אסיפה כללית של אגודת הגו

LeCagot

New member
אסיפה כללית של אגודת הגו

ביום ג' , 20/3/07 בשעה 20:00 תתקיים אסיפה כללית של אגודת הגו בישראל. נושאים שעל הפרק: - בחינה ואישור דוחות כספיים של האגודה, כמו גם מעמדה המשפטי של האגודה - תכנון מבנה ועד האגודה ובעלי התפקידים בה. - בחירת ועד ובעלי תפקידים לאגודה - שונות כל מי שהשתתף באליפות הארץ בנובמבר הוא חבר אגודה. בנוסף, מי שלא השתתף ומעוניין להצטרף לאגודה יכול לעשות זאת תמורת 60 ש"ח (לתשלום באסיפה). נא לאשר השתתפותכם לאי-מייל של ג'וש : [email protected]

LeCagot

New member
אין עדיין החלטה על מקום

כרגע יש מקום בירושלים, אבל מחפשים מקום גם באיזור מרכז

Guang

New member
מקום האסיפה

מתנ"ס קרית הצעירים, רמת השרון, במשחקיה. רחוב בית השואבה פינת שבטי ישראל. אנא דייקו בזמן ההגעה 20:00. הוראות הגעה: מצומת הכפר הירוק יש לסע צפונה כ 100 מ ומיד לפנות ימינה לרחוב "הראשונים". בכיכר (מול המשטרה) יש לפנות ימינה לרחוב "שבטי ישראל". עם רחוב מעגלי זה יש להמשיך כקילומטר. בשלב מסוים עוברים מרכזון מסחרי זעיר ואז יש לחפש פניה שמאלה לרחוב "בית השואבה". את הקישור למטה ניתן להעתיק לדפדפן כדי לראות מפה. השתתפותכם חשובה מאוד ! מפה: http://maps.yellowpages.co.il/AtlasSDKUpdate/FullScreen.asp?MapWidth=1024&MapHeight=768&SessionID=AN-ATLF37917727&HorzPos=185431&VertPos=-671113&ZoomLevel=-2

Kudan

New member
איך הגעתם אליהם?

איך הגעתם אליהם? אני נמצא שם פעם בשבוע כבר כמה זמן ולא היה לי מושג שמישהו מהמתנ"ס הזה יודע מה זה גו חוץ מהאנשים שאני למדתי...

למעלה