אסטרלו מי פרימה

ר ח י לו

New member
אתיקה קרידה יו סה טודאס לאס

קונסז'יקאס דה לה פמיאה, מי פאדרה פויו דה לה טורקיה קון אל ב'סטידו דל אסקר אן אונה בארקה דה פשקאדורס, אי קמו אל ב'סטידו דל אסקרליק, קואנדו אריב'ו אה ישראל ארה דה 17-18 אניוס, אי לו איזיארון אסקר אקי אן ישראל, לה פאמייה אנטרה לו טומב'אן קומו "גיבור" אי קואנדו אריב'אב'ה אונו דה לה פאמייה לה איודאב'ה מי פאדרה,קומו סאב'ייה לה לנגואה און פוקו, אי קונוסיו לה מנטליות. אקי פואנדס אה בינדיזיר אה קאדאה אונו, סי לו קונוסס או נו,סיאמפרה אס דה אלגרייה אה טומר בינדיסיאונס. אגורה מה קונסיאנטו קה מה בינדיזידס.

../images/Emo25.gifאיזה יופי שמחה בשבילכן

אסטרלו רחילו ואטיקה, האם אטיקה ואסטרלו על אותו שם? אולי סבתא משותפת?

ר ח י לו

New member
איילה לאחותי קוראים ב"מקרה" אתי

סבתי ז"ל מצד אבי שיבדל"א נקראה רחל. היא נפטרה כשאבי היה בן שנתיים, והותירה אחריה 5 יתומים קטנים, סבי ז"ל היה גבר צעיר יפיפה ו"נתקע" עם 5קטנים, לאחותה של סבתי היתה אחות עקרה והיא פשוט אימצה את האחיינים שלה וכך נוספה לנו עוד סבתא. היא היתה לנו סבתא לכל דבר.קראו לה טאנט אסתר. כשאמי ילדה את אתי היא מאוד בקשה שהתינוקת תקרא על שמה, ואמי בקשה רשות מסבתי(אמה) והיא נעתרה לבקשה. וכך אתי נקראת על שמה של טאנט אסתר. אתיקה נקראת על שם סבתה שנקרא גם אסתר. זה ממש במקרה.

אסטרלו

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהכל נכון חוץ מדבר קטן.....

טאנט אסתר ביקשה את אמי לקרוא על שמה והבטיחה לה שאם אקרא על שמה כל ירושתה תהייה שלי. אני בטוחה שאמי הסכימה ולא בגלל הירושה, אלא שכשהיא נפטרה קבלתי.....קדחת. אמא שלי לא היתה מספיק חכמה לבקש את זה בכתב. וככה היות שהייתה ערירית עטו קרובים אחרים על הירושה עם מותה. אן גאנעדן קה אסטה -אהבתי אותה בכל זאת.

etica

New member
אסטרלו להוסיף שבעלה של טנטי אסתר

המשיך לחיות הרבה לאחר מותה של טנטי אסתר ומי דאג לו? כל בני הדודים ובניהם אבי זכור לי הרבה ערבי שישי שהיה סמוך על שולחנינו. מה לעשות הוא השאיר משפחה גדולה בחיפה שהם היו יותר חכמים מאיתנו וידעו,איך לקחת את כל הירושה. עד כמה שידוע לי אף אחד ממשפחתינו לא ראה כלום מהירושה שלהם. בואו וניזכר בימים טובים יותר והיו כאלה.

למעלה