אסוציאציות

noooga

New member
אסוציאציות ../images/Emo184.gif

בנות- בנים- חבר- שקיעה- ציצים- בגד ים- אהבה- עישון- שיחות נפש- שמיכה- חום- קור- זין- סקס- בצפר- מתמטיקה- מושב- דתיים- גיל ההתבגרות- אחים- פחד- שמחה- עצב- אמא- אבא- תחנה- שואה- מורים- זלזול- רוע- בלונדיניות- עיר- תוכנית טלוויזיה- דגים- כרובית- ילדות- הווה- מיטה- לישון- עכבישים- בלבול- טוב- כדורסל- מגבלות- כדוררגל- בטחון עצמי- חינוך- אוכל- עושר- אושר עוני אני

noooga

New member
../images/Emo60.gif

בנות- חרא בנים- נחמד חבר- אהבה שקיעה- רומנטי ציצים- בנות בגד ים- בקיני אהבה- ישנה עישון- יאק! שיחות נפש- דבר נחמד.. שמיכה- פוך חום- זה טוב! קור- מעיל זין- בנים סקס- לגדולים
בצפר- חרא של דבר! מתמטיקה- כנ"ל מושב- הדבר הכי טוב שיש לי דתיים- עם טוב! גיל ההתבגרות- תקופה מסובכת אחים- עוד דבר מצויין שיש לי פחד- עכבישים שמחה- חברים עצב- מוות אמא- טובה אבא- טוב תחנה- השמדה שואה- השמדת עם מורים- יש נחמיד ויש ל-א! זלזול- דבר נורא רוע- כנ"ל בלונדיניות- חכמות
עיר- פקקים תוכנית טלוויזיה- ארץ נהדרת דגים- טעים *יאמי* כרובית- כנ"ל ילדות- מאושרת הווה- מסובך מיטה- לישון לישון- מיטה עכבישים- ייייייייאאאאאאאאאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!! בלבול- חרא של דבר טוב- נחמד כדורסל- שחקנים מגבלות- עצב כדוררגל- דשא בטחון עצמי- נמוך חינוך- רע אוכל- טעים עושר- ואושר אושר- חיוך עוני- קשה אני- נגה

chompi2

New member
=)

בנות- חזה בנים- כוסי חבר- שקיעה ופיקניק שקיעה- חבר.. ציצים- סוטים בגד ים- חרמנים אהבה- BOYS WHO LOVE GIRLS עישון- מתלהבים שיחות נפש- נהה שמיכה-תלאים חום- עץ קור- כלום זין-בעע סקס-FUCK בצפר- בצפריכסס מתמטיקה- מספרים מושב-יישוב דתיים- נקמת המתפלליםם גיל ההתבגרות- טימטום אחים- קרצים פחד- SPOOKY שמחה- JOY עצב- :[ אמא- יאמי אבא- ביזיביזי תחנה- אוטובוס שואה- מאי גרררר מורים- פויה זלזול- איכי רוע- הרג בלונדיניות- מפגרות ניצן ט עיר- כפ"ס תוכנית טלוויזיה- THE O.C דגים- פישייפיש כרובית- כרוב ניצנים ילדות- צופיפניקיות שמוכרות עוגיות בארה"ב הווה- עתיד מיטה- כרית לישון- סדין עכבישים- חרקים בלבול- כלום טוב-רע כדורסל- כדור מגבלות-נה? כדוררגל-רגל בטחון עצמי-UP חינוך- בצפר אוכל- חציל עושר- MONEY MONEY MUST BE FUNNY אושר- HAPPY עוני- רז אני- האאאא

:]

בנות-ורוד בנים-שרירים חבר- שקיעה-ים ציצים-גלצ
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בגד ים-בריכה אהבה-לב עישון-סטינק שיחות נפש-טלפון שמיכה-שמיכי שלי חום-שמש קור-
זין-
מממממ זה מזכיר את מה שזה? סקס-
בובספוג בצפר-עדי מתמטיקה-סיוט מושב-כיף חים דתיים-שי גבסו גיל ההתבגרות-ציצים אחים- פחד-ממ אפלה שמחה-גלצ
עצב-אני
אמא- אבא- תחנה- שואה-שחור מורים-חרא זלזול-עצלות רוע-אני בלונדיניות-טיפשות עיר-ני יורק תוכנית טלוויזיה-אודטה דגים-עיניים כרובית-סלט ילדות-צמות הווה-דשא מיטה-שינה לישון-חלומות עכבישים-רגלים בלבול- טוב-אוכל כדורסל-מכבי מגבלות-ממ כדוררגל-כדור בטחון עצמי- חינוך-בית ספר אוכל-חיים עושר-אחוזה אושר-שמחה עוני-רחוב אני-

NiKi†a

New member
או-קיי ../images/Emo13.gif

בנות- מחזור בנים- חמודים :] חבר-
שקיעה- שמש ציצים- חזיה בגד ים- ים אהבה- פרחים עישון- סיגריה [יאק] שיחות נפש- ידיד שלי שמיכה- לישון חום- קיץ קור- חורף זין- בנים סקס- מיטה בצפר- לימודים מתמטיקה- יוסי מושב- אוטובוס דתיים- בני ברק P: גיל ההתבגרות- פורום אחים- משפחה פחד- אפור [לא תשאלו..לא יודעת למה] שמחה- עצב עצב- שמחה [הא!] אמא- אבא אבא- אמא תחנה- רכבת שואה- נאצים מורים- ביצפר זלזול- קנאה [למה? לא יודעת] רוע- שטן בלונדיניות- דביליות עיר- ארץ תוכנית טלוויזיה- רוזוול דגים- אקווריום כרובית- חסה ילדות- קוקיות הווה- היסטוריה מיטה- כרית לישון- לילה עכבישים- 568396739 עיניים בלבול- מתמטיקה טוב- רע כדורסל- כדור מגבלות- אני ורותם [סתם]..מממ...אוטיסטים כדוררגל- שער בטחון עצמי- מלך חינוך- הורים אוכל- המבורגר עושר- כסף אושר- שמחה עוני- קבצן אני- חמודע :]

מוווווו

בנות-פינוקי בנים-מאצ'ואים חבר-אושר שקיעה-רומנטיקה ציצים-ליל בגד ים-קיץ אהבה-צורך עישון-חרא שיחות נפש-צורך שמיכה-נאם נאם חום-זיעה
קור-מטריה זין-גברים סקס-אהבה בצפר-עבודות מתמטיקה-את המורה מושב-כובע טמבל דתיים-פאות גיל ההתבגרות-חצ'קונים אחים-עצבים פחד-רוע שמחה-אשליות עצב-תחושה אמא-בגדים אבא-צחוקים תחנה-מווו שואה-אמאאמא של הנאצים(לא היה לי משהו חכם להגיד) מורים-עונשים זלזול-אני רוע-פלשתינאים בלונדיניות-טיפשות עיר-קניון תוכנית טלוויזיה-טלוויזיה? דגים-טונה כרובית-מרק ילדות- הווה- מיטה-נוח לישון-אי צורך עכבישים-ספיידרמן בלבול-גן חובה טוב-נחמד כדורסל-מכבי מגבלות-מהה כדוררגל-בית"ר משהו בטחון עצמי-סנובות חינוך-בי"ס אוכל- עושר-סלבס אושר-אהבה עוני-הומלסים אני-במבה

S i r i u s

New member
../images/Emo107.gif

בנות-חזיה בנים-בוקסר חבר-
שקיעה-שמש ציצים-פורנו בגד ים-יוון אהבה-לב עישון-סירחון שיחות נפש-לילה שמיכה-מיטה חום-קיץ קור-מקרר זין-גדול סקס-גלולת בצפר-צילצול יונתן הקטן מתמטיקה-לוח מושב-פרות דתיים-כיפות גיל ההתבגרות-אקנה אחים-אין פחד-ליצנים שמחה-עוגה עצב-דמעות אמא-מפלצת אבא-גן שעשועים בכרמל תחנה-אדום שואה-אש מורים-חצאיות זלזול-נזלת רוע-ירוק בלונדיניות-ורוד עיר-ישן תוכנית טלוויזיה- דגים-מים כרובית-ירקות ילדות-נדנדה הווה- מיטה-שינה לישון-חלומות עכבישים-קורי עכביש בלבול-כדור טוב-חיוך כדורסל-רשת מגבלות-כלא כדוררגל-ירוק בטחון עצמי- חינוך-בית ספר אוכל-צ'יפס עושר-סוס אושר אהבה עוני בית מקרטון אני ספר

רונקי

New member
"כמו צעוני מסתובב לי בעולם../images/Emo79.gif"

בנות-ורוד בנים- כדורגל חבר-ידיים שקיעה- כתום ציצים- פטמות בגד ים- מנצנץ אהבה-לב [כמה בנאלי] עישון- ריח שיחות נפש- לילה שמיכה- נעימי חום- המוססות קור- סדקים זין- קשוח סקס- רוגע בצפר- שגרה מתמטיקה-משבצות ,הסדר מושב- ירוק דתיים- חיוך גיל ההתבגרות- חצקונים אחים- גדולים פחד- שחור שמחה-אור עצב-עיקול אמא-ריח [ריח של אמא,לא משהו רע! ]
אבא- לחבק תחנה- דלק שואה- תיל מורים- ריח גיר זלזול-אפור,מריחות רוע- ציפורניים בלונדיניות- גולש עיר- אורות נוצצים תוכנית טלוויזיה- נחת דגים- זרם כרובית- ריח,רכות ילדות- נדנדות ברוח הווה- ירןק מיטה- לישון לישון-חחח אדום עכבישים- מטפס בלבול-ספירלה טוב-ורדרד כדורסל- סגול, כתום מגבלות- קושי כדוררגל- דשא בטחון עצמי- חינוך- זהב וכחול אוכל- נעים,מרקם עושר- נוצץ אושר רכות עוני כאב אני- עכשו

../images/Emo26.gif

בנות-שיער(ארוך כאילו) בנים-קוצים חבר-חיבוק\אהבה שקיעה-כתום ציצים-עגול בגד ים-משולשים אהבה-חיבוק\נשיקה עישון-מזיק\עשן שיחות נפש-רגש שמיכה-פיקֵה (ככה כותבים? חח)משום מה חשבתי על זה ולא על פוך
חום-בחדר קור-פוך(הנה!
) זין-אה סקס-לא עונה! בצפר-י"א מתמטיקה-משבצות מושב-פלסטיק דתיים-כיפה גיל ההתבגרות-חצ'קונים\הרבה בלאט אחים-גדולים פחד-חרדה שמחה-ורוד עצב-דמעה אמא-חם אבא-זָקן חח תחנה-אוטובוס\שלט שואה-סורגים מורים-גיר יומן זלזול-לשון(שמוציאים ועושים ^$%$&$%&) רוע-גבות מחודדות? חח בלונדיניות-חלק עיר-ת"א בנינים פיח תוכנית טלוויזיה-קופסא דגים-קשקשים כרובית-לבן.. פרח ילדות-בגדים קצרים\כדור הווה-חיים מיטה-סדינים לישון-כרית עכבישים-רשת-קורים בלבול-סימני שאלה טוב-חיובי
כדורסל-כתום מגבלות-קביים כדוררגל-נעליים גולים בטחון עצמי-סנטר מורם חינוך-גיר.. לוח אוכל-בורגר עושר-כסף אושר- אהבה משפחה עוני-רחוב אני- נומי חח

FlowerPower

New member
אסוציאציות..

בנות- לק בנים- צחוקים חבר- כיף שקיעה- רוח ציצים- אלינה בגד ים- ים אהבה- נשיקה עישון- מאפרה. איכ שיחות נפש- אלעד שמיכה- פוך חום- מיקה קור- מחוץ לפוך זין- משעשע P: סקס- שולט :| בצפר- שיעורים מתמטיקה- מבחן מושב- ריח של פרות ואווזים דתיים- לדרוס אותם :/ גיל ההתבגרות- כיף ודיכאון אחים- מצחיק ברמותתת פחד- עכביש שמחה- צחוק עצב- בכי אמא- אובססיבית (לא אני!) אבא-אוף תחנה-אוטובוס שואה- הולנד מורים- עתיקים ושמנים זלזול- המורה לטכנולוגיה בחטיבה רוע- לירז בלונדיניות- עמה! עיר- משעמם פה! תוכנית טלוויזיה- ניקולודיאון דגים- מזל מעצבן כרובית- פירורי לחם ילדות- צחוק הווה- בסדר מיטה- לישון לישון- חלומות עכבישים- היסטריה בלבול- o_O (זה פשוט מזכיר לי את הפרצוף הזה!) טוב- חופש כדורסל- בן צבי (החטיבה) מגבלות- לא מזכיר לי כלום כדוררגל- טיפשי בטחון עצמי- שווה ברמות חינוך- מערכת דפוקה אוכל- משעמם כבר עושר- לא הכל בחיים אושר- הלוואי שיהיה בשפע עוני- שיעבור מהעולם אני- מופרעת

ady18

Well-known member
תשובה

בנות-המין היפה בנים-תלוי חבר-מחוביות שקיעה-רומנטיקה ציצים-חלב בגד ים-קיץ אהבה-כייף עישון-רעל שיחות נפש-אוהבת שמיכה-מחמם,חורף חום-כייף קור-סובלת זין-אממ סקס-אממ בצפר- מתמטיקה- מושב-לא אוהבת דתיים-ככה גיל ההתבגרות-סערות מהפכים אחים-לא טוב פחד-גרוע שמחה-כייף עצב-צריך להתומודד אמא-יש רק אחת אבא-יש רק אחד תחנה-סתם מקום שואה-אסון מורים-עובדה זלזול-יש הרבה רוע-אנשים בלונדיניות-טפשות עיר-מרחב תוכנית טלוויזיה-ארץ נהדת דגים-איכס כרובית-איכס ילדות-מתגעגעת הווה-חיים מיטה-לישון לישון-כרית עכבישים-פחד בלבול-סערה טוב-טוב כדורסל-בסדר מגבלות-יש לכול אדם כדוררגל-מכבי תל אביב בטחון עצמי-אין לי חינוך-אין אוכל-יאמי עושר-לא חשוב לי אושר חשוב לי עוני לא מכירה מקרוב אני סתם

אני עונה

בנות- צביעות בנים- כאב חבר- חייל שלי שקיעה- רומנטיקה ציצים- חזייה בגד ים- קיץ אהבה- כואבת עישון- פרלמנט שיחות נפש- חברות שלי שמיכה- חום חום- 39 (מה שיש לי עכשיו) קור- שנאה זין- סקס סקס- כיף בצפר- יב מתמטיקה- שנאה מושב- טיסה דתיים- חרמנים גיל ההתבגרות- בלבלות אחים- אחותי הפאקצה פחד- בדידות שמחה- חיוך עצב- דמעה אמא-אוהבת אבא-שונאת תחנה-תל אביב שואה-נורא מורים-רויטל (מורקה לתנך שאני הכי אוהבת בעולם) זלזול-האקס רוע-לא יודעת בלונדיניות-סקסיות עיר-אילת תוכנית טלוויזיה-אין לי זמן לראות טלויזיה דגים-אוכל כרובית-איכס ילדות-אחותי הווה-אושר מיטה-מחלה לישון-כיף עכבישים-פחד בלבול-אהבה טוב-בעזרת השם כדורסל-לא מענין מגבלות-טפו טפו טפו כדוררגל-בנים בטחון עצמי-גבוה חינוך-בית אוכל-אמא עושר-ירושה אושר-אמן עוני-מדינת ישראל אני-חולה

adamsplit

New member
נחמד מאד מאד

בנות-טוב בנים-רע חבר-טוב שקיעה-יאא,רומנטי ציצים-אשמאי זקן בגד ים-לפעמים אהבה-יאאאא,אהבה עישון-איכס שיחות נפש-אני שמיכה-גלימה חום-אהבה קור-ריחוק זין-בחילה סקס-ריחוק בצפר-חבל מתמטיקה-נחמד מושב-קיבוץ דתיים-עצב גיל ההתבגרות-כאב אחים-תמיכה פחד-גילוי שמחה-אהבה עצב-בדידות אמא-מכות אבא-עזרה תחנה-נידחת שואה-כאב מורים-עזרה זלזול-טיפשות רוע-לא קיים בלונדיניות-אני עיר-ארץ תוכנית טלוויזיה-ניוון דגים-ילדים כרובית-כרובי ילדות-בריחה הווה-שמחה מיטה-דיכאון לישון-לברוח עכבישים-שמונה בלבול-כאב טוב-נחמד כדורסל-קיים מגבלות-שבירת גבול כדוררגל-ניוון בטחון עצמי-מה זה? חינוך-חשוב אוכל-פיצה עושר-הישרדות אושר-שמחה עוני-תקווה אני-לא נורא

jaqui

New member
עניתיייייי

בנות- כמוני בנים- זכר חבר- אהבה שקיעה- רומנטיקה ציצים- בנות בגד ים- קיץ אהבה- לב עישון- גועל שיחות נפש- נחמד שמיכה- חורף חום- קיץ קור- חורף זין- בנים סקס- אהבה בצפר- עבר מתמטיקה- מקצוע מושב- פרות דתיים- יהדות גיל ההתבגרות- נעורים אחים- מעצבנים פחד- חשש שמחה- אושר עצב- בכי אמא- היריון אבא- שפם תחנה- אוטובוס שואה- יהודים מורים- נוראיים זלזול- חוסר הערכה רוע- רשעות בלונדיניות- שיער עיר- מקום גדול תוכנית טלוויזיה- ארץ נהדרת דגים- זהב כרובית- ירק ילדות- קשה הווה- לפני גיוס מיטה- זוגית לישון- עייפות עכבישים- רגליים בלבול- תמימות טוב- חיובי כדורסל- נחמד לצפות מגבלות- כסף כדורגל- גול בטחון עצמי- מראה חיצוני חינוך- בית ספר אוכל- רעב עושר- כסף אושר- שמחה עוני- דלות אני- בן אדם

lollapalooza

New member
../images/Emo186.gif

אין פה הרבה הגיון. בנות- עצבים בנים- חברים חבר- כיף שקיעה- אור ציצים- סיליקון
בגד ים- ים (פששש) אהבה- מוזיקה עישון- חנק שיחות נפש- לילה שמיכה- נוח חום- נעים קור- שינה זין- הכי גאים שיש
סקס- צחוק בצפר- שעמום מתמטיקה- גועל מושב-
דתיים- בית גיל ההתבגרות- תסכול אחים- צעקות פחד- בכי שמחה- חיבוק עצב- דמעות אמא- אהבה אבא- אהבה תחנה- אוטובוס שואה- קור מורים- שעמום זלזול- עצבים רוע- תסכול בלונדיניות- קנאה עיר- אוטובוס תוכנית טלוויזיה- חברים דגים- מים כרובית- גזר ילדות- אושר הווה- עצב מיטה- חום לישון- כיף עכבישים- קירות בלבול- בכי טוב- חברים כדורסל- רעש מגבלות-
כדורגל- גברים
בטחון עצמי- דשא. חינוך- אמא אוכל- שמנים עושר- כסף אושר- ילדות עוני- מוות אני- כלום.

EROTOMANIA

New member
I see you baby, shaking that ass..

בנות- חזיה בנים- אפרו חבר- אנטוני שקיעה- קייפקוד ציצים- פטמות בגד ים- משולשים אהבה- עוגה [?!] עישון- מוות שיחות נפש- קרוסלה שמיכה- פליז חום- שמש קור- קרח זין- של החבר
סקס- ספה בצפר- ונדליזם מתמטיקה- שולחנות מושב- פרדס חנה? דתיים- תתלים גיל ההתבגרות- פורום אחים- טים פחד- עכבישים שמחה- צחוק עצב- כאב אמא- קארֵה אבא- ראש משומן תחנה- מרכזית שואה- יהודים מורים- חדר זלזול- דוגמניות רוע- ציאניד בלונדיניות- הילה עיר- ניו יורק תוכנית טלוויזיה- טלוויזיה דגים- אקווריום כרובית- המורה לפסיכולוגיה ילדות- מאיר הווה- אני פה בחדר הזה מיטה- בלאגן לישון- חלומות עכבישים- גועל נפש בלבול- בולבול טוב- שיהיה כדורסל- אנטוני מגבלות- מגבות כדוררגל- שער בטחון עצמי- שוויצרים חינוך- בלפור אוכל- מקרוני עושר- בוגאטי אושר- קשת בענן עוני- ניקל אני- הא?

tuty fruty

New member
תשובות

בנות-המין החזק בנים-עיינים חבר-מהר שקיעה-מדהים ציצים-בנות בגד ים-קיץ אהבה-חבר עישון-בעעע... שיחות נפש-חברות שמיכה-חורף חום-ים קור-גשם זין-בנים סקס-אהבה בצפר-בעעע... מתמטיקה-יש לי מחר מבחן מושב-מקום מגורים שלי דתיים-כפייה דתית גיל ההתבגרות-אחלה אחים-רועי פחד-מוות שמחה-אהבה עצב-בכי אמא-תמיכה אבא-בדיחות בזוקה תחנה-ידיד שלי שואה-פולין מורים-בעעע... זלזול-חוסר סובלנות רוע-צבועים בלונדיניות-טיפשות עיר-תל אביב תוכנית טלוויזיה-חברים דגים-ים כרובית-ארוחות שישי ילדות-ים הווה-נחמד מיטה-לישון לישון-עכשיו עכבישים-מציקים בלבול-אהבה טוב-שוקולד כדורסל-אחלה מגבלות-לעשות הרבה דברים יחד כדוררגל-בעעע... בטחון עצמי-יש! חינוך-טוב אוכל-ספגטי פטריות ושמנת עושר-כסף אושר-ילדים עוני-מובטלים אני-חברה

ל א ק י

New member
אחלה מה איתך

בנות- איכ בנים- יה חבר- אין שקיעה- מגניב ציצים- אין ]: בגד ים- ים אהבה- איכ עישון- יאק שיחות נפש- מה עשיתי הפעם שמיכה- חורף חום- קיץ קור- איכס זין- יה O: סקס- יה O: בצפר- בע מתמטיקה- יה מושב- מ דתיים- צבועים גיל ההתבגרות- חרא גיל אחים- מאומצת פחד- שוקי שמחה- שוקי עצב- צומי אמא- מאומצת אבא- מאומצת תחנה- 826 שואה- היטלר מורים- :| זלזול- תלמידים[?] רוע- מגדל העמק בלונדיניות- שירי עיר- ת"א תוכנית טלוויזיה- ארתור דגים- יאמי כרובית- יאמי ילדות- גרועה הווה- עתיד מיטה- מבולגנת לישון- עוד מעט עכבישים- אמא הצילו
בלבול- כאב ראש טוב- רע כדורסל- כיתה ט' מגבלות- באסה כדוררגל- כיתה ה' בטחון עצמי- אין חינוך- יש אוכל- בשר עושר- ביל גייטס אושר אין עוני מגדל העמק אני צומי

../images/Emo184.gif

בנות- חרא בנים- חרא חבר- בקרוב
שקיעה- ניצנים
ציצים- הם גדלו לאחרונה
בגד ים- ים אהבה- זה כואב (היום ב-9:45 ערוץ 10) עישון- מזיק לבריאות שיחות נפש- אני ובן בגינה בערב שמיכה- לישון
חום- קיץ קור- חורף זין- הממ... סקס- נו טוב
בצפר- אסיפת הורים
מתמטיקה-100
מושב- קולנוע דתיים- חייל של 100 שערים גיל ההתבגרות- חרא גיל אחים- אחיות שלי כפרעליהן פחד- ג'וקים
שמחה-ריקודים עצב-בכי? אמא- כפרעלייה אבא- כפרעליו תחנה- אין לי
שואה- משלחת לפולין עוד חודשיים מורים- חרא עם זלזול- מורים רוע- לא יודעת.. בלונדיניות- מורן
עיר-קיבוץ תוכנית טלוויזיה- מנחה דגים- איכ כרובית- כשאתם לא מצליחים להרדם..תדמיינו כרוביות.. ילדות- לחזור אליה
הווה- העתיד רודף ההווה הוא הווה מיטה- לישון לישון- לישון עכבישים- פוביה של מור
בלבול-מחשבות טוב- יהיה טוב כדורסל- שרונאס תעשה לי ילדיםם !!
מגבלות- רצון כדוררגל- להכחיד ומהר !! בטחון עצמי- אחלה דבר חינוך- רעוע אוכל- טעים עושר- כפר שמריהו אושר- חלום עוני- מפחיד אני- יפה

../images/Emo139.gif

הברזתי וכאלה ומשעמם לי. בנות- נחמד בנים- נחמד חבר- נחמד שקיעה- נחמד ציצים- נחמד בגד ים- נחמד אהבה- נחמד עישון- נחמד שיחות נפש- נחמד שמיכה- נחמד חום- נחמד קור- נחמד זין- נחמד[?] סקס- נחמד[וואטדהפאק] בצפר- איכס [הייתי חייבת לגוון] מתמטיקה- איכס מושב- בית ציון דתיים- אחותי גיל ההתבגרות- נחמד אחים- איכס פחד- אני מפחדת מזה שמחה- נחמד עצב- נחמד אמא- נחמד אבא- נחמד תחנה- אוטובוס שואה- היסטוריה מורים- היסטוריה זלזול- איכס רוע- איכס בלונדיניות- נחמד עיר- פ"ת תוכנית טלוויזיה- איכס דגים- איכס כרובית- איכסססס ילדות- פדופיליה הווה- עתיד מיטה- מתכווננת לישון- מיטה עכבישים- איכס בלבול- גיל ההתבגרות טוב- טוב כדורסל- טוב מגבלות- אה? כדוררגל- טוב בטחון עצמי- ישלי חינוך- ישלי אוכל- ישלי עושר- אינלי P: אושר- שיגיע אני אגיד עוני- ביבי נתניהו אני- ביצ

למעלה