אסטרלו מי פרימה

etica

New member
אסטרלו מי פרימה

אנדה סטס אניוס כנו תבידי, נו אימאג'יני כאסטרלו אז מי פרימה.

רותי ב.

New member
אקי ב'וס טופאטש', אונה אה לה

אוטרה??? איזה יופי, מרגש, ואני אוהבת לשמוע סיפורים כאלה, ובפורום כבר נתקלנו באחדים.

etica

New member
רותי קרידה

אני כל כך נרגשת כתבתי לה מסר ואני מחכה לתשובה, כמו כן יש לי הרגשה שרחילו היא אחותה של אסטרלו יכול להיות?

Sarika

New member
אתיקה, כן הן האחיות לולולולולו.....

אני מבינה שגילתן שאתן בנות דודות? ספרי....

etica

New member
חיפוש קרובים

רחילו אי אסטרלו היידה אנדה סטש, סטו אספרנדו כסקריבש.

רותי ב.

New member
חחחחחחחח כן ../images/Emo45.gif וואלה אני ישר

מתחילה לבכות מרוב התרגשות מסיפורים כאלה. צריך פעם לאסוף את כל אלו שנמצאו פה קרובים בפורום.

ר ח י לו

New member
../images/Emo24.gifאתיקה נו סולו אסטרלו אס

טו פרימה, אי רחילו טמביין. אניוס אי פאניוס קה נו טה ב'ימוס. אייר לה נוצ'ה ב'ינו אנדה מי מי ארמניקה אי מקונטו קה לה פארסה קה סוס טו פור קה קונטאטס פור איטליה, אי פור אל קארפוס (אה מי ארמניקה לה לאב'ורה לה קאב'סה פרסטו, יה לה קונוסס). איזה כיף לנו מצאנו פרימה ש"נעלמה לנו" בזכות הפורום היקר הזה. היידה סמאנה בואנה אי קון אלגרייה

אסטרלו

New member
זה ענקקקקקק../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

פואדה סר קה 30 אניוס נו מוס ב'ימוס?????[ ב'וס ב'ו קונטאר אה טודוס, קה קואנדו קונטו אטיקה קה אסטוב'ו אן לה איטליה אי אנטס אסקריביו קה סו פאדרה טיינה קאמיון דה זרזאבט -נפל לי האסימון סי סאב'ש קה ארה מוס אמיגאס דה אלמה, אי מוס אמביזימוס אן מזמה קלאסה אי טנגו ממוריאס דה צ'יקס, לוס ב'ו קונטאר אב'אגר אב'אגר. מה אמוסיוני מונצ'ו אטיקה, טה ב'ו טלפונאר

etica

New member
אסטרלו מיאלמה

סי אס ורדה 30 אניוס כנו תבידי דה קאונדו כה מקאזי אי דומפואס דה 3 אניוס סלי האיטליה אי דומפואס תורני החולון מוראבה היה 4 אניוס אי דמפואס פאסי על אזור השרון. קצת קשה לי להמשיך אני מאד נרגשת מסטומו לבוקה אי למאנו.

אסטרלו

New member
אב'לימוס אגורה אן אל טלפון

לוס קאב'יוס מה סה מטריון אן פייס. סמוס פרימאס סגונדאס. מי פאדרה אי אל פאדרה דה אטיקה סון פרימוס, אמה אראן אמיגוס מוי מוי בואנוס, אי אצ'אקס דה אסטו, אי מוזוטרוס ארה מוס מוי אסרקאדוס. מוראב'ה מוס סרקה,אי טאמביין מוס אמבזימוס אן מזמה קלאסה, טנייה מוס אמיגוס אי אמיגאס אנג'ונטוס. אנטרון פוקו איב'ה יוראר, קומו פאסארון לוס אנייוס סין קה מטמוס אל טינו. אסטה פורוםלו איזו אל מונדו צ'יקו אי אז לה קוזה מאס מארביוזה קה איי

ר ח י לו

New member
../images/Emo6.gifאני נזכרת בשרשור שהיה פה על

יפו וחוף ג'יביליה, עם מוכר הפיפיניקוס וכל היתר, ואתיקה התרגשה, והיא בכלל היתה איתי שםםםםםםםם

SuzieRS

New member
נהדר../images/Emo49.gif אה לה משפנה ריונידאדה

ולפורום תרבות הלאדינו פונקציה חדשה: המדור למפגש קרובים. איזה יופי... וכמה טוב....

SuzieRS

New member
טוב ששמת לב סניוריקה, "דא" 1 מיותר

היה צריך להיות -ריונידה- reunida= המשפחה התאחדה סי איזו אונה

etica

New member
לה פאמיאה גראנדה

אבלימוס אגורה, מהקודרימוס דה לה צ'יקס, ארמוס פאמייה מוי מוי גראנדה טודוס מוראבן אנ יפו גבעת עליה. טודוס לוס פירמוס ארמנוס (ההורים שלנו) חיו ביחד כמו אחים כך שגם הילדים אנחנו גדלנו ביחד. מיפדרה מקונטו קאונדו וינו הפלסיטינה ארה מוי צ'יקו אי מי נונה סספנטו אמביאר לו סולו אי לודיו אן למאנו דל פאדרה דה אסטרלו, אל פאדרה דה אסטרלו לותומו עד הנמל לידיהם של האחראים על קבוצת הנוער שעולים לפלסטינה. אבי גם סיפר שברגע שאבא של אסטרלו נטש אותו בנמל, הוא כל כך בכה והוא כל כך פחד להיות לבד בין כל הנערים שלא הכיר. עוד מה שזכור לי מהסיפורים של ההורים לאבא של אסטרלו היתה בעיה עם הצבא התורכי. והוא לא הצטרף לקבוצה של אבי והוא הגיע לפלסטינה בדרך אחרת. ועוד ועוד סיפורים כאלה היום נו קאדו נאדה דה לה פאמייה מוי מוי פאמייה צ'יקה לוס אניוס פאסרון אי איזריון את שלהם.

ר ח י לו

New member
אתיקה קרידה מה איזיטס יוראר מה

ב'ינו און אסקאריניו,פור און בורקיטו יה טה קיריאה ב'ר, קאלה אזר פרסטו מפגש פארה אנקורטרארטה

etica

New member
רחילו סביאס דה אסטה היסטוריה

דה טו פאדרה אימפדרה?אס ורדה ? יאמי מבינו אסקאריניו דומפואס דאייר לנוצ'ה. אמפסי אקודררמה דה לוס דיאס דה לה צ'יקס מואסטרה ,דה לה טטני אסתר אי אל מרידו אפילו דל קאזמייאנטו תויו, אני מתה לספר לך משהו בהקשר לברכות יום הנישואים שלך שחל לא מזמן, שאלתי את בעלי שהוא גם דובר לדינו (בולגרי מיפו) איזה משפט כדי לברך אותך, ואילו בעלי צחק ממני ואמר לי אני לא מבין את רוצה לברך אנשים שאת לא מכירה והם לא מכירים אותך? הה...לכי תדעי איזה עולם קטן.

אסטרלו

New member
לה ב'אמוס אה דמנדאר אה מי פאדרה

סי אס ב'רדה. אנחנו נתכנן מפגש בקרוב, ואם לא נספיק עד ספטמבר מאילוצי הזמן - אז נפגש כמובן בירושלים בסליחות.

למעלה