אסיפת הנוער

asafz8

New member
ניגוד אינטרסים

המזכירות היא גוף פוליטי. בכלל אני לא מרוצה מהרבה שינויים, ולא רק של ברננקה

wizibusy

New member
ועוד משהו,

אני לא מרוצה בכלל מהנאום של תומר בראון. זה היה לא במקום ולא ראוי כלל וכלל, יש לי הרבה ביקורת על הנאום שלו, ואני לא מסכים עם רובו, חבל שככה הוא בחר להציג את הדברים, ועוד יותר חבל שהוא סטה וחזר לאיומים הישנים של אנשי מפלגת שינוי.

tapr

New member
אני מצטרף לשאלה

אך לדעתי כדאי להעביר את הדיון לקומונה.

wizibusy

New member
התחלתי להגיד, בדיוק כמו שיוראי

התחיל להגיד. אך זה היה נראה לא נאות ולא יאות להתחיל "מריבה" או "דיון" על כך עכשיו. זה היה נגרר להטחת האשמות, מוצדקת או לא מוצדקת עד כמה שתהיה.

תמיר1991

New member
ים - אתה טועה.

אהבתי מאוד את הנאום שלו, והוא צדק בכל מילה, גם אם זה נשמע קצת צורם לאוזניים של חברי נוער צעירים כמונו. נסה אתה להעמיד את עצמך במקומו, לא היית חושב כך?

wizibusy

New member
כשאני מעמיד את עצמי במקומו

אני רואה אדם שאיחר למליאה של נוער שינוי, שהוא אמור להיות אחראי עליה. אני רואה אדם שדחה את ההצבעות על התיקונים מכיוון והוא לא נוכח, עקב כך השהות של חבריי שהגיעו התארכה, ועצבנותם התפקעה. אני רואה אדם שיודע טוב מאוד לחזור על מילות העבר של "אנשי שינוי", מילים שלא עודדו ולא המריצו את חברי הנוער בתקופה דאז לפעול. רק תראה - ממתי שנאור בא, ולא היו איומים כאלו, והבירוקרטיה הייתה פחותה, והגישה לכספים נפתחה - הפעילויות הוכפלו אם לא שולשו. ואני רואה אדם שמנסה לתלות את אשמת מספר האנשים שהגיעו למליאה בראשי הנוער, כאשר זו חלקית אשמת מנהיגי העבר, חלקית (ומרבית) אשמת המפלגה עצמה(פירוט בפרטי), ובכלל אשמת האדישות השוררת בנוער של היום. אין תנועת נוער פוליטית קיום שיש לה יותר פעילים מנוער שינוי, נוער מר"צ-יחד פעם יכלו להתגאות, עכשיו הרבה פחות. נוער ליכוד ועבודה בקושי קיימים...והיחידים שהיו פעילים באמת פוליטים השנה היו הקיצוניים הימנים,ילדי אנשי יש"ע וכדו'.

למעלה