אסטרולוגיה / סיפור

שילה מגי מי-כאן?, אפשר לשיר בינתיים

"כל הכוכבים נושרים אל הביצות וטובלים בתוך ערפל כבד הוא והיא הולכים(?) הלילה בחצות וליבם עונה להם כעד.. במשעול בלב שדות זוג פוסע לבדו וידה בתוך ידו כברכת שלום.."

וגם: "רק כוכב הצפון עוד...

רק כוכב הצפון עודו ער כחייל נאמן הוא תלללל..(?) במשמרת שלישית אחרונה כוכב הצפון כוכב הצפון הדובה הגדולה.."

אני מזמרת לבד..שירי כוכבים

ונזכרתי: כחייל נאמן הוא ניצב בפינה במשמרת שלישית אחרונה כוכב הצפון, כוכב הצפון ומהיותר עצובים: אם יפול הכוכב שלי, אם יפול הכוכב שלי המון חברים יהיו עימי במקום בו ייפול הכוכב שלי שורות שורות הם שוב באים אלי שורות שורות של כוכבים והם..ללל ללל ולחשוב שפעם זכרתי - אני לא שרה מספיק!

magy

New member
אני ברבע האחרון

של ספר "אהוב יקר" - איריס מיטלמן.... ונהנית מאד...... מאד כתוב מעולה.......רגיש מאד , מיוסר ונוגע........ ממליצה בחם............

טרה10

New member
היום שמעתי את עפרה חזה..בשיר

מהסרט ´שלאגר´ אלוה..תן לנו..וכו´..כמו ילדים..! אולי באמת כולנו אשמים.!! לא חבל.?

שקדי

New member
או את...........

אבן מוטלת על ליבי כאבנים בשדות בית לחם רוח עובר בעשבים אנא פנה עדרי ללכת אי שם בסוף הדרך את תחכי עם רדת ערב הי חלילי ילל ילל חלילי

"ג" בראשי ה´שרוט´ ..ואיך?

הולכת לקנות דיסק מומלץ, לועזי אבל הנפש מפנה אותי לאוספים העבריים והיד משתוללת אח"כ מתוך ערימה נכבדת צריך להחליט.. ובראש וברכב ובבית ובמיוחד במקלחת הליריקה משתפכת פעם "אל פונאר דרכים יובילו, ופעם "את רואה צוענית איך יצאנו כמותן לחרוף.."(משהו מכיר?) ומיכל טל "ציפור קטנה מחפשת קן ואין לה איש אוהב" ונחמה הנדל "עת השקיעה לצמרות נושקת.. ..ואם לפתע גשם ישיגנו.. ובין השלוליות שבדרכינו-נרוצה ברגליים יחפות" (מכירים?) והמעפיל: "מזמור לדוד ה´רועי לא יחסר בנאות דשא ירביצני על מי מנוחות ינהלני גם כי אלך בגיא צלמוות לא אירא רע כי אתה עימדי שבטך ומשענתך שבטך ומשענתך - המה ינחמוני" והגבעתרון לעולם הולכות ממני השנים הפשוטות.. ומתי כספי כן היו, כן היו הדברים מעולם כן היו היו בניאדם של ימי בראשית - היו ועודם היו בכנרת... אבל לא "ג" את ההבטחה שם ל"עברי, ממלאים ב"גרסאות כיסוי" מסולסלות ומה שעשו ל: היעדים מטוהרים והרוסים- היה לי נער, נערה היה לי נער.. זו רק דוגמא.. ובמזרחי כ"אפליה מתקנת"...

שילה, אומרים שהיה פה שמח לפני שנולד

שנולדתי.. אם את קוראת לשירים הללו "שמח" אז לא אלו מהתלין בך סתם פזמומים וזמזומים של זמן המתנה לכבודו ירום הודו ימשיך?! כי אם לא - לא נפסיק לשיר- איאיר!

magy

New member
בן בן, מיסטי מאד הסיפור שלך......

נהניתי לקרוא..... ורוח חיפשה את התגובה שלי אל מישהו שהתבלבלה בשם הפורום...... נוסטרולוגיה............

מגי - מצחיק גם אחרי קריאה-(קריעה)

רביעית. זוכרת את השיר של אריאל זילבר? אגדה יפנית? פתאום נזכרתי בו:בחמש קם צייד ויצא את ביתו. אל היער צעד ודרך קשתו. עד הערב סבב, לא הצליחה דרכו. גם צמא, גם רעב אחזו אותו. סר פנים ונסער חזר לכפר, והנה זוג ברבורים בנהר. לבנים ויפים, אוהבים וזקופים. מיד חץ שלח באחד. שם ראשו על הכר הציד שעייף, וחלום לא מוכר את שנתו טרף. נערה מעונה אל הבית פרצה, בידה הקטנה אחזה נוצה. שתי עיניה יפות, צופות נוזפות, כל הלילה דמעותיה שוטפות. מה חטא, מה עוון אהובי הלבן? מחר, לך ליד הנהר. בחמש קם ציד ויצא את ביתו, אל המים צעד ודרך קשתו. ברבורה עדינה, לבן גונה, ראתה את הצייד בעינה. היא שלחה מקורה וקרעה בבשרה, מולו, צללה בצלו.

מגיחחח..בואי תתחילי כל דף עם התשובה

הזו!! מצב רוח טוב -הופ! מצב רוח טוב -הופ! הופ-הופ-הופ!!! ואת העצב נשאיר למחוזות אחרים אולי למערות הנפש (-לא משנה באיזה מזל) יש תעתוע (תעתוע עצמי-אלא מי?) תעתוע לא רע בלהסתיר - לשיטתי...!!! זה נותן מרחב מחיה ואפילו גדילה למצב רוח טוב הופ!

טרה10

New member
הרועה הקטנה מהגיא..מי היא העולה

..שואל שייקה לוי..במערכון גששי ישן. בית לחם לאחרונה בחדשות..ותמיד ´שמעתי´..לילה לבן בשדות בית לחם.~

ת´שמע בן אהרון בן מנדלסון...

...לנגן אתה יודע?...על פסנתר?... כי לאותו משה מנדלסון(1729-1786) נולד נכד בשם יעקב-לודוויג-פליקס מנדלסון ברתולדי(1809-1847)...אז אולי אתה פליקס מנדלסון?... דווקא משה מנדלסון נולד רגיל, רק מחלה קשה גרמה לו לגיבנת והפרעות במערכת עצבים... הוא היה סופר בזמנו החופשי, למעשה היה איש עסקים, סוחר. נקודה מעניינת: הוצע לו לכתוב תוכנית בשנת 1770 אשר תהווה לבסיס להקמת מדינת היהודים. הוא סירב, כי לא האמין שניתן אחרי הרבה שנות גלות להקים מדינה ליהודים.
נ.ב. עם נתעמק במטמטיקה וסטטיסטיקה...אז משה חי 57 שנים בלבד. נכדו פליקס חי רק 38 שנה... ואתה כמעט קיפדת את חייך בגיל צעיר יחסית...אז... כניראה שאתה בכל זאת לא מנדלסון...

למעלה