אספת הורים

מעיין2014

New member
אספת הורים

איך היתה אספת ההורים הראשונה שלכם השנה? האספה של המורה הירוקה שלנו לא הייתה כל כך מוצלחת... תוכלו לקרוא על זה בבלוג "חדשה במערכת". הקליקו כאן.

קראתי

מה 'ני יגיד לך - אני מחנך רק תלמידי תיכון, ולהורים אין הרבה עניינים "מהותיים" אתי. אם יש משהו חשוב במיוחד - הם ישר פונים למנהלת ביה"ס.
לקח לי בדיוק חצי שעה.

אשר על כן הדגשתי שאני מלמד בתיכון

אבל, הבלוגרית שלנו גם כרתה לעצמה בור, כאשר לא תיאמה ציפיות , וזה בגלל שהיא "טירונית" .
לפני כל פגישה עם הורים כקבוצה כדאי להגיד מהו אורך הפגישה. ישנם הורים שחושבים שזה שמזמינים אותם בערב, מחייב תוכנית ארוכה. [ הרצאה+ פגישה בכיתה]
מגדירים את מטרות הפגישה, ומסבירים שעניינים אישיים ייפתרו בפניה אליה במהלך השבוע.
אני גם בטוח שהיא נתנה את מספר הטלפון שלה.. חייה לא יהיו חיים עם הטלפונים והנדנודים הבלתי פוסקים.
בשעה שקבעה להורים היה עליה לסיים ולארוז את עצמה, לכבות את האור וכו'
חבל מאוד, שאת זה למשל לא מלמדים בסימינרים למורים ולא בבתי ספר לחינוך של האוניברסיטה.
אני מלווה עכשיו מורה צעירה, בשנת הסטאז' שלה, מה 'ני יגיד לך , כלום אבל כלום לא מלמדים אותם על החיים מעבר לכיתה עצמה, על מהי שיחה עם הורה, איך מתנהלים ומנהלים מפגשים עם הורים. כנראה אלה דברים "לא חשובים".

מעיין2014

New member
בדיוק בשביל זה...

יהיה נחמד אם תכתוב לבלוגרית שלנו כתגובה בבלוג את הדברים שכתבת לי כאן, כי אין לה פרופיל בתפוז...

אין סיכוי - היא משתמשת בפלטפורמה של ההסתדרות

שעד אשר ייעלם וסרמן מראשה, אני מקפיד כמה שפחות להראות בארגוניה, מוסדותיה ואתריה.

למעלה