אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

Green for a Day

New member
חעחע ראיתי אותך אתמול

וגם מוכר אחד שממש דומה לסולן של FOB
...

XDDDD

כן! רגע איפה ראית אותי? הו, את היית אחת מהילדות בהפנינג? [אם כן, אז אני קניתי את הפוסטר הנורא כוסוני הזה ואתן לא
] חהחהחהחה ד"א הלשון והשפתיים שלי עדיין כחולות ולא אכלתי את הסוכרייה היום בכלל Oם רק שזה לא ישאר לתמיד.

Green for a Day

New member
חח...כן

אעע כיף לך...לא רציתי לקנות את הפוסטר כי החלטתי שבינתיים עד שאין לי פוסטר נורמלי של גרין דיי אני לא קונה אחר..XP...והיום ראיתי בהפנינג בחיפה עוד אחד ממש יפה..

RoY Circa182

New member
תגיד...

מה זה אתה הבן היחיד? אני ויהונתן נראים לך נקבות?!@#?!@#? בלאט בנים גידלתי וגם רוממתי... מי מכיר ת'ך?! מי גידל אותך?!@3 ששששששששששששששששששששששששששששששששש אם לא הכרת אני הבן הכי גברי שיש בפורום הזה רועי!

Elpar

New member
הלו הלו מה אתה נסחף

אבל לאן נעלמת אז??? אתה ויהונתן, אני הבן היחיד שרשם כאן ב.... שבוע האחרון או יותר! ואחרי כל זה..... סוף סוף אני מגלה שיש כאן עוד בנים! שמחה והילולה! חיחיחי

Elpar

New member
חחחחחח

בנים עושים לי את זה ררררר נראה לך?!!??!?!?!?!!?!??!?!?!?!?!?!?! אני לא הומו, אבל בהחלט לא חושב שזה דבר רע גם :S כל אחד והנטיות שלו... ואני חשבתי שאני כאן הבן היחיד, לא כתבתם שום דבר מלא זמן... ויש כאן עוד אנשים? אני יכול לספור את מי שיש כאן על יד אחת (גם חצאי אצבעות נחשב).... וקצת יותר שמח תעשו, קצת אממ.... לא יודע, להפעיל ת'פורום קצת יותר... סורי להגיד לכם אבל.... אפשר לשפר כאן, להכניס חיים.... יותר ממה שיש כן? כןןןןן

אני רוצה

להזדיין *הרבה* עם ניק ווילר מאול אמריקן ריג'קטס ילד זה כבר יותר מידי

FallenStar

New member
חחח אני מבינה אותך

ואני לא הייתי מיתנגדת לעשות את סוני מור:] ומוזר שאף אחת לא רשמה שהיא רוצה את תום אני זוכרת שפעם כולם רצו אותו (אבל בעצם גם לא קראתי את כל התגובות..) ודרך אגב אני מכירה מישהו שדומה לו אבל הוא דביל.

למעלה