אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

may90

New member
אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אני רוצה ילד מברנדון בוייד :|

busted4ever

New member
אני רוצה ילד מ

צאד מארי גיימס מבאסטד צארלי מבאסטד מאט מבאסטד מארק מבלינק דיוד מסימפל פלאן פראנק ממיי קימיקל רומנס שיין ווסט יהודה סעדו [כה..כה..] רייאן קברררה גואל ובנגי [שלישיה] מדארק מסאם מקווין מדה יוזד יש עוד אב אין לי כוח לרכשום

Elpar

New member
אני רוצה ילד מ

בריטני ספירס פמלה אנדרסון אנג'לינה ג'ולי (לא מאומץ) שרון סטון טל מוסרי עינב גלילי מיכל אמדורסקי עדי נוימן אישתו של בוקר T מהWWE אלופת העולם בWWE (יא ווארדייייייייייי) מורן אטיאס מורן גרוס ויש עוד הרבה.... אבל באמת... נראה לי שזה מספיק... נ.ב. אני לא לוקח אחריות על הילדים, רק עושה אותם ובורח.... נ.ב. 2 טל מוסרי היה בשביל ההומור!!! באמת!!!

busted4ever

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואחחחד דילייייי בקצב הזה הוא יבגוד בך שנה ולא תשימי לב |=

m i c k e y 15

New member
אני רוצה..

מג'סי מקרטני אלייז'ה ווד טובי מגוויר צ'אד מייקל מארי בראד פיט ג'ון סינה ריאן קבררה דאגי ממקפליי ממייקי מMCR טום וולינג ג'רמי סמפטר אריק מהקליק פייב מאשטון קוטצ'ר ניק מהסטרוקס מבילי ג'ו מאורלנדו בלום וג'וש הארטנט.. יש עוד מלאא..חח

Green for a Day

New member
אהמ

מג'סי מקרטני אלייז'ה ווד טובי מגוויר צ'אד מייקל מארי בראד פיט ג'ון סינה ריאן קבררה דאגי ממקפליי ממייקי מMCR טום וולינג ג'רמי סמפטר אריק מהקליק פייב מאשטון קוטצ'ר ניק מהסטרוקס מבילי ג'ו מאורלנדו בלום וג'וש הארטנט.. יש עוד מלאא..חח

RoY Circa182

New member
אני רוצה ילדים מממממ

ציפי שביט אני לוקח אחריות מלאה על הילדים עד גיל 3

RoY Circa182

New member
וכמובן ממאי!!!

וגם כי היא הוסיפה אותי למייספייס שלה (פרסום קטן לזה שיש לי גם :p)

may90

New member
no can do

אני בהריון מברנדון מה. תמציא אתה שיר כמו סוט'רן גירל תקבל ילדים בשפע.

Green for a Day

New member
../images/Emo122.gif זה נראה כאילו שהתכוונתי שאני

רוצה מהם ילד...ולא לזה התכוונתי אזזז...לא חשוב...

may90

New member
לא:|

זה נראה כאילו רצית להוכיח שיש מישהו שם שהוא לא בת :|

Elpar

New member
אין בנים!

אני נראה לי הבן היחיד כאן :/ מה קרה??? בלינק להקה מעולה, לא רק בנות שומעות אותה :/

אני רוצה ילד מ

לחיחע לחראיעי אראר75 ר'ק ג'מיל חלעגג [
] םפטארקצ צהכק 5צ6צ צעצעק' וטורמ ק'ג'ג' [
] צוון ממכקב וזהו אני מסתפקת בזה

למעלה