אסי עזר יצא מהארון...

אסי עזר יצא מהארון...

כל הכבוד לו.... אבל זה לא ממש קשור לפורום, מה שכן קשור- זוכרים את התמונה ההיא שהם מחובקים ושהראלי לא רצה שיצלמו אותם? עכשיו זה שוב יחזור

לא זה לא

אמרו באיזה כתבה שהוא גר שנה וחצי עם בן זוג והראל ללא שום ספק לא גר איתו שנה וחצי. עכשיו יירדו ממנו סוף סוף

אכן.. ../images/Emo60.gif

ראיתי את העניין אתמול בגיא פינס. בהחלט כל הכבוד לו, אני מניחה שזה לא היה פשוט. ובקשר להראל - אני ממש מקווה שלא יעלו את העניין שוב.

אסי עזר הומו?!

באמת כול-הכבוד לו על הצעד האמיץ הזה! ומי שיכולה לישלוח לי את הקטע של סקעת המשחק של יום רביעי קרן:199725544. טנקס!

הקטע הוא שזה כן חזר /:

אסי והראל לא היו ביחד.. כי לאסי יש חבר שנה וחצי והוא הכיר אותו בראיון עבודה.. אבל בכל מקום אני רואה שמכניסים את הראל לתגובות.. בכל מקרה-שיהיה לאסי בכיף ובהצלחה..כל הכבוד לו

ayaliar

Well-known member
בגלל שתמיד קישרו ביניהם ברכילות

זה היה די ידוע שאסי הומו אבל עצם העובדה שהוא אומר שהוא עם בן זוג כבר שנה וחצי מעלה את כל השאלות על הכתבות הרכילותיות המרמזות בקשר להראל אל תתרגשו מזה. אנשים ימשיכו להדביק את הראל לכל אייטם שעוסק בנושא וכל עוד הראל מתעלם, אנחנו צריכים לעשות אותו הדבר.

Danielushhhh

New member
באמת קולה כבוד לו../images/Emo9.gif

זה בא לי בהפתעה כי אין לי הוט אז אני נכנסת היום לכתה פתאום חברה שלי צועקת לי "שמעת שאסי עזר הומו" ואני
אבל באמת קולה כבוד לו.. לא להרבה יש כזה אומץ

אוקיי....

אני לחוצה אימיים מהבחינה ביום ראשון ואני באמת לחוצה מזה, כואב לי לנשום ואני רצינית.... אני לא חיה כמו שצריך וזה מכניס אותי לדכאון נוראי....

יפה שלי ../images/Emo24.gif ../images/Emo60.gif

מותק המון המוווווון בהצלחה!! אנחנו כולנו כאן נחזיק לך אצבעות! אני ממש מקווה שיהיה בסדר!
אני מבינה שזה מלחיץ אבל למרות זה תשתדלי להיות אופטימית ותאכלי טוב שלא תתמוטתי לי

dovratl120

New member
אנשים אסי עזר לא קשור לפה...

ובכלל כל הקטע נראה לי בדיחה חולנית של אקזיט!!

למעלה