אסטרטגיות למידה מעונינת לקבל חומר בנושא שיפור אסטרטגיות : סיכום חומר הכנה למבחנים ועוד...
ל לירון2000 New member 12/7/02 #1 אסטרטגיות למידה מעונינת לקבל חומר בנושא שיפור אסטרטגיות : סיכום חומר הכנה למבחנים ועוד...
ל לירון2000 New member 13/7/02 #3 טל תודה רבה , אבל אני מחפשת מערכי שיעור בנושאים של הכנה למבחנים, סיכום חומר וכו´. עלי להכין קורס לתלמידי תיכון בנושא.
טל תודה רבה , אבל אני מחפשת מערכי שיעור בנושאים של הכנה למבחנים, סיכום חומר וכו´. עלי להכין קורס לתלמידי תיכון בנושא.
S saraint New member 14/7/02 #4 איסטרטגיות למידה את מוזמנת להכנס לאתר שלי בכתובת מאינפורמציה לידע שרה אינטרטר
S saraint New member 16/7/02 #11 אם תסתכלי בדוגמאות תוכלי לראות שכולן עוסקות בחומר של כיתות יסודי : מעבר הירדן בתנ"ך, ייצור חשמל במדעים, מחזור המים בטבע ועוד. הדרך הנכונה היא ללמד את הילדים להשתמש בכלים, ואחר כך ליישם אותם בתוך כל מקצוע, ולתת לילדים לבנות את המודלים. שרה
אם תסתכלי בדוגמאות תוכלי לראות שכולן עוסקות בחומר של כיתות יסודי : מעבר הירדן בתנ"ך, ייצור חשמל במדעים, מחזור המים בטבע ועוד. הדרך הנכונה היא ללמד את הילדים להשתמש בכלים, ואחר כך ליישם אותם בתוך כל מקצוע, ולתת לילדים לבנות את המודלים. שרה
S st1 New member 14/7/02 #6 יש את הספרים של.... "ללמוד להצליח"-ציפי משולם וסדרת הספרים איך ללמוד של מט"ח.
S st1 New member 16/7/02 #12 ../images/Emo13.gif בשמחה. אז הנה למי שמעוניין, דפי עבודה לכתיבת פיסקאות, מתאים לכיתות הניגשות לבגרות בלשון והבעה.
../images/Emo13.gif בשמחה. אז הנה למי שמעוניין, דפי עבודה לכתיבת פיסקאות, מתאים לכיתות הניגשות לבגרות בלשון והבעה.