אסתי היקרה....

_SOFISTO

New member
אסתי היקרה....

אל דאגה , מובנים לי דברייך. לא בלי קושי עליי לציין! אינני מבין למה טרחת להסוות בהכחשה שהדברים אינם אמורים בי ... לא הייתי נפגע יותר מידי או לאורך זמן רב מידי גם אם היית מיישרת קו ומפנה את הדברים בצורה ישירה. האם הייתה זו התבטאותי גאון\קדוש שעוררה את תשומת לבך והזעיקה את הדאגה? (עלייה אני שמח ומודה!)אם כן אל תדאגי הכל תחת שליטה ...אין פה נפוליאון חדש ושום צורה של מגלומניות לא מפכה וצומחת בתוכי,אם כבר להיפך,ברצוני תמיד למצוא את מקומי בשלום עם סובבי,מתוך ההבנה שהרווח הוא משותף בעת חיוך הדדי,משותף הוא גם ההפסד בזמן הזעם. תקני אותי אם לא הבנתי את הדברים לאשורם... בתודה ועם מסר של אהדה ,דוד.

estie

New member
שבוע טוב דוד

כל אחד מאיתנו הוא נציג של אנשים אחרים שאפשר והינם גולשים לא פעילים, לכן כאשר אני כותבת אינני מפנה את דברי ישירות אליך אלא מקוה כי יהיו עוד אנשים אשר דברי ישחררו מנעולים פנימיים. אינני דואגת אלא איכפתית. הצגתי דעה, הבנה שלי ואם היא הוסיפה דבר מה הריני שמחה בכך בו בזמן אני מודעת לכך שלכל אדם יש את הדרך האישית על כל גווניה וכיווניה ומכבדת את דרכך, אם היא יכולה להיעזר בהבנותי ואם לאו. שבוע טוב וחיי אור הארה והשתרשות אסתיה חוטר גזע

למעלה