אסכם את המפגש כך......

ולהזכירכם את זאת שכתבה

הלו היא ברנדה היפה
אישה חמה ולבבית
שאת כולם שובה תמיד מטופחת ויפה
כן תמיד היא על רמה
את השירים היא מזמזמת
ולכולם היא אומרת אתן יפות ומתוקות
ואותכן אוהבת מאוד
אז גם אותך אני אוהבת
כי לליבי נכנסת במרץ
שלך.... מקסימושששששששששש

ב ר נ ד ה

New member
I Will Always Love You

שרת בחמישי בלילה...
וצלילי קולך המדהים הרטיטו את מיתרי הלב שלי ושל כל הנוכחים בפאב, שנותרו משתאים לנוכח כשרונך. וכשאת וזיסי שרתן את "אני לא יכולה בלעדיך", היה ביניכן חיבור מושלם ונדיר כמו צמד זמרות מקצועי ומיומן.
מקסימוששששש את מדהימה....וככל שאני מיטיבה להכירך, אני נפעמת יותר ויותר הן מאישיותך הכובשת והן מכשרונך ומכישורייך. אוהבת אותך
ברנדה

z i s y l e

New member
ברנדוש....

אין בפי מילים להודות לך על כתיבתך הכשרונית, על הפרגון, על העידוד ובעיקר על זה שאת שם, מחייכת, מחבקת ותמיד יודעת מה להגיד כדי לגרום לי להרגיש כל כך טוב.. תודה מכל הלב ובהרבה אהבה! זיסי <שכבר התחילה להכין כרטיסי ביקור לפי בקשת הקהל - צמד מקסי -זיסי בע"מ>

אחרי מה שזיסי אמרה......

לא נותר לי אלה להוסיף...... ברנדה.....אני אוהבת אותך!!! ומעריכה אותך.....אין לך אפילו מושג כמה... ולך סיזי....וואלה? רעיון גדול...הצמד הזה....יש פליירים? קדימה אפשר לחזור לתת לחבר´ה שביקשו

z i s y l e

New member
אני רצינית....

אם הם קנו את זה יש בטח עוד אנשים שיהיו מוכנים לשלם לנו.... אנחנו יכולות לעשות ערב בישול ושירה..

זיסי זיסיייייייייי

אבל אמרנו שאני האמרגנית לא?! בחיי עוד נעשה סיבוב הופעות בכל הפאבים במדינה
מבטיחה לשיר בשקט פעם הבאה
יא זמרת בארים אדומה שאת. אישה יפה.

גילה37

New member
מקסימוש יקרה

את אכן היית הפתעת הערב , דבר ראשון שסיפרתי לבת שלי זה את הביצוע ששרת לשיר שמורן מאוד אוהבת , את שרת ואני הסתכלתי מסביבי כמו שברנדה אמרה כולם היו ניפעמים ונירגשים נוכח הכשרון שלך , גם לזיס לא חסר ובהחלט הייתן צוות לענין תודה לכם על נוכחותם אוהבת גילה

אז פעם הבאה גילה!!!!!!!!!!

תביאי את מורן עימך..... ובינתיים תני לה
ותגידי לה שזה היה בשבילה ממני ... שלך מקסימוששששששששששש

ב ר נ ד ה

New member
../images/Emo51.gif זיסי יפתי...../images/Emo25.gif

שאת יפה....רואים
שאת אופה...סיפרו לי
שאת שרה נפלא...שמעתי
אז כמו שנאמר: גם יפה, גם אופה, גם שרה נפלא
אוהבת אותך
ברנדה

ברנדהההההההה../images/Emo24.gif

כל פעם מחדש כל כך כייף לי לראות אותך, והנה שוב אני מתגעגעתתתתתתתתתתתת אני רוצה עוד פעם.... אישה יפה.

ב ר נ ד ה

New member
אישהההה יפההההה../images/Emo25.gif

שמחתי מאוד מאוד לראות אותך שוב... תוססת, שובבה ומלאת שמחת חיים כהרגלך
מתגעגעת ואוהבת
ברנדה

z i s y l e

New member
סיכום מפגש...

אני חייבת להודות שבאתי ברגשות מעורבים אבל - נהניתי מכל רגע! אני שמחה שהגעתי אנשים, הצלחתם להפתיע ולהצחיק אותי בגדול! חבל שלא הגיעו יותר אנשים וכולי תקווה שיגיעו בפעם הבאה.

gal33

New member
ברנדוש, אחרי תקציר מלבב שכזה, אני

מרגישה כאילו הייתי שם... תודה, גל

גלית34

New member
ואני אסכם את המפגש../images/Emo20.gif

כולי קנאה וצער שלא הגעתי. הלילה כבר ישנתי כמו שצריך. ויצאתי החוצה לגינה,אהה וגם ניקיתי קצת את הבית. עכשיו אני בשלב הגרודים והשלת העור
ומחכה כבר לעוד מפגש מתגעגעת לכולם

חשיפה! כל האמת על המפגש!

אז שלא יבלבלו לכם במוח וינסו לטייח אתכם כמה נחמד היה, אל תאמינו לאפחד פה, כולם משוחדים ובעלי ענין. אני, תאמינו לי רואה הכל באובייקטיביות! ואם אתם שואלים אותי?? לא היה נחמד בכלל! ומי שלא בא, לא הפסיד!!!! כי.... כי.... כי.... היה ממש ממש ממש נהדר! (ולא סתם נחמד)!!!!!!! ומי שלא בא, לא הפסיד כי הוא הפסיד בגדולללללללללללל!!!!!! מה באמת התחולל שם? בפרק הבא של " איך לזייף ולהישאר בחיים" המשך יבוא!...

חחחחחחחחח נבהלתי לרגע טפו טפו טפפו.

וסליחה עם פגע בך טפו אחד
...... אני מתה עליךךךךךךךךךךךךך יפה שכמותך! ראבק...אם לא תשירי פעם הבאה....אני שולחת עליך את שושנה...דם מרי
ואני מזייפת?...אממממ אף גבר עדיין לא אמר לי את זה (אם את מבינה למה אנימתכוונת) ותעזבי קצת חסה לאחרים...

למעלה