אעעע!!111111

../images/Emo163.gifספיר!!!!!!!!~~~~~~~~!!!~../images/Emo23.gif

מזל טוב, יווו כזה מחמיא לך כחול
מזה מגיע לך
אבל אבל... לא כמו כל המנהלות תהיי הרבה ותכתבי הרבה בפורום?
יוו אני לא יודעת למה אבל כשראיתי את ההודעה ממש אבל ממש התרגשתי
!

shooroo

New member
סאאפפייייררררררר

מזלטוב המון
וזה!!1 וזה..!1
יאויאו בהצלחה בייבי

GalGul000

New member
יוווווווווווווווו ../images/Emo2.gif

קודם נאמה שלי נהייתה אדומה. ועכשיו סאאאאאאאפיר המדהימה שלי כחולה. אני בשוק
די, אני כ"כ גאה
אני אוהבתאותך כל כך יפה שלי. מזל טוב!

GalGul000

New member
חח יו איזה הודעה מטומטמת.

אני מתרגשת מה
אניאוהבתאותך
וזהו. כל מילה אחרת שאני מוציאה יוצאת מפגרת.

דיי לאאא

את עובדת עליי? ספיר? ספיר שלי? החביבה שלי?מנהלת? דיי לא תיארתי לעצמי שחביבה תיהיה מנהלת אני שמחה בישבילך חביבה בהצלחה לך בתפקיד אני מקווה שתהייה מנהלת חביבה

יו... אתן מדהימות.

היה לי כך כך קשה לא לפלוט את זה במשך שבוע
[ראה שדח"ם אחרון><"] ו..ו... יאא היה לי היום ראיון שם וכולם שם ממש ממש חמודיםםםםםםם*O* אע. והרצתי להם מה זה דוליז, ואיך שאני אוהבת את הבנות פה, וכמה שאתן בוגרות. ["כשאומרים דוליז, אתה בטח חושב על ורוד ונצנצים, אבל דווקא זה כל כך לא פקאצי כמו שזה נשמע, ויש שם בנות מדהימות שאני ממש יכולה לדבר איתן והן כל כך אינטיליגנטיות"] והמנהל של האשכול ממש ממש נחמד><" יא אני אני אני לא מעכלת
וצלצלתי למיכל ומיכל ואז אני ושמוליק הלכנו עד עזריאלי ברגל ואכלנו
ועכשיו אני קוראת פה את כל ההודעות ויש לי כזה אהההה. אה. יו אני אוהבת אתכן ממש
חח ואנבל סתומה
אני שנה מנסה להסביר לה מי אני
חחחחח ואז שמוליק הסתכ עלי מוזר כשדיברתי איתה כי הייתי כההההה פקאצית. שיואו. יואואואוואואוווו. אני כחולה
*הודעה ראשונה ככחולה*

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif שיואווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!111

בבבבבבבביייייייבייייייייי DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: גאדמאט!!!!!!111111111111111111111111111111 DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: סאפירררררררררר שלייייייייי DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:
*O* וואיוואיוואיוואייייייייייייייייייי
DDDDDDDDDDDDDDDDDDD: *מקפצת* *נופלת* *מייבבת בתסכול [עבודה באנגלית OO; |הכילאקשורהבעולם
|]* יואו!!!!!!!!!!!!11111111111 וואי בייבי!!!!1111 את תהיי כזו מנהלת מדהימה!!!!!!!!!!!!!!11111 OOOOO;;; סלחי לי שאני מתפקצת פה ;[ יואו זה כזה לאנורמלי DDDDDDDD:!!!!!!11111 איך הצלחת לשמור את זה?!
כשאני נהייתי אדומה, לא הצלחתי לשמור את זה עשר דקות והתחלתי להציף את הפורום כמו מטורפת
וואי מדהימה שלי, נו
יואו אני לא מאמינה
כל כך מגיע לך, מתוקה שלי
OOOO; חולה עלייך O;
באמת יואווווווווווווווDDDDDDDDDDD:
יואוווווווווווווווווווDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDD: בהצלחה נו
!!!!!111 [שכחתי לומר DDDDDDD:
] OOOOOOOOOOO: [עזרי לי! עבודה באנגלית! ;[ אני לא מוצאת את הדראפט המחורבן! אני אנינאינ איני 0 ההההההה1!!!!!!!!!~!~!~!!!11 סאפיר כחולה יואווווווווווווווווווווווו DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD: *מתרגשת* *מאוהבתבך* *חוטפת התמוטטות עצבים* *מאבדת הכרה* |.|

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif גמאני, כ"כ (:)../images/Emo23.gif

מדהימה ^^ [וואי!!!!!!111 את יודעת מה קלטתי!?!!?! שאני לא אצטרך להיות המבוגר האחראי {ולהצליח בזה בערך כמו שאני מצליחה להיות שקטה ורצינית במפגשים
} במפגשים!!!!!11
יואו תמיד אירגנת את הבנות כ"כ יפה ג'יזז אני אוכל להתחרפן ואת תפליקי לי בתחת DDDDDDDD: |דמעותאושר|] אוהבת אותך כל כך;[[[[

©big smile©

New member
חח :|. מישהי עוד זוכרת אותי?

ספיר, חומד שיהיה במזל טוב
[מה שלומכן, בנות?]

למעלה