Since youv'e been gone..
בנות- בובה. בנים- זין ? חבר- כלום. שקיעה- שמש. ציצים- חזייה. בגד ים- ים. אהבה- לב. עישון- עשן. שיחות נפש- טלפון צהוב. שמיכה- צמר. חום- כלום. קור- האייקון הקופא. זין- סקס? סקס- זין.
בצפר- המורה הדוחה שלי. >:| מתמטיקה- המורה הסקסי שלי. מושב- פרות. דתיים- אלוהים. גיל ההתבגרות- הורמונים. אחים- האחים שלי. פחד- שחור. שמחה- חיוך. עצב- דמעה. אמא- אמא. אבא- אבא. תחנה- אוטובוס. שואה- רזון. מורים- חדר המורים שלנו. זלזול- אותי קמה בכעס. P: רוע- אני. P: בלונדיניות- צבע לשיער. עיר- עשן. תוכנית טלוויזיה- צבע. דגים- שונית. כרובית- ירוק. ילדות- גן משחקים. הווה- נייר טואלט. מיטה- חום. לישון- כיף. עכבישים- רון מהארי פוטר. בלבול- קצף של מים. טוב- כלום. כדורסל- כושים. P: מגבלות- נכות. כדוררגל- אבי נמני. בטחון עצמי- אנשים מסויימים. חינוך- אנציקלופדיה. אוכל- אורז. עושר- הג'וב האיטלקי. אושר - שי משהו. עוני - שי משהו["ונחיה, באושר ובעוני.."] אני - נייר טואלט.
בנות- בובה. בנים- זין ? חבר- כלום. שקיעה- שמש. ציצים- חזייה. בגד ים- ים. אהבה- לב. עישון- עשן. שיחות נפש- טלפון צהוב. שמיכה- צמר. חום- כלום. קור- האייקון הקופא. זין- סקס? סקס- זין.