvizz

New member
וזה תמיד עצוב לי לעזוב..

שם:יובל מיקום:חדר מחשב אייסיקיו:209783003 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של שילה:לילה שיר החודש לא של שילה:לעולם מצידי - היהודים. דיסק החודש:פורטה. סרט החודש:הבועה. ספר החודש:לא יצא לי לקרוא כל-כך. תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:הקלטות מחר, יום הולדת לשיא, שילה במרתף (?), שתי הופעות שלנו, אילת, אביב בניצנים, בית ריק לעדי, בית ריק לי, ווליום כינרת. תמונה:

מרגיש זקן..אבל גמאני פה.

שם: צבי גיל: 21 מיקום: ירושלים אייסיקיו: 345850127 בלוג/אתר אישי: בחתימה שלי יש לי דף במייספייס.כנסו ותזועזעו מהקול שלי. אבל בקטנה. שיר החודש של שילה: -אסור זה אסור- ו-'יום שישי-. שיר החודש לא של שילה: lifehouse-whatever it takes דיסק החודש: lifehouse-who we are סרט החודש: הסרט הבא של ג'וני דפ שאראה. ספר החודש: פרחי הרע-שארל בודלר.מת"מ-שפינוזה. תכנית טלויזיה של החודש: אחד נגד 100.רק כשבתדודה שלי רואה, אצטרף אליה. ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: הרבה הופעות. הרבה שטויות. הרבה הצעות מגניבות. תמונה: אני אצל ההורים.אין לי פה.

למעלה