אסי עזר יצא מהארון...

אסי עזר דווקא כן קשור לכאן!!

אני למשל קראתי ידיעה שמדווחת שהראלוש סקעת הגדול.....(אני אוהב אותו)..אני לא הומו...להירגע!!!!!!!!!!!!!!!!! קראתי שהוא עכשיו אמר לעזר שהוא לא מעוניין להמשיך ולהיות איתו בקשר כזה הדוק כפי שהם היו עד היום....במיוחד לא שיש מצלמות!! כי העיתונות תחגוג על זה. נו...אז זה לא קשור לפורום שלנו??? ואגב,שמחתי מאוד לראות פה כמה מהדמויות שמשתתפות בפורום "כוכב נולד". מת עליכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

חחח איפה קראת שהראל אמר דבר כזה????

לאסי יש חבר שנה וחצי אז הוא לא יכל להיות עם הראל.. הוא מכיר את הראל בקושי חצי שנה...

למה להירגע?

ואם אתה כן הומו? אז מה? זה רע? הומוסקסואליות זה ל-א מחלה, זה תכונה טבעית שנולדים איתה, ואין בה שום דבר רע/פסול/מעוות.

ועודבר-

אל תגיד "לפורום שלנו", תגיד "לפורום שלכם", כי עם היחס שלך- אתה לא ראוי להיקרא חלק מהפורום הזה.

כמה הודעות נמחקו כאן..

אנשים - בפעם ה-80 אלף.. נושאים שהראל לא דיבר עליהם ולא מעוניין לדבר עליהם בשלב הזה, לא יועלו כאן. מי שחושב שיש לו תשובות לשאלות שהראל לא רוצה לדבר עליהן, יופי. מזל טוב. אל תעלו אותם לכאן בבקשה.

קראתי את הכתבה המלאה בידיעות

ואני מצדיעה לאסי עזר. התיאור שלו את ההתמודדות עם הסביבה והמשפחה וההתלבטויות עם עצמו הוא פשוט מרגש. זה צעד לא פשוט ויש הרבה מאוד אנשים רעים ופרימיטיביים במדינה שרואים באנשים כמוהו דבר מעוות וחריג. שיהיה לו בהצלחה

moranooosh

New member
סתם דפוקה שלא מבינה כלום מהחיים שלה

תגיבו בהודעות סקילה

למעלה