אספרסו

מולוקו

New member
אספרסו

יושב בבית הקפה איתה שפתיה נעות ואני קורא אותן קצת קשה לשמוע יש רעש היא מדברת המון ואני קורא המון כדי לדעת מה היא אומרת. האיש על המפית הולך כמו הפסל של דידלוס מה זה הולך , כאילו הולך הרי הוא לא הולך לשום מקום אבל כל השיחה הוא כזה כאילו יש לו מגבעת ומעיל בלשים שחור אולי גם מקל אם אינני טועה. המלצרית מחייכת אלי ואני מחייך בחזרה אולי זו עווית בגלל שהרגליים שלה כואבות כי נראה לי שהחיוך לא רחב מספיק והיא מדברת על הא ועל דא ואני קורא קורא לה בשפתיים כמו מגדת עתידות שקוראת בקפה. והאיש במפית לא הולך הוא כזה כאילו ואני כאילו מבין אותה אבל רק קורא חשבתי שאם אלך באמת לא כמו האיש במפית היא כלל לא תרגיש היא תמשיך לדבר. והמלצרית ממשיכה לפזר עוויתות כי הרגליים שלה כבר ממש כואבות לפתע אני חושב שצריך להשאיר לה טיפ גדול אם לא בגלל השירות אז לפחות בגלל העינוי והיא מדברת והאיש במפית לא הולך לשום מקום זה סתם כזה כאילו והיא מדברת אז הלכתי משם לא כמו האיש במפית ממש הלכתי והיא המשיכה לדבר.

שמים1

New member
אספרסו

אולי תשים לי קצת סוכר בתוך האספרסו ותחייך לי חיוך מתוק מדבש אולי לא תביט כיצד השפתיים מלקקות את הקצף החם. עם הבטחה לקפה אולי תזמין מאפה ותאמר יפה מה אתה רוצה באמת... אני לא אוהבת אספרסו אוהבת קפוצ'ינו עם קצפת בצד ותוריד את היד.

גדעון היחידי

New member
מנהל
כשאת אומרת לא... למה את מתכוונת ? רוצה לשחק אתי פרה עיוורת ? שאגע בך באקראי אופס... נגעתי בחיי

שמים1

New member
כשאני אומרת לא

כשאתה נוגע באקראי האם אתה מתכוון להעיר שובל תחושות שיזרמו באפיקים רוטטים וסוערים עד אליך? כשאני אומרת לא האם אני מתכוונת שלא תיגע בנפשי או שלא תפסיק לגעת בי?

גדעון היחידי

New member
מנהל
כשאני נוגע בך כשאני נוגע בך במילה אני מצפה ליד ענוגה שתחליק על לחיי שתהיה קשובה לשקט הרועם בתוכי. . כשאני נוגע בך בתחושה אני מצפה לשמוע פעמי אהבה.

מולוקו

New member
ואולי לא

אולי במקום לפטפט תבדקי מה אני חושב ובמקום ללקק את הקצף תנשקי אותי בשפתיים מעולם לא הבטחתי קפה ואפילו לא מאפה כזה הזדמנו למקום אפילו לא שילמתי את החשבון כי את רצית לשתות ואני סתם לבהות אילו היית נותת לי דקה או שתיים הייתי אומר מה אני רוצה ובקשר לקפה שתי כהבנתך.

הפוך שכזה

אני אוהבת הפוך אתה אוהב קצר אני אוהבת נוחות לך לא משנה אפילו מידבר אני אוהבת שקט דממה רעש עושה לך את זה אתה אוהב מהומה אני אוהבת חושך ואתה אוהב מואר אני אוהבת חורף אתה אוהב את השרב אני אוהבת שחור אתה את כל השאר אני אוהבת נקי אתה אוהב מסודר אני ואתה שתי הפכים שתי קצוות עולם שונים אך כשאוהבים כל הניגודים הופכים למשלימים

מולוקו

New member
לא יודע

אולי זה כך אולי אחרת אהבה היא עניין של טעם לא כמו פעם שהייתה טעם של פעם. אולי זה כך אולי אחרת כשאת אומרת שקט למה הכוונה שקט שלפני הסערה או אחריה. ניגודים ומשלימים זה הגיוני לוח הניגודים של פיתגורס אור מתהווה מחושך רעש משקט חורף מתהווה מקיץ ושחור מלבן לא רק כשאוהבים אלא סתם כך בחיים.

יערית 1

New member
קפה

קפה בניחוח אהבה, מעורר זכרונות, כיסופים של יחד שמחת פגישה חיבוק ונשיקה צער פרידה בהסתר מוחה דמעה זה רק לקפה, הוא אמר... זה רק לקפה..

מולוקו

New member
בלי מילים

בשולחן ממול ללא מילים אני רואה תנועות ושפתיים נעות. זה לא שאני לא אוהב אני פשוט לא יכול שפתיים נעות בלי מילים והיא בהיחבא בוכה זה לא יכול להיות פתאום. מפליא הפתאום יותר מהרעיון מה פתאום היא אומרת ובמפית מנגבת זה לא שאני לא אוהב אני לא יכול.

למעלה