אסכם את המפגש כך......

אסכם את המפגש כך......

למרות שלא היינו ברוב מוחלט....אלה משהו כמו 14 איש? פחות או יותר...... ולמרות שלא ממש רציתי לבוא......... ולמרות שפעם האחרונה השירות לא היה מי יודע מה....... נ ה נ ת י !!!! חברתכם תמיד נעימה......האויר נפלא...השירים ברקע אחלה (גם הזיופים)...מזל שנתנו את הקצב....מה היו עושים בלעדנו... הנקניקיות היו לא רעות בכלללללללללל....... פשוט מאוד....נהנתי מאוד...היה כייף..........ומי שלא בא... ה פ ס י ד !!! (תירוצים לא התקבלו
) אז לילה טוב חברים......אני הולכת לחרופפפפפפפפפפZZZZZZ מקסימוששששששש

yulinka

New member
אני אסכם את המפגש ככה../images/Emo26.gif../images/Emo5.gif

יש לי תרוץ מושלם למה לא הגעתי ... כי מישהו..שלא נזכיר את שמו.....אבל במקרה הוא גם המנהל של הפורום הזה....אחרי שקיבל את הטלפון שלי ביום שלישי ואחרי שהסברתי לו שלא תהיה לי אפשרות להתחבר לרשת עד היום <יום שישי>...ואחרי שהוא הבטיח להתקשר אלי עם פרטים על המפגש ברגע שיוחלט על המקום..אז המישהו הזה...לא התקשר...ועכשיו כשהגעתי הבייתה..גיליתי הזמנה מאוד נחמדה למפגש במסרים אישיים...הזמנה למפגש שהיה אתמול... תודה רבה

ב ר נ ד ה

New member
ואני אסכם ואומר....

שמי שבאמת רצה להגיע הגיע. ומי שמחפש תירוצים תמיד ימצא אותם, אך אין זה הוגן להאשים את עופר בכך. מאחר ולא היו ספקות לגבי קיומו של המפגש אלא רק לגבי מיקומו, יכולת לו רצית, להתקשר בעצמך ולברר פרטים נוספים. ובאשר למפגש: שמחתי מאוד לפגוש את כולם ונהניתי מכל רגע ורגע, הן מהחברה הנעימה, הן מהאוויר ומהאווירה ובעיקר ממצב הרוח המרומם שליווה אותנו כל הערב...ובעצם כמעט עד הבוקר. תודה לכל מי שהגיע ותודה מיוחדת לעופר על ארגון המפגש ועל התרומה להצלחתו.
ולחברים שלא הגיעו...אני מקווה לראותכם במפגש הבא.
ברנדה

ואני אסכם ואומר ש......

היה פשוט אחלהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ואני צריכה להבין שיש שירים שאני יכולה לשיר, ויש כאלו שפשוט לא
היה כייף לראות את כולם, אנחנו צוות לעניין כולנו. אפילו המלצרית אמרה ככה......
מחכה כבר לפעם הבאה....ומקווה שמי שלא בא יצליח להגיע פעם הבאה..... אישה יפה.

חנן44

Well-known member
ואנחנו הצפוניים נשמח לבוא אם תזיזו

את המיפגש הבא קצת לכיוון שלנו

חנן חנןןןןןןןןן

בוא אגלה לך משהו, שגם במפגש הזה, וגם במפגש שעבר, היו צפונים..... אז.... כשרוציפ הכל אפשרי, בפעם הבאה...... הכל יכול להיות.....

יפעת*

New member
בואי אני אגלה לך סוד קטן...

מבחינת זמן, דווקא יכולתי להגיע. מבחינת רצון, מאוד רציתי להגיע. אבל המפגש נקבע במקום שמאוד קשה להגיע ולצאת ממנו בתחבורה ציבורית, ובעצם זה, שללו ממני את היכולת להגיע... כן כן היו יכולים "לסדר" לי טרמפ. אבל זה לא הדבר הכי נעים להיות תלוי במישהו אחר, בשעה של לבוא, בשעה של לחזור.... חבל שלא עשו את המפגש במקום כזה, שגם אם אין בו הכל הכל, יהיה יותר קל לאנשים שאין להם רכב להגיע.

גילה37

New member
חנן יקר ...

לא הגעת מילא , נסלח לך אבל לספר לנו כאלה תירוצים???????. זה לא עובד עלינו , חנן יקר שלי יכולתי לקחת אותך איתי ללא היסוס אבל נסלח לך כי מפיגש הבא יהיה אחרי שעופר שלנו יחזור ואז תהיה חייב להגיע שלך גילה

yulinka

New member
מאוד רציתי להגיע

ובדיוק בגלל זה האשארתי לעופר את הטלפון שלי כי ידעתי שלא תהיהלי אפשרות להיכנס לאינטרנט ולקבל אתה הפרטים על המפגש זהו אני מבינה כשלא רוצים אותי

לי יש תירוץ יותר טוב ../images/Emo160.gif

הייתי על המטוס בדרך חזרה ארצה... היה כיף גדול, נהניתי מאד מאד (כן, יש תמונות). במפגש הבא כבר לא תתחמקו בכזו קלות.

AlteX

New member
והכי כיף היה...

להתמוטט בבוקר על המיטה אחרי 21.5 שעות ללא שינה!!!

יוניתי1

New member
אני אסכם את המפגש כך....

עדיין כואב לי הגרון מרוב צחוק... היה פשוט נהדר, אני מזמן לא ביליתי ככה עם אנשים כאלה כיפיים ומתוקים, ממש ממש נהניתי.. מחכה בקוצר רוח למפגש הבא ולראות את אלו שלא הגיעו!!!!

השמנה

New member
גם אני גם אני.....

רוצה להגיד שנהניתי ו ב ג ד ו ל חבר´ה אתם פשוט אחלה!!! לא שמתי לב איך השעות עברו להן... הלכתי לישון מחוייכת שמחה וטובת לב... ו-עופר הנה אני כותבת אף על פי ולמרות שהרחקת אותי לשבועיים
שיהיה אחלה שבוע לכווווווווולם

שמנה ומתוקה שלי

אני חייבת לציין את כישורייך בשירה.....
בחיי את ויחפנית פעם הבאה שרות, גם אם אני אצטרך לשיר איתכם......
היה כייף לראות אותך שוב כתמיד. אישה יפה.

ב ר נ ד ה

New member
../images/Emo41.gif סיכום מפגש 11.7.02 ../images/Emo41.gif

לכל התוהים מי ומה היה במפגש
תקצר היריעה מלפרט כנדרש כי היה כייף, צחוקים והמון שמחה
הרבה מצב רוח ואווירה נינוחה מקסימוש הנעימה לנו בקולה הערב
עם צלילי שירתה שנכנסו אל הלב
ולדואט שקצר תשואות, אליה הצטרפה
אכן ניחשתם ! זיסי היפה
עד דמעות הצחיקה "מיספיגי"/"השמנה"
מדהימה נמרצת ומיוחדת במינה
אליה התלוותה מי אם לא יחפנית מקסימה אנרגטית וצחקנית יוניתי האחת שבתה כל לבב בחורה מדהימה עם לב של זהב
וגילה הלא היא "גילה ללא הפסקה" רקדה במרץ עינטזה וצחקה
את ולנטינה שמחנו לפגוש ולהכיר עדינה חמודה עם חיוך מאיר
ילדה גדולה בת עשרים ושש מתוקה וחייכנית הכי שיש
אישה יפה כהרגלה, תוססת ומיוחדת שרה צוחקת מלהיבה ורוקדת
ואחרונים חביבים הם כמובן הבנים
שפטפטו שרו ובילו בנעימים
עופר עם מרץ מסביב לשעון ב-3 בבוקר שר את "רוזה" של גאון
אלכס שנעדר מהפורום מספר שבועות
פיצה אותנו עם חיבוקים ונשיקות
ואחרון חביב שוגי שהגיע מאוחר אך הביא מחטיפיו ועד הסוף נשאר
אז תודה לכם חברים וחברות
נהניתי מאוד במחיצתכם לבלות ולחברים שלא הגיעו – הרגשנו בחסרונכם ונקווה שבפעם הבאה – תגיעו כולכם
אוהבת
ברנדה

למעלה