אסוציאציות

Since youv'e been gone..

בנות- בובה. בנים- זין ? חבר- כלום. שקיעה- שמש. ציצים- חזייה. בגד ים- ים. אהבה- לב. עישון- עשן. שיחות נפש- טלפון צהוב. שמיכה- צמר. חום- כלום. קור- האייקון הקופא. זין- סקס? סקס- זין.
בצפר- המורה הדוחה שלי. >:| מתמטיקה- המורה הסקסי שלי. מושב- פרות. דתיים- אלוהים. גיל ההתבגרות- הורמונים. אחים- האחים שלי. פחד- שחור. שמחה- חיוך. עצב- דמעה. אמא- אמא. אבא- אבא. תחנה- אוטובוס. שואה- רזון. מורים- חדר המורים שלנו. זלזול- אותי קמה בכעס. P: רוע- אני. P: בלונדיניות- צבע לשיער. עיר- עשן. תוכנית טלוויזיה- צבע. דגים- שונית. כרובית- ירוק. ילדות- גן משחקים. הווה- נייר טואלט. מיטה- חום. לישון- כיף. עכבישים- רון מהארי פוטר. בלבול- קצף של מים. טוב- כלום. כדורסל- כושים. P: מגבלות- נכות. כדוררגל- אבי נמני. בטחון עצמי- אנשים מסויימים. חינוך- אנציקלופדיה. אוכל- אורז. עושר- הג'וב האיטלקי. אושר - שי משהו. עוני - שי משהו["ונחיה, באושר ובעוני.."] אני - נייר טואלט.

English Muffin

New member
עונהה ../images/Emo110.gif

בנות-המין הביצ'י בנים-מפגרים חבר-משהוא בילתי אפשרי עכשיו שקיעה-יפה ציצים-יעל בגד ים-שטוחה אהבה-אכזבה עישון-קשה עם וקשה בלי שיחות נפש-יעל שמיכה-חום חום-שורף קור-עצמות זין-מכוער סקס-הנאה בצפר-סיוט מתמטיקה-לסבך תחיים מושב-פרות דתיים-פאות גיל ההתבגרות-מציאות אחים-געגוע פחד-מוזר שמחה-אור עצב-דמעות אמא-תלותיות אבא-תינוקת תחנה-מסטק(המבין יבין) שואה-גופות מורים-חזרזיר זלזול-fuck u רוע-מכשפה בלונדיניות-בארביות עיר-אקשן תוכנית טלוויזיה-מנוחה דגים-שחר כרובית-פרח ילדות-טורקיה הווה-בחילה מיטה-מלאך לישון-הזוי עכבישים-ספיידר מן בלבול-מה ? טוב-עכשיו טוב כדורסל-כתום מגבלות-מריבות כדוררגל-ירוק בטחון עצמי-לישרוד חינוך-לימור לבנת אוכל-פסטה ברוטב נקנקיות עושר-פרארי אושר-פרחים עוני-אפור אני-תיסבוכת

AndreaCorr ©

New member
~~~>

בנות- רכלניות בנים- חולשה חבר- נאמנות שקיעה- אהבה ציצים- דבר נחוץ [?] בגד ים- בע אהבה- מישהו עישון- פוזה שיחות נפש- חשוב שמיכה- פוכי חום- רע קור- טוב זין- אות בא"ב העברי סקס- אחר בצפר- בע מתמטיקה- בע בריבוע מושב- מחשב דתיים- כפייה גיל ההתבגרות- בע אחים- אהבה פחד- מוות שמחה- חברים עצב- זכרונות אמא- כלום אבא- חוש הומור תחנה- נשיקה שואה- זוועות מורים- בי"ס זלזול- זילות שואה רוע- שטן בלונדיניות- צבע שיער? עיר- הרצליה תוכנית טלוויזיה- סיינפלד דגים- friends not food כרובית- טעים ילדות- איכס הווה- טוב מיטה- שינה לישון- נדודי שינה עכבישים- דוחה בלבול- לב טוב- יין וייאנג כדורסל- ספורט מגבלות- בי"ס כדוררגל- ספורט בטחון עצמי- אין חינוך- טמטום אוכל- בעיה עושר- לא ערובה לאושר אושר- חשוב עוני- לא ערובה לחוסר-אושר אני- שרון.

B a r r B e e

New member
../images/Emo15.gif

בנות- חברות בנים- תחת חבר- אור שקיעה- יופי ציצים- חזיה בגד ים- ים אהבה- חיים עישון- עשן שיחות נפש- ש ל ו מ צ ה שמיכה- פוך חום- חימום קור- מזגן זין- גדול סקס- בצפר- מתמטיקה- עינת (המורה שלי...) מושב- שתולים דתיים- כיפה גיל ההתבגרות- חרא אחים- קרציות פחד- אימל'ה <סטייל מוטקה...
שמחה- חיוך עצב- דמעה
אמא- חום אבא- ביטחון תחנה- אוטובוס שואה- הרוגים מורים- זבליםםם זלזול- רוע- שחור בלונדיניות- מטומטמות עיר- אשדוד תוכנית טלוויזיה- אליאס דגים- אקווריום כרובית- איכססס ילדות- צמות הווה- לשון מיטה- לישון לישון- כיף עכבישים- יפים
בלבול- אהבה טוב- רע כדורסל- מייקל ג'ורדן מגבלות- נכה כדוררגל- בנים בטחון עצמי- חינוך- שיעור חופשי אוכל- משמין! עושר- כיף אושר- כיף עוני- מסכנים אני- יפה

../images/Emo58.gif

בנות- חרא בנים- זבל חבר- אסף שקיעה- שמש ציצים- גדולים בגד ים- צבעוני אהבה- חום עישון- גרוע שיחות נפש- בר שמיכה- חום חום- קור קור- חורף זין- זונה סקס- סמים בצפר- לימודים מתמטיקה- גילית (המורה שלי) מושב- עיר דתיים- דוסים גיל ההתבגרות- חצ'קונים אחים- גיל (אחי הגדול) פחד- מוות שמחה- חיים עצב- דמעה אמא- חוזק אבא- רוע תחנה- ת"א שואה- גטו מורים- מינהלה זלזול- חברה רוע- עץ בלונדיניות- צהוב עיר- אשדוד תוכנית טלוויזיה- באגס באני דגים- מים כרובית- סרחה ילדות- שמחה הווה- עתיד מיטה- מים לישון- לקום עכבישים- קיא בלבול- פחד טוב- רע כדורסל- אסף מגבלות- חן כדוררגל- אסף בטחון עצמי- אסף חינוך- אמא אוכל- גועל עושר- אסף אושר אהבה עוני סבל אני אסף

gargamich

New member
אסוציאציות זה יותר כיף משחשבתי O:

הכותרת המקורית הייתה "דווקא אסוציאציות"? אבל זה כיף
בנות- חיצוניות בנים- הידרדרות חברה- סוג של חיים נוספים שקיעה- סגירת מעגל ציצים- פטמות בגד ים- הגזמה אהבה- אידיליה עישון- התאבדות שיחות נפש- זיגי שמיכה- מחבואים חום- יש לי עכשיו
שותים תה
קור- התאפסות זין- פאדיחה של המורה לחינוך מיני בכיתה ו'
סקס- אהבה בצפר- עיצוב מתמטיקה- קושי מושב- ריחוף דתיים- יש כאלו שמביישים את הדת גיל ההתבגרות- הגיל שצריך לנצל כל רגע ממנו אחים- בעיות פחד- אכזריות שמחה- אופוריה עצב- גוטיות אמא- אני הרוחני אבא- האיש הרע במשפחה תחנה- מה?
שואה- לזכור. תמיד.
מורים- בתכלס הם מסכנים זלזול- רשע רוע- זלזול בלונדיניות- צהוב עיר- רמת גן תוכנית טלוויזיה- הפיג'מות O: דגים- שתיקה כרובית- לובן ילדות- שכחה הווה- חבל עליו מיטה- סמל לישון- בריחה עכבישים- פחד בלבול- טבעי טוב- מצויין כדורסל- כתום מגבלות- אין ברירה אלא להתמודד עימן [?] כדוררגל- אלימות במגרשים
בטחון עצמי- קיים רק בעולם הבא, אם בכלל חינוך- לא מוערך מספיק אוכל- כן, ומייד
עושר- בעייתי אושר- לא ניתן להשגה עוני- בעייתי אני- רוצה לשנות את עצמי

EagleGirl

New member
../images/Emo58.gif

בנות- לא נמשכת בנים- כן נמשכת.. חבר- יש שקיעה- רומנטי ציצים- גדולים בגד ים- קיץ אהבה- הדבר הכי יפה עישון- לא מעשנת שיחות נפש- אוהבת שמיכה- חורף חום- קיץ קור- חורף זין- איבר שיש לגברים סקס- הזדווגות! בצפר- אנקורי תל אביב מתמטיקה- שונאת את נאווה מושב- אחורי דתיים- לא אוהבת גיל ההתבגרות- מה שאני נמצאת בו עכשיו אחים- יש שניים מאומצים פחד- שיקרה משהו רע שמחה- סטאנד אפ עצב- מוות אמא- לא יודעת להכין אוכל אבא- קמצן תחנה- מרכזית, בחניה נמצא הקאמל שואה- לבצפר מורים- שואה זלזול- תלוי במה.. רוע- מכשפה בלונדיניות- מפגרות בטירוף עיר- פ"ת וחבל מאוד שכך תוכנית טלוויזיה- אדיר מילר וארץ נהדרת דגים- המזל של אבא ואמא כרובית- יש לי פה לידי ילדות- תמימות הווה- בצפר וסטאנד אפ מיטה- וחצי לישון- דבר טוב.. עכבישים- היה עלי איזה אחד ממש קטן לפני שבוע בלבול- הווה טוב- מאוד כדורסל- פעם שיחקתי מגבלות- היום אסור לי לשחק כדוררגל- גם בזה שיחקתי... בטחון עצמי- יש הרבה. חינוך- מיני או סתם שיעור חברה אוכל- עכשיו אוכלת עושר - כסף זה טוב אושר - עוד יותר טוב עוני - לא רוצה לדעת אני - סיון טורקיה

סתם כי בא לי ../images/Emo3.gif

בנות- נשיות בנים- ראש כחול חבר- אהבה שקיעה- ים ציצים- ? בגד ים- שיזוף אהבה- אושר
עישון- גראס שיחות נפש- חבר טוב שמיכה- קר
חום- תנור קור- מעיל זין- סקס סקס- אינטימי בצפר- נגמר מתמטיקה- איכס מושב-
קיבוץ.. דתיים- אלוהים גיל ההתבגרות- תמימות
אחים- אחריות פחד- מוות, פארנויה
שמחה- חיוך
עצב- בכי
אמא- אהבה אבא- חום תחנה- רכבת?! שואה- מוות מורים- אטומים זלזול- יחס רוע- נקמה בלונדיניות-
טיפשות עיר- כפר תוכנית טלוויזיה- ?! דגים- מתים כרובית- בעעעעע ילדות- תמימות הווה- מציאות מיטה-
לישון, להתכרבל. לישון- חלומות עכבישים- בהלה בלבול- חוסר ידע טוב- שלמות כדורסל- מיותר מגבלות- שאיפות כדוררגל- מיותר! בטחון עצמי- התנהגות חינוך- ידע אוכל- טעים
עושר- כסף אושר- שלמות פנימית עוני- צניעות אני- רק בנאדם

מסטולית

New member
אני אני אני אני

בנות- איכס בנים- יאמ חבר- מה איתו? שקיעה- ים ציצים- מחשוף בגד ים- פרחים
אהבה- לב
עישון- סיגריה? שיחות נפש- לילה שמיכה- פוך חום- שמש קור- גשם זין- מכנסיים? סקס- מיטה בצפר- שואה מתמטיקה- מה זה? הדבר הזה עם המספרים? לא מוכר לי... מושב- ירוק דתיים- פאות גיל ההתבגרות- חרא אחים- גדולים, קטנים, בכל מיני צבעים פחד- מוות שמחה- אושר [זה יכול להיות מילים נרדפות נכון?
] עצב- בכי אמא- כפרה עליה אבא- יימח שמו תחנה- אוטובוס, טרמפים שואה- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מורים- זנות זלזול- יחס רוע- קרואלה דה-ויל
בלונדיניות- מורן אייזנשטיין עיר- חיפה? תוכנית טלוויזיה- אהבה מעבר לפינה
דגים- משה הדג כרובית- לבן? ילדות- גן משחקים הווה- עכשיו מיטה- לישון לישון- כיף עכבישים- מביאים מזל טוב בלבול- חוסר אונים \: טוב- יהיה טוב כדורסל- מייקל ג'ורדון! מגבלות- מסיבות ל18+
כדוררגל- מכבי חיפה בטחון עצמי- נהה חינוך- לימור לבנת אוכל- שוקולד עושר- כסף אושר- אהבה עוני- אין כסף? אני- גילי ריד

הנה!

בנות- בנים בנים- בנות חבר- אהבה שקיעה-אהבה ציצים-בנות בגד ים-בריכה אהבה-בנים עישון-סיגריות שיחות נפש-ידיד שמיכה-חורףףףףףף חום-קיץ קור-צעיף זין-בנים סקס-בנים בצפר-מורות מתמטיקה-בני גורן!!!! שימות שישרף אמןןןןןןןןןןןןןןןןן מושב-מכונית דתיים-חילוניים גיל ההתבגרות-אמא.. אחים-סכנה! חח סתם.. פחד-צמרמורת שמחה-חיוךךך עצב-דמעותתתתת אמא-=/ אבא-=/ תחנה-מרכזית שואה-תלאי מורים-בצפר זלזול-נזלת =/ רוע-ילדה אחת.. בלונדיניות-יפות! חח עיר-איכסססססס תוכנית טלוויזיה-ארץ נהדרת!!! דגים-מזכיר לי את השאלה שפעם שאלתי את חברה שלי: "לא משעמם להם?!" כרובית-מחבת ילדות-קוקיות הווה-שעון מיטה-לישון לישון-מיטה עכבישים-כיסא בלבול-מתמטיקה טוב-=] כדורסל- כדור מגבלות-נכים כדוררגל-דשא בטחון עצמי-שומן חינוך-אוטיסטים אוכל-סופגניותתתתתתתתתת עושר-כסף אושר-אהבה עוני- בית אני- אני.

BloodyRose

New member
גם אני רוצה ../images/Emo3.gif

בנות - אפשר בלי בנים - אי אפשר בלי חבר - מתגעגעת להרגשה שקיעה - עצב ציצים - הלוואי והיו לי בגד ים - איכס אהבה - מתגעגעת להרגשה עישון - פאסיבי שיחות נפש - לילה שמיכה - חורף חום - קיץ קור - לונדון זין - כל הזין סקס - הלוואי בצפר - נוסטלגיה מתמטיקה - ברוך שפטרנו מושב - בית דתיים - אלוהים גיל ההתבגרות - ארוך מדי אחים - בייביסיטר פחד - שריפה שמחה - צחוק עצב - בכי אמא - הבנאדם הכי חזק שאני מכירה אבא - הבנאדם הכי חכם שאני מכירה תחנה - אוטובוס שואה - קעקועים מורים - זן מוזר זלזול - צבא רוע - רס"ר בלונדיניות - נו באמת, טיפשות עיר - לונדון תוכנית טלוויזיה - חברים דגים - אמנון כרובית - לא אוהבת ילדות - נוסטלגיה הווה - צבא מיטה - משתוקקת להיות באחת כזו לישון - הלוואי עכבישים - הארי פוטר בלבול - אני לפני חודשיים טוב - מזמן לא חשתי ככה כדורסל - 10 גברים מיוזעים רצים אחרי כדור מגבלות - בעיות ברכיים כדוררגל - אחלה בטחון עצמי - חשוב חינוך - משהו שאין בארץ בשנים האחרונות אוכל - צבאי עושר - אפשר גם בלי אושר - קשה מאוד בלי עוני - צמצום אני - יכול להיות יותר טוב

Keenan RiP

New member
שלום...אני חדש:] יאללה שאלון ראשון

בנות- טוב:] בנים- צחוקים חבר- גיי? שקיעה- שמש ציצים- בולט בגד ים- מים אהבה- מבלבלת עישון- הפסקתי שיחות נפש- טוב שמיכה- לישון חום- חם קור- סוודר זין- WTF סקס- כיף בצפר- סבבה מתמטיקה- חרא מושב- ילד דתיים- נחמן גיל ההתבגרות- מוזר+ אחים- כיף פחד- אמאלה שמחה- יולה עצב- כואב אמא- אוכל אבא- קרציה תחנה- אוטובוס? שואה- נאצים זונות מורים- כפה זלזול- שוב כפה רוע- גוש רוע בלונדיניות- אין בעיה עיר- טוב תוכנית טלוויזיה- אנג'ל דגים- smelly כרובית- יאמי ילדות- תקופה הווה- עבר,עתיד מיטה- שטויות:] לישון- עייף עכבישים- רגליים בלבול- סגול טוב- רע כדורסל- כתום מגבלות- אפשר להתגבר כדוררגל- דשא בטחון עצמי- טוב חינוך- שיעור כיף אוכל- טעים עושר- כסף אושר- חשוב עוני- לא טוב אני - עצוב

אנייייייי ../images/Emo9.gif

בנות- ורוד בנים- מכות חבר- אהבה שקיעה- ים ציצים- גדולים [?!] בגד ים- ביקיני אהבה- ים.. עישון- מסריח
שיחות נפש- האקס
שמיכה- כירבולית מול הטלוויזיה חום- תנור עם סלילים ביום קרררר קור- אישלג
זין- ..זין סקס- צרחות בצפר- בגרויותתת
מתמטיקה- יש לי דף שבועי שעוד לא עשיתי
מושב- מכונית, בית תיאטרון דתיים- דוסים עם חולצות לבנות וכיפות [מה אתם רוצים? זה מה שעלה לי לראש!!] גיל ההתבגרות- אהבה ראשונה... אחים- תמיד קרציות פחד- מבחנים שמחה- כיבוד עצב- דמעות אמא- קרציה אבא- גם קרציה תחנה- רכבת שואה- שיעור הסטוריה מורים- שונאת את כולם זלזול- זלזל [יש צומח כזה] רוע- בואהאהאהא בלונדיניות- חברה 'שלי עיר- ירושליים תוכנית טלוויזיה- פרפר נחמד דגים- אקווריום קטן כמו בסרטים כרובית- כרוב ילדות- הפאוור פאף גירלז הווה- מבחןןן מיטה- שמיכות - נעים לישון- עפעפיים שרוצים כבר להיסגר עכבישים- קורי עכביש בפינת החדר בלבול- סימני שאלה מרחפים טוב- מלאך כדורסל- מגרש כדורסל מגבלות- שלט של חניה לנכים כדוררגל- איזה אחד מהכיתה [שהכדורגל פשוט לא יוצא לו מהראש] בטחון עצמי- חברה שלי חינוך- ערכים אוכל- אורז עושר- מטבעות זהב אושר- גורו עוני- חתולים מפשפשים בפחי זבל אני- ---

GoOtZi

New member
גם אני ../images/Emo3.gif

בנות- אנחנו בנים-מניאקים חבר-לשעבר שקיעה-כתום ציצים-יפים
בגד ים-כחול אהבה-נשיקות עישון-לא שיחות נפש-נחמד שמיכה-חורף חום-שוקו קור-גשם זין-עומד? סקס-
בצפר-בעעע מתמטיקה-מקצוע מעצבן מושב- חניאל דתיים- כיפות גיל ההתבגרות-אוף עם זה אחים-אחיות!! פחד-רכבות עם לופים שמחה-חרפון עצב-שקט אמא-אאמממאאא!!! אבא-אאאבבבאאא!!! תחנה-אוטובוס שואה-משו שהפחיד אותי פעם מורים-מחנכת פוסטמה זלזול-שונאת רוע-לפגוע בלונדיניות-חברה שלי רותם
עיר-נתניה תוכנית טלוויזיה- מכושפות דגים-בונזו כרובית-טעים ילדות-צחקוקים הווה-עכשיו? מיטה-לישון לישון-כרית עכבישים-שעירים בלבול-פרצוף כזה- :S טוב-גלידה כדורסל-קופצני מגבלות-מתגברים כדוררגל-איכס בטחון עצמי-טוב חינוך-ביצפר אוכל-אוכל!! עושר-מוסיף אושר-צריך עוני-רע אני-גוצי.

תשובות!!!

בנות- בגדים בנים- כדורגל חבר- רומנטיקה שקיעה- רומנטיקה ציצים- בגד ים בגד ים- חושפנות אהבה- אהבה ממבט ראשון עישון- איה ריח שיחות נפש- אחלה שמיכה- חורף חום- ארטיק קור- שוקו קר זין- פחחחח סקס- מין בצפר- לימודים מתמטיקה- ספר מושב- סוסים דתיים- חצאיות גיל ההתבגרות- חברות טובות אחים- ריב על השלט פחד- גוקים שמחה- מתנה עצב- מוות אמא- הכי טובה בעולם אבא- בישול תחנה- טבעת שואה- אוי ואבוי מורים- שעמום זלזול- טיפשות רוע- שקרים בלונדיניות- עייניים כחולות עיר- ירושלים תוכנית טלוויזיה- משחק מקדים דגים- אקווריום כרובית- מה? ילדות- שמלות הווה- עכשיו מיטה- סדין לישון- לחרוף עכבישים- קורים בלבול- חבל טוב- שוקולד כדורסל- סל מגבלות- הרס כדוררגל- ערסים בטחון עצמי- חיוביות חינוך- תרבות אוכל- פלאפל עושר- כסף אושר משפחה עוני נדבות אני עצמי

retroel2

New member
זה כיף!

בנות-שוות בנים- חברים חבר- טוב שקיעה- אהבה ציצים- גדולים בגד ים- צמוד אהבה- אין עישון- לא טוב שיחות נפש- לא מספיק שמיכה- חום חום- אהבה קור- שמיכה זין- גדול סקס- טוב בצפר- רע מתמטיקה- קל :) מושב- כיסא דתיים- אנשים טובים גיל ההתבגרות- גיל מעצבן אחים- גדולים פחד- מוות שמחה- יומולדת עצב- חברה אמא- יקרה לי אבא- משכיל תחנה- אוטובוס שואה- סבא מורים- טיפשים זלזול- במורים רוע- אני? לפעמים.. מודה בלונדיניות- שוות עיר- ת"א תוכנית טלוויזיה- הרצועה דגים- אילמים כרובית- איכס ילדות- קטנות באמצע בדרך הווה- עתיד עבר (להקת נוער.. חחח) מיטה- סקס לישון- בריא עכבישים- לא טוב בלבול- יותר מידי טוב- מאוד חח כדורסל- מכבי ת"א מגבלות- גובה כדוררגל- משעמם בטחון עצמי- גבוה חינוך- אבא אוכל- בריא עושר- אושר אושר- עושר חח עוני- דרך לא נכונה אני- רק אחד

DJ Giga

New member
שלי

בנות- כוסיות חחחח בנים- \: זכרים?!?!?! חבר- אחלה גבר! שקיעה- שמש ציצים- שדיים בגד ים- ביקיני אהבה- לב עישון- אסור שיחות נפש- טלפון שמיכה- פוח חום- אהבה קור- חורף זין- איבר סקס- כיף בצפר- איחס מתמטיקה- איחס מושב- שתולים דתיים- בית כנסת גיל ההתבגרות- חצ'קונים חיחיחי אחים- בעסה פחד- שדים שמחה- טוב עצב- בכי אמא- אמא (מי לא חושב עכשיו על אמא שלו?!) אבא- אבא (מי לא חושב עכשיו על אבא שלו?!) תחנה- רכבת שואה- גרמניה מורים- מחוארים חחחחח זלזול- רע רוע- איחס בלונדיניות- מפגרות עיר- אשדוד תוכנית טלוויזיה- טלויזיה דגים- רוטב כרובית- ירק ילדות- נדנדה הווה- עתיד מיטה- לישון לישון- כיף עכבישים- כורים בלבול- טעות טוב- מאוד כדורסל- ספורט מגבלות- קושי כדוררגל- נעל בטחון עצמי- ידיים חינוך- בצפר אוכל- פסטה של אבא שלי חחחחח עושר- כסף אושר- הכי חשוב עוני- אין כסף \: אני- אחלה גבר!!

s20782

New member
../images/Emo108.gif

בנות-שטניות בנים-מניאקים חבר-להתכרבל בחורף שקיעה-גואה ציצים-דבר יפה למי שיש בגד ים-סבבה למי שיש גוף אהבה-היתה,נגמרה והלוואי שתבוא אחרת עישון-סבבה-אחרי סקס שיחות נפש-גברים שמיכה-חורף חום-ים קור-גועל זין-העיקר התרגיל סקס-דבר חשוב מאוד בצפר-היה,ניגמר.. מתמטיקה-פסיכומטרי מושב-דודה שלי-רזי דתיים-ההורים של האקס שלי גיל ההתבגרות-טוב שנגמר אחים- פחד-מוות שמחה-חיוך עצב-פרידה[ אמא-החיים שלי אבא-הילדות שלי, קניון ר"ג תחנה-סגולה שואה-סבא מורים-טיפשות זלזול-רפואה רוע-אונס בלונדיניות-טיפשות עיר-תל אביב תוכנית טלוויזיה-ארץ נהדרת-שכולם התלהבו ואני לא ראיתי דגים-אקווריום כרובית-כלום ילדות-אבא הווה-אומנות מיטה-וחצי לישון-חלומות עכבישים-מזל רע בלבול-אחרי הצבא טוב-סקס כדורסל-שחורים-גבוהים-חסונים.... מגבלות-רק בראש כדוררגל-11 סתומים רצים אחרי כדור בטחון עצמי-אם אין אני לי מילי חינוך-בבית אוכל-קינוח עושר-וילה במיאמי אושר- הכי חשוב עוני-הודו אני-חולת נפש לייט

למעלה