אעאעאע תראו מה גיליתי!!!!!

Britney Style

New member
אעאעאע תראו מה גיליתי!!!!!

נכון בקליפ 'דו סאמטינג' שכידוע לכם בריטני הייתה שותפה להפקה! אז נכון בהתחלה יש כזה מן אנימציות ממוחשבות כאלו... אז יש דלת כזאת שנפתחת ורשום עלייה MONA LISA!!! (מונה ליזה) איזה מגניב
עכשיו כמובן תייבשו אותי ותגידו לי שזה ידוע

tali44

New member
יאאאא, וגם אם שמתם לב,

שכל מי שראה את הקליפ יודע את זה מן הסתם. בשיר Somday יש תמונה של מונה ליזה במעלה המדרגות. מה יש לה ממונה ליזה לעזאזאל? (ולא ידעתי שהיא כתבה את השיר בעצמה) ודרך אגב, נכון יש לשיר 2 גרסאות? אז היא שרה פעמיים או מה? כי גרסה ראשונה היא מאד מווחנית והשנייה שקטה יותר....

elena20

New member
זה דווקא לא ידוע, אף פעם לא שמתי לב

לזה, אבל לא הבנתי מה ההתלהבות
.................................. אני צוחקת כמובן

Britney Style

New member
נו מונה ליזה לא מצלל לך?

השיר שבריטני כתבה והלחינה ... זה מגניב שהיא עשתה את הקשר הזה

elena20

New member
נו, ברור שאני מכירה את השיר

אבל עדיין לא הבנתי מה כל כך מגניב

Shiri from the block

Active member
חח זה ידוע../images/Emo3.gif../images/Emo113.gif בזמן שיצא הקליפ שמנו לב לזה../images/Emo13.gif

Britney Style

New member
חחח תיארתי לעצמי ששמתם לב לזה../images/Emo9.gif

בכל מקרה זה נחמד לאלו שלא יודעים
...

Kryptonite

New member
בכלל הקליפ הזה מלחיץ

כשהוא יצא היו פול קונספירציות סביבו. יש בו כביכול כל מיני אזכורים לקטעים חשובים מהקריירה של בריטני - הדוגמה הכי בולטת היא שרואים לכמה שניות שתי בנות שלבושות בדיוק כמו שבריטני הייתה לבושה בקליפ ל - Outragous, וב - VMA 2000 (עם החליפה). VMA 2000 הוא בעצם המהפך מבריטני התמימה לבריטני הסקסית, והקליפ של אאוטרייג'וס (שבצילומים שלו היא נפלה ונגרמו לה כל הבעיות עם הברך שבגללן כל התקופה של ITZ נעצרה) מסמל גם מעבר. גם רואים שם מישהו שניראה כמו ג'סטין ב - Like I Love You, וכו' וכו'. אני אנסה למצוא את השרשור על זה, היה מעניין.
שתי הבריטיניות
אגב, מונה ליזה היא האגו האלטרנטיבי של בריטני.

Britney Style

New member
וואו../images/Emo2.gif לא ידעתי

תמיד חשבתי שזה בין הקליפים המעפנים של בריטני עכשיו זה אחד האהובים
תעשה טוב תמצא את השירשור

Kryptonite

New member
אם החיחפוש היה עובד לי../images/Emo46.gif

אם לך הוא עובד, תנסה לחזור ל - פברואר 2005, כשהוא יצא. דיברו על זה גם פה וגם בפורומים מחו"ל

מישל36

New member
בבקשה

הנה הכתובת http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=569&msgid=45884882

../images/Emo6.gif

אלטר איגו, ראפ בשירים, מפיקי היפ-הופ.. אני כבר מדמיינת אותה הופכת להיות הומי של 50 סנט וכל אלה

למעלה