אף אחד לא ענה לי...

nuty1

New member
איזה באסה לי...פספסתי

אני עוקבת אחרי הסדרה הרבה זמן, ופספסתי את הפרק האחרון .............מבאס נורא אולי תכתבו לי בפרוטרוט מה היה שם?

../images/Emo42.gifניצלוש,הבוקר שאחרי../images/Emo42.gif../images/Emo105.gif

מממש עצוב לי...קמתי בבוקר וראיתי איזה תמונה שיש לי של דוסון קריק וכמעט פרצתי בבכי,ואני על סף דמעות כל הזמן... ועוד משו,בקשר לכל מי שאומר "זה רק סדרה" "תפסיקו לבכות" וכאלה.. אתם לא יודעים ולא מבינים מה הסדרה הזאת בשבילי,ואני לא מצפה שתבינו ובטח ובטח שלא הולכת להסביר לכם עכשיו,אבל מה שאני כן מצפה זה שתכבדו אותי,ותכבדו גם את כל מי שעצוב כמוני. אין טעם לריב או להתווכח כי זה לא דעות,אלו רגשות,ועם רגשות אי אפשר להתווכח וגם לא צריך. אז אני מקווה שסיימנו עם ה"ריב"\ויכוח הזה,שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה ולא צריך לבקר אחרים. (ואני מבקשת שלא נפתח דיון על זה עכשיו כי זה לא במקום!) השיר שהכי מבטא את ההרגשה שלי היום הוא זה: (מוקדש לכל מי שעצוב כמוני על סיום הסדרה
) Nina Gordon The End Of The World Why does the sun go on shining Why does the sea rush to shore Don't they know it's the end of the world 'Cause you don't love me any more Why do the birds go on singing Why do the stars glow above Don't they know it's the end of the world It ended when I lost your love I wake up in the morning and I wonder Why everything's the same as it was I can't understand, no, I can't understand How life goes on the way it does Why does my heart go on beating Why do these eyes of mine cry Don't they know it's the end of the world It ended when you said goodbye Why does my heart go on beating Why do these eyes of mine cry Don't they know it's the end of the world It ended when you said goodbye

LillipooT

New member
טלוש... ../images/Emo60.gif

אני מתה! ולא.. עדיין לא מסיומה של הסדרה, כי כל עוד לא ראיתי את הפרק האחרון - אני מכחישה. אבל אני מתה מכמה סיבות: 1. משום מה הגוף שלי החליט שהוא לא חולה מספיק (#$^@*$%^&^&) ואני שוב פעם חולה!! אני מרגישה ממש רע! אני מרגישה שאני עוד שנייה מתעלפת ומתה. אין לי כח לזוז. אני עייפה וחלשה כמו לא יודעת מה והייתה אמורה להיות לי היוםא יזו בדיקה אבל אני לא יכולה ללכת אליה
בלאט! 2. עבר עלי לילה ממש ממש קשה אתמול! בסוף לא חגגתי עם החברה שלי שהייתה לה היומולדת (ואני בטוחה שהיא התאכזבה ממני) וגם לא ראיתי את הפרק.. בסופו של דבר הצלחתי להרדם ולהעביר את הלילה ועכשיו אני מרגישה יותר טוב מהבחינה ההיא, אבל...... אוף החיים קשים. 3. אלוהים ישמור איזה בלאגן יש בפורום! הראש שלי גם ככה מסתובב... הייתה בעייה אתמול וכל הודעה נשלחה 800 פעמים. התחלתי למחוק הודעות כאלה.. עכשיו צריך להתחיל לשרשר הכל. זייהו.. הייתי חייבת לבכות קצת. טלוש תודה רבה על השיר. אני בהחלט מבינה אותך... הסדרה בשבילי היא הרבה יותר מסתם סדרה וזה מהרבה סיבות.. המשמעות שלה בשבילי היא שונה. וכמוך, אני לא הולכת להסביר כאן מדוע. אבל רק רציתי להגיד שאני תומכת בך בובה! שיהיה לך ולכולם בוקר טוב!

Dawson girl

New member
מסכימה....

השיר ממש משקף את ההרגשה הכללית עכשיו.... וטלוש... יהיה בסדר! לוקח זמן להתגבר אבל בסוף זה יקרה. זה תהליך אבל.... בהתחלה הכי כואב אבל אחרי זה כל יום פחות קשה מזה שקדם לו (כמו שגראמס אמרה בפרק 504, לגייל). אז תשארו חזקים... וללי- תרגישי טוב מתוקה! גם אני לא משו מהבחינה הבריאותית, תראי בבלוג שלי... (דרך הכרטיס האישי).. צ'או

A d i d a

New member
אף אחד לא ענה לי...

אני אשמח אם תענו לי עכשיו: אוקיי, הפעם האחרונה שראיתי את דוסון קריק היה כשג'ואי נסעה לפריז [מה שלא היה כל כך מזמן] מאז לא ראיתי והיום ראיתי את הפרק האחרון.. יש לי כמה שאלות אם לא אכפת לכם לענות לי: ג'ן ילדה מי היה האבא ממה ג'ו בדיוק חלתה למה לפייסי יש תפרים ממתי ג'ק ואח של פייסי היו ביחד [ועכשיו חזרו...], ממתי תוכנית הטלוויזיה של דוסון הפכה לתוכנית ברשת מי היו שני הילדים האלה בפרק איפה החבר של בסי אני אשמח אם תעדכנו

אז ככה...../images/Emo105.gif

הפרק שהיה אתמול והפרק לפניו מתרחשים 5 שנים קדימה אז בגלל זה לא הבנת כנראה... לא ידוע מי האבא של הילדה של ג'ן(
),והיה לה מה שנקרא "גודש ריאתי" לפייסי יש תפרים כי הוא "התעסק" עם אישה נשואה והבעל שלה ועוד 3 בריונים היכו את המסכן... דאג(אח של פייסי) יצא מהארון והוא וג'ק ביחד חצי שנה לפני מה שאומרים. וב5 שנים האלה דוסון הפיק את סדרת הטלויזיה "הקריק" שני הילדים האלה הם לילי (אחותו הקטנה של דוסון) ואלכסנדר (האחיין של ג'ואי). ובאמת לא מראים את בודי,החבר של בסי,אבל אני מניחה שהוא שם..

למעלה